Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kızlar ben bu projelere katılıyorum arada,

bilginiz olsun işe yarar keyifli şeyler olabiliyo:

Öncelikle asagidaki projelere katilabilmeniz için herhangi bir sekilde benzer veye o sektörde çalismiyor olmaniz, I. derece akraba, arkadas ve tanidiginizin olmamasi gerekmektedir.!

Proje 31:

Bu projeye katilacak kisiler sik giyimli, bakimli, gösterisli bayanlar olmali.

a) 20-30 yaslarinda sivilce ve gözenek sorunu olan, herhangi bir saç bakim ürünü kullanmayan ve marka ve ürün degistirmeye hazir bayan

b) 30-45 yaslarinda cildinde herhangi bir sorunu olmayan ama yaslanmaya baslayan ve artik nemlendirici kullanmayi isteyen bayan

Yukaridaki profillerden birine uyuyor iseniz uydugunuz profil sikki ile birlikte projeye katilmak istediginiz ili yazarak bildirmeniz yeterli olacaktir.

Size söylenecek eczaneye, size söylenecek günde ziyaret ederek Soru formunu (ayrintili kompozisyon seklindeki raporunuz ile birlikte) ziyaret yaptiktan sonra 24 saat içinde göndermeniz halinde eczaneden satin alacaginiz herhangi bir Vichy ürününün %50sini proje bitimini takip eden ayin ikinci salisinda banka hesabiniza yatirilacaktir.

Proje 32:

Bu projeye katilacak kisiler evinde ve isyerinde damacana su alma islemini gerçeklestiren ve/veya alma kararini veren kisiler olmali.

Projeye katilmak istiyor iseniz öncelikle kullanmis oldugunuz damacana su markasi ile birlikte su aldiginiz bayi adi / ili ve ilçesini yazarak cevap vermenizi bekliyoruz.

Lütfen katilmak istediginiz proje numarasi ile birlikte, projede sizden beklenen sorularin cevaplari ile birlikte sizinle temasa geçebilecegimiz AD / SOYAD / EMAL ADRESI / TEL NO bilgilerinizi eksiksiz yazmayi unutmayiniz.!

Yukaridaki projelere katilmak isteyecek arkadaslarinizin da bu mail adresine yazarak bizimle irtibat kurmalarini saglayabilirsiniz. "gma1@golgemusteri.com.tr"

Size verilen bilgiler özel nitelikte olup baskalariyla paylasilmamasi gerekmektedir. Tesekkür ederiz.!

Saygilarimizla...

burda da makyaj ürünleri ve yemeklerle ilgili projeler var:

Proje 4:
Bu projeye katilacaklarin, mutlaka uzakdogu yemegi seven ve yerken çubuk kullanabilen kisiler olmalari gerekmektedir.
Istanbul Kanyon Alisveris Merkezi içinde yer alan Wagamama restaurantinda size gönderilen soru formuna göre ziyaretinizi yapip, bize 24 saat içinde gözlem sonuçlarinizi (ayrintili kompozisyon seklindeki raporunuzla birlikte ) göndermeniz halinde size, ismarladiginiz ana yemek + yan yemek ve meyva suyu ücretiniz (40 YTL’yi geçmemesi kaydiyla) takip eden ayin ikinci salisinda banka hesabiniza yatirilacaktir.

Proje 28:

Bu projeye katilacak kisilerin Istanbul, Adana, Antakya, Diyarbakir, Osmaniye, Iskenderun ve Izmit illerinde duvar, billboard vb. reklami verebilecek bir sirkette çalisiyor olmalari gerekmektedir.

Projede Istanbul, Adana, Antakya, Diyarbakir, Osmaniye, Iskenderun ve Izmit illerinde faaliyet gösteren ve duvar, billboard, otobüs duraklari vb ilanlari alan firmanin ofisleri telefonla aranarak ilan seçenekleri ve kosullari hakkinda bilgi alinacak ve satis temsilcilerinin performansi denetlenecektir. Aranacak kisilerin ad/ soyad /tel nolari ile kullanilacak senaryolar, ölçülmesi gereken tüm kriterler ve ilgili detaylar size gönderilecek soru formunun ön sayfasinda bulunan egitim yazisinda yer alacaktir. Burada özellikle bu tür firmalara reklam verecek sektörde çalismanizin istenmesinin nedeni, satis temsilcilerinin sizden talebinizi firma antetli kagida fax ya da e-mail ile isteyebiliyor olmasidir.

Soru formunu (ayrintili kompozisyon seklindeki raporunuz ile birlikte) aramalarini yaptiktan sonra 24 saat içinde göndermeniz halinde yaptiginiz arama ücreti olarak 20 TL proje bitimini takip eden ayin ikinci salisinda banka hesabiniza yatirilacaktir.
Bu projeye katilmak isteyen kisiler ltf çalistiklari sirket adi, sirketin çalisma faaliyeti ile birlikte kendilerinin sirketteki pozisyonlarini da göndermeleri rica olunur.

Proje 29:

Bu proje katilacak kisiler 16-50 yas grubu, bayan, makyaj yapmayi seven, markali ürünler kullanan ve markali kozmetik ürünleri ile ilgilenen, kullanan kisiler olmali.!

