- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #32.281
30a gel farkediyoo
ya aslında bi de çalışacağım için düzene girmeye çalışıyorum
yoksa çalışma hayatına adapte olmakta çok zorlanırım diyeee :82:
ya kızlar dün dişçiye gittim yaa
yılbaşına çürüksüz girmeyi planlıyorum bu arada yeni yıl hedef1
ne farkettim biliyo musunuz
diş hekimleri deli gibi para kazanıyo
benimle ilgilenen 28 yaşında genç bi kadın drdu..
poliklinikte çalışıyodu ama patron gibi parasını kendi tahsil ediyodu
kocaman bi odası vardı
işini de güzel yapıyodu
çok gıpta ettimmmm
olişim sen dişciyemi çalışanımıı gıpta ettin alemsin kızzacımaz be özgee sen doğum yapmış hatunsunn
bu arada kızlar aranızda vichy kullanan varsa haber versin bana
olişim sen dişciyemi çalışanımıı gıpta ettin alemsin kızz
ama bazıları iş konusunda gereçkten çok şsnslılarrr masa maşı rahat bi iş böyle tıp merkezlerinde çalışnalr bi randevu allıp telefonlara bakıyolşarr....
maşallah merveegünaydın kızlar nasılsınız bakalım.nafcım bildirimi yapıyorum 1 kilo vermişim.
sabah kahvaltıda biraz patates kızartması,domates salatalık ve bi tatlı kaşığı nutella yidim :78:
gunaydin kizlarrrrrr
dun biraz fazla kacirdim sanirim
Günaydın buketcimolsun moralini bozma bugün toparlarsın
Olişimm ağaç bizim sana ne oluyo der gibi konuşmuşlar yarın öbürgün oksijensiz kaldığında bakalım ne diyecek o yaşlı adam :95:selam kızlar
geçmişi okumadan geldim bakıcam az sonra
üzüldüm apartmanların arasında küçücük bi toprak alan var oraya da beton döküyo manyaklar
bu beton=temizlik anlayışını anlamıyorum ben yanlış buluyorum
ayrıca yağmurda toprak su çekemeyecek sele zemin hazırlayacak beton..
çok da cici bi ağaç var bari ağacın etrafına beton dökmeyin dedim güldüler ağaç bizim dediler
koca koca ağaçların etrafına bi karış toprak bırakmıyolar su emebilmeleri için..
offfffff
Öyle deme kuşum yaa vardır bu başına gelenlerde bir hayıreşim öğlen arabayla almaya geldi yolda araba bozulduya daha 3 ay oldu alalı bide 2011 model çokta kullanmıyoruz nasıl bozuluyor anlamıyorum.
evlendim annem hastalandı evliliğimi bilemedim ilk yıllar üzüntüden
bebeğim oldu heveslendim sevindim içim içime sığmadı oda gitti kollarımdan
bişey sahibi olayım dedim borç harç araba aldım oda bozuldu
yok ya bu dünyada bana mutluluk yasak artık bunu anladım ben
artık bişeyi istemeye sevmeye bağlanmaya korkar oldum
herşeye kendim sahip oldum kimse yardım etmedi hiç kimse
ama hep gözü kaldı insanların sahip olduklarımda
Canın sağolsun buketçim cana geleceğine mala gelsin boşverslm kizlarrrrrrr
hediyelerin fotosunu koyarsiniz artik
nihan uzulme canim. biz de 2011 model araba almistik. esim gozu gibi bakio. dun ben park yerine sokarken arabayi surttum duvaracizikler olustu bir suru esimin ici gitti
Acımaz acımaazzacımaz be özgee sen doğum yapmış hatunsunn
bu arada kızlar aranızda vichy kullanan varsa haber versin bana
Hımmmmm ilginçmişş olişş :97:kızlar ben bu projelere katılıyorum arada,
bilginiz olsun işe yarar keyifli şeyler olabiliyo:
Öncelikle asagidaki projelere katilabilmeniz için herhangi bir sekilde benzer veye o sektörde çalismiyor olmaniz, I. derece akraba, arkadas ve tanidiginizin olmamasi gerekmektedir.!
Proje 31:
Bu projeye katilacak kisiler sik giyimli, bakimli, gösterisli bayanlar olmali.
a) 20-30 yaslarinda sivilce ve gözenek sorunu olan, herhangi bir saç bakim ürünü kullanmayan ve marka ve ürün degistirmeye hazir bayan
b) 30-45 yaslarinda cildinde herhangi bir sorunu olmayan ama yaslanmaya baslayan ve artik nemlendirici kullanmayi isteyen bayan
Yukaridaki profillerden birine uyuyor iseniz uydugunuz profil sikki ile birlikte projeye katilmak istediginiz ili yazarak bildirmeniz yeterli olacaktir.
Size söylenecek eczaneye, size söylenecek günde ziyaret ederek Soru formunu (ayrintili kompozisyon seklindeki raporunuz ile birlikte) ziyaret yaptiktan sonra 24 saat içinde göndermeniz halinde eczaneden satin alacaginiz herhangi bir Vichy ürününün %50sini proje bitimini takip eden ayin ikinci salisinda banka hesabiniza yatirilacaktir.
Proje 32:
Bu projeye katilacak kisiler evinde ve isyerinde damacana su alma islemini gerçeklestiren ve/veya alma kararini veren kisiler olmali.
Projeye katilmak istiyor iseniz öncelikle kullanmis oldugunuz damacana su markasi ile birlikte su aldiginiz bayi adi / ili ve ilçesini yazarak cevap vermenizi bekliyoruz.
Lütfen katilmak istediginiz proje numarasi ile birlikte, projede sizden beklenen sorularin cevaplari ile birlikte sizinle temasa geçebilecegimiz AD / SOYAD / EMAL ADRESI / TEL NO bilgilerinizi eksiksiz yazmayi unutmayiniz.!
Yukaridaki projelere katilmak isteyecek arkadaslarinizin da bu mail adresine yazarak bizimle irtibat kurmalarini saglayabilirsiniz. "gma1@golgemusteri.com.tr"
Size verilen bilgiler özel nitelikte olup baskalariyla paylasilmamasi gerekmektedir. Tesekkür ederiz.!
Saygilarimizla...
Günaydın cnmgünaydın naff.:89:
tamam cnm not aldıysan,,,başın geçtimiii peki:94:
Günaydın mervecimgünaydın kızlar nasılsınız bakalım.nafcım bildirimi yapıyorum 1 kilo vermişim.
sabah kahvaltıda biraz patates kızartması,domates salatalık ve bi tatlı kaşığı nutella yidim :78:
haketen yaa girmeyelim diyemii yapıyolarr böyle,,,bende sıkıldım valla
siz olmasanız girmicem bu kk ya
daraldım iyicene
bu arada melis avatarına bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?