Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

canım yazdıklarını okudukça hissettiklerin için çok üzüldüm.ama sana bişey diyimmi.sen bi melek getirdin dünyaya.hamilelikte aldığın kilo normal ama senin öncesinde kiloların varmış.sakın olaki internetten falan baktığın dieti yapmaya kalkma.bütün hastalıklar kilodan geliyor.senin yerinde olsam iyi bir dietisyene gider bütün testlerimi yaptırır ve güzel bir hayata merhaba derim.istediğin 60 kiloya varana kadar.biraz sabır ve umutla başaracağını biliyorum.insan isterse herşeyi yapar.o gülen insanları utandır derim ama sağlıklı bir şekilde.buna üzülme ama çok acil başvur derim dietisyene.umarım başarırsın canım bebeğinle sana sağlıklı günler diliyorum

hayılısı olsun nafcım gönüler bir olsun bencee
meliscm ilk defa kahvaltını kalabalık gördüm akşam menn yine kuş kadar nasıl doyuyosunya
he he büğün yedim öyle sonrad pişman oldumm

akşam az yerim doyom yaa alıştım meyve de yerim ben incirr .....

olişim avatrına ve tıckerine bayıldım

akşam ki ögelnki menüm

ögeln....çorba tavuk üstü döner dışarda yedik

akşam kefir içtim,tuzlu büsküt,çay
:97:

buarada kızlar okadar geçmişi okudum ama bi çoklu alıntı yapamadım..heveslen cvplayayım dedim oda olmadıbuarada bugünkü menm
sabah
1dilim kızarmış kepek ekmek
2br şkersiz çay
1kk peynir
7zeytin
1domates
ara
1muz
öğle
kızarmış kaşarlı ekmek arası yaptım yine yanında meyve suyu
ara-
ot çayı,1avuç leblebi
akşam
1kase şehriye çorbası
1dilim kepek ekmek
bol salata
ara-2mandalin ve kraker
yatmadan öncede 15 dk egzersiz

ama yoksun meliss..kaçıcam birazdan ben yatmadan görseydimbendemi yapsamki yarın:26:aklımı çelion kı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…