Istanbul, Ankara ve Izmir''''''''''''''''de size bildirilen magazaya yapacaginiz ziyaret sonrasi doldurdugunuz formu ( projeye katilmaniz onaylanmasi halinde ayrintili soru formu ve yapmaniz gerekenleri anlatan dökümanlar size e-mail ile gönderilecektir) ayrintili kompozisyon seklindeki raporu ile birlikte bize 24 saat içinde göndermeniz halinde yapacaginiz alisverisin (200 YTL''''''''''''''''ye kadari) %50 si takip eden ikinci ayin ikinci salisinda banka hesabiniza yatirilacaktir.

Proje 37:

Bu projeye dünya mutfagi yemekleri yemekten zevk alan kisilerin katilimi gerekmektedir.

Projede Istanbul''''da bulunan restaurantlar ziyaret edilecektir. Ölçülmesi gereken tüm kriterler ile ilgili detaylar size gönderilecek soru formunun ön sayfasinda bulunan egitim yazisinda yer alacaktir.

Soru formunu (ayrintili kompozisyon seklindeki raporunuz ile birlikte) ziyaret yaptiktan sonra 24 saat içinde göndermeniz halinde ismarladiginiz yemegin 35 YTL’si (35YTL''''''''yi geçiyorsa 35YTL’si) kadari proje bitimini takip eden ayin ikinci salisinda banka hesabiniza yatirilacaktir.

Yukaridaki projelere katilmak isteyecek arkadaslarinizin da bu mail adresine yazarak bizimle irtibat kurmalarini saglayabilirsiniz.

Saygilarimizla...

Önemli Uyari:
LTF katilmak istediginiz projeyi numarasi ve katilmak istediginiz il adi ile birlikte belirttiginiz emailinize Ad / Soyad / Cep telefon no / Is telefon no ve ev telefon numaranizi yazmayi unutmayiniz.!
"gma1@golgemusteri.com.tr"

30a gel farkediyoo

ya aslında bi de çalışacağım için düzene girmeye çalışıyorum
yoksa çalışma hayatına adapte olmakta çok zorlanırım diyeee :82:

acımaz be özgee sen doğum yapmış hatunsunn

bu arada kızlar aranızda vichy kullanan varsa haber versin bana
olişim sen dişciyemi çalışanımıı gıpta ettin alemsin kızz
ama bazıları iş konusunda gereçkten çok şsnslılarrr masa maşı rahat bi iş böyle tıp merkezlerinde çalışnalr bi randevu allıp telefonlara bakıyolşarr....

günaydın kızlar nasılsınız bakalım.nafcım bildirimi yapıyorum 1 kilo vermişim.

sabah kahvaltıda biraz patates kızartması,domates salatalık ve bi tatlı kaşığı nutella yidim :78:

Dün selam verdim almadınız dedin ya buketçim düşündüm düşündüm selam verdim diye hatırlıyorum dedim ve buldum :97:

gunaydin kizlarrrrrr
dun biraz fazla kacirdim sanirim

Günaydın buketcim olsun moralini bozma bugün toparlarsın

Ayrıca cevap verdiğimi sandığım ama aslında sadece aklımdan cevapladığımı farkettiğim birkaç alıntı gördüm onları da yanıtlayayım dedim :97: Çünkü tüm yazılarınızı okuyorum arkadaşlar :97: önem veriyorum yazdıklarınıza

Olişimm ağaç bizim sana ne oluyo der gibi konuşmuşlar yarın öbürgün oksijensiz kaldığında bakalım ne diyecek o yaşlı adam :95:

Öyle deme kuşum yaa vardır bu başına gelenlerde bir hayır üzme kendini :78:
slm kizlarrrrrrr
hediyelerin fotosunu koyarsiniz artik
nihan uzulme canim. biz de 2011 model araba almistik. esim gozu gibi bakio. dun ben park yerine sokarken arabayi surttum duvara cizikler olustu bir suru esimin ici gitti
Canın sağolsun buketçim cana geleceğine mala gelsin boşver
acımaz be özgee sen doğum yapmış hatunsunn

bu arada kızlar aranızda vichy kullanan varsa haber versin bana
Acımaz acımaazz
Hımmmmm ilginçmişş olişş :97:

günaydın naff.:89:

tamam cnm not aldıysan,,,başın geçtimiii peki:94:
Günaydın cnm geçti çok şükür sağol cnm :89:
günaydın kızlar nasılsınız bakalım.nafcım bildirimi yapıyorum 1 kilo vermişim.

sabah kahvaltıda biraz patates kızartması,domates salatalık ve bi tatlı kaşığı nutella yidim :78:
Günaydın mervecim tmm not ettim cnm :82:

naf beni yine şaşırttın yavv :78:
gizli müşteri diye bi olay var
gidiyosun alışveriş yapıyosun normal müşteri gibi
sonra izlenimlerini yazıyosun
projeye göre değişiyo
ya yemeğini karşılıyolar
ya ürün bedelini
veya ürün bedelinin yarısını..
ben 3-4 kez katılmıştım.. birinde vakkodan beleş çiko almıştım.. ama gerisini hatırlamıyom çoktur mail gelmiyodu..
arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz diyodu ben de paylaştım yılbaşı arifesi belki bazı ihtiyaçlarınızı karşılar diyee
bi de istanbulda farklı farklı yemek tatma olanağı var
yeni farkettim maillerini ben de şimdi başvurdum geri dönerler inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…