Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

napayım meliscim akşama kadar koştur koştur canım çıkıyor işte benim cadı uyuyunca ancak oturabiliyorum
Hayır anlamıyorum o kadar koşuşturmada bu kilolar nasıl hala yerli yerinde duruyor
sen napıyorsun?

napayım meliscim akşama kadar koştur koştur canım çıkıyor işte benim cadı uyuyunca ancak oturabiliyorum
Hayır anlamıyorum o kadar koşuşturmada bu kilolar nasıl hala yerli yerinde duruyor
sen napıyorsun?

napım bende biraz kitap okodumm sıkıldım geldimm
o kilolar niye duruyor biliyormusun günlük atışdırmalardan kes bi olnalrııı bak nasıl gidiyorr...mesale kahve içiyosan sade iç bakalım

napım bende biraz kitap okodumm sıkıldım geldimm
o kilolar niye duruyor biliyormusun günlük atışdırmalardan kes bi olnalrııı bak nasıl gidiyorr...mesale kahve içiyosan sade iç bakalım

Sıkılınca kitap okunur ama sen okuyunca sıkılmışsın
aslında öyle çok atıştırma huyum da yoktur ama gram gram gidiyor sanırım kilolarım beni çok seviyor

Sıkılınca kitap okunur ama sen okuyunca sıkılmışsın
aslında öyle çok atıştırma huyum da yoktur ama gram gram gidiyor sanırım kilolarım beni çok seviyor

yok selencim ben kafamı dagıtıyım diye okurumm kitapalrıı tabii oda benii iyce gerdii...

ne güzel senle yaşamak isteyen kiloarın var şükrett

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…