Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

yok nafcım karıştırmadım akşam girip yazdım eminm yani..ama sitede bakım vardı zorla girip yazmıştım 7.30 gibi

iyide aynen bende dün sabah yaptım bildirimimi.hatta kk çok yavaştı zor yaptım sonra bütün gün evde yoktum akşam bi baktım yok görünmemişş..neyse bende sitenin azizliğine uğradım.haftaya artık inş..

Sitenin azizliğine uğramışsınız kızlar
günaydın kızlar kimse yokmu..?

Günaydın şekerim ben varım geldim

Günaydın kızlarr Soğukkk ve karlı ! bir izmir sabahından :82: (kar dediğime bakmayın dağın başına yağmış aşağıda bizim totomuz donuyo )

selammm kızlarrr

burda fırtına ve yamur var.. sabah azıcık kar yağacakmış gibi yaptı sonra yamura çevirdi :103:

olişim avatrına ve tıckerine bayıldım

akşam ki ögelnki menüm

ögeln....çorba tavuk üstü döner dışarda yedik

akşam kefir içtim,tuzlu büsküt,çay
:97:
aaa sen de değiştirmişsin meliscimm seninkiler de çok güzell :89:

bende buğün akşam yaptımm hamur işiyemedimm

birazdan eklicem buryaa he he iyce canın çeksin...

çok hainim yaa
hiiihiii koyamadınn di mii bu seferr

evvvett senelerden sonra manisa da karrrr...
vay be çok sevindimm

azcuk biriksinde kardanadam yapcaz oğlumla.dersaneye yollamadım oynucazdiye..
seni gidi aygünn iyi yapmışın kısss

Sitenin azizliğine uğramışsınız kızlar

Günaydın şekerim ben varım geldim
naber naf :82:

Günaydın kızlarr Soğukkk ve karlı ! bir izmir sabahından :82: (kar dediğime bakmayın dağın başına yağmış aşağıda bizim totomuz donuyo )
kaaarlaaar düşeeeerrrr

günaydın kızlar.harikaa bi sabah kahvaltısı yaptım.domates salatalık,nutella patates kızartması eytin peynir ohh miissss
ohhh afiyett olsunn

dolma pişiriyorum ben de.. anneme de götürürüm.. gerçi hava soğuk ama çıkmayı düşünüyorum..

kazak giyme olayını hiç sevemedim hiç kazağım yok bi incecik bişiim var sadecee

bugün buranın pazarı da var.. minicik bişi ama marketten iyidir yine de..

duş alıp çıkarım.. soğuk, yaş ve fırtınalı bi gün beni bekliyoo hayırlısı bakalımm:86:

günaydın kızlar.harikaa bi sabah kahvaltısı yaptım.domates salatalık,nutella patates kızartması eytin peynir ohh miissss
Afiyet olsun bebemm
Günaydın olişş iim senden nbr canım :82:
Dikkat et canım sıkı giyinmeye çalış bugün hava çok soğuk :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…