- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #32.461
evet cnm mayalı olannaa şimdi gördüm..çok nefis görünüyoyaeline sağlık canım mayalı olanmı bu
yok nafcım karıştırmadım akşam girip yazdım eminm yani..ama sitede bakım vardı zorla girip yazmıştım 7.30 gibi
Sitenin azizliğine uğramışsınız kızlariyide aynen bende dün sabah yaptım bildirimimi.hatta kk çok yavaştı zor yaptım sonra bütün gün evde yoktum akşam bi baktım yok görünmemişş..neyse bende sitenin azizliğine uğradım.haftaya artık inş..
günaydın kızlar kimse yokmu..?
izmir de kar var mı gıııı.?
Günaydın kızlarrSoğukkk ve karlı ! bir izmir sabahından :82: (kar dediğime bakmayın dağın başına yağmış aşağıda bizim totomuz donuyo )
izmir de kar var mı gıııı.?
şuan Turgutlu ya yağıyo nafım,tutacak gibi.gel kız buraya yarım saatliı yol..oynarız..
Nasıl geliyim ki yaaa çalışıyomhem hiçte kıskanmadım
Nasıl geliyim ki yaaa çalışıyomhem hiçte kıskanmadım
nafım görüşürüz canım,ben çıkıyorum,makarna yapcam öğlene oğluma..
aaa sen de değiştirmişsin meliscimmolişim avatrına ve tıckerine bayıldım
akşam ki ögelnki menüm
ögeln....çorba tavuk üstü döner dışarda yedik
akşam kefir içtim,tuzlu büsküt,çay
:97:
hiiihiii koyamadınn di mii bu seferrbende buğün akşam yaptımm hamur işiyemedimm
birazdan eklicem buryaa he he iyce canın çeksin...
çok hainim yaa
vay be çok sevindimmevvvett senelerden sonra manisa da karrrr...
seni gidi aygünn iyi yapmışın kısssazcuk biriksinde kardanadam yapcaz oğlumla.dersaneye yollamadım oynucazdiye..
naber naf :82:Sitenin azizliğine uğramışsınız kızlar
Günaydın şekerim ben varım geldim
kaaarlaaar düşeeeerrrrGünaydın kızlarrSoğukkk ve karlı ! bir izmir sabahından :82: (kar dediğime bakmayın dağın başına yağmış aşağıda bizim totomuz donuyo )
ohhh afiyett olsunngünaydın kızlar.harikaa bi sabah kahvaltısı yaptım.domates salatalık,nutella patates kızartması eytin peynir ohh miissss
Afiyet olsun bebemmgünaydın kızlar.harikaa bi sabah kahvaltısı yaptım.domates salatalık,nutella patates kızartması eytin peynir ohh miissss
Günaydın olişş iim senden nbr canım :82:selammm kızlarrr
burda fırtına ve yamur var.. sabah azıcık kar yağacakmış gibi yaptı sonra yamura çevirdi :103:
aaa sen de değiştirmişsin meliscimmseninkiler de çok güzell :89:
hiiihiii koyamadınn di mii bu seferr
vay be çok sevindimm
seni gidi aygünn iyi yapmışın kısss
naber naf :82:
kaaarlaaar düşeeeerrrr
ohhh afiyett olsunn
Dikkat et canım sıkı giyinmeye çalış bugün hava çok soğuk :97:dolma pişiriyorum ben de.. anneme de götürürüm.. gerçi hava soğuk ama çıkmayı düşünüyorum..
kazak giyme olayını hiç sevemedim hiç kazağım yok bi incecik bişiim var sadecee
bugün buranın pazarı da var.. minicik bişi ama marketten iyidir yine de..
duş alıp çıkarım.. soğuk, yaş ve fırtınalı bi gün beni bekliyoohayırlısı bakalımm:86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?