Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

hemşim naff sevindim iy ollcnm

Neden şaşırttım kuzucum :78:
aaa çok ilginçmiş ama aynı zamanda güzel bişey gizli müşteri olmak isterdim hehe vayy mağazanın halinee müfettiş gibim raporumu da tutardım
Yemek olayında da değişik lezzetlere açık olmak lazım sanırım noddle' dan başka çin yemeği bilmiyom meselaa çin restoranına gitmek isterdim

görüşürüzzz kızlarrrr ben çıkıyorumm

akşam görüşürüzzzzz
Gülegüle canım :98:
görüşürüz melisçim
bende çıkıyorum kızlar görüşürüz
çok yazmayın heee
Gülegüle bebemm hadi aklan paklan gel

naf başvursana mesela istanbul için kanyonda çin yemeğivar benim dibim çağırırlarsa gidicem ohhh miss
kariyer nette ilanları olmalı ordan da başvurabilirsin..

Sabah hava kapalı ama sıcaktı :97: sonra yağmur yağdı :97: şimdi güneş açtı

Bu izmir havasına hiç güvenilmiyo gerçekten

Şimdi sitesine baktım da öyle diyo ondan şettim :78:
ya ben onların yüzünü bile görmedimm internet çağı işte bi ara kariyerde ilan bakarken öylesine başvurmuştum.. alışverişten sonra formu doldurmuştum mail atmıştım onlar da paramı yatırmıştı.. nereye gidip ne alacağım tamamen kendi seçimimdi hiç bir zorunluluğu bağlayıcılığı yoktu yani..

Sabah hava kapalı ama sıcaktı :97: sonra yağmur yağdı :97: şimdi güneş açtı

Bu izmir havasına hiç güvenilmiyo gerçekten
şanslı izmir burası buzzz donma smileyy fena yamur var.. üstelik cuma.. trafik felçtir şimdi.. akşama daha da felç olurr

Son düzenleme:
maşallah mervee
sağol canım teşekkür ederim.
merve aferin cnm,,tebriklerrr

bakalım bu hafta pek bi çekişmeli olcakkk
saol hayatım aynen bu hafta bakıyorumda hwerkes güzel gidiyo sanırım
Günaydın cnm geçti çok şükür sağol cnm :89:

Günaydın mervecim tmm not ettim cnm :82:
tmm bebek saol

aynen burasıda öyle ya buz buz.sabah sevgilim sarıldır ısıttı ama şimdi gitti yalnızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…