Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

belkide öyledir bilemiyorum ki

selam kızlar sabahtan beri bi selam veremedim.sabah kargodan msj geldi.kargom gelmiş şubedeymiş ama ben akşam eve giderken alıp evde resmini çekip ancak yarın sabah atarım burayaç.kimden geldiğini sormadım sürpürüzü kaçmasın diye.gönderek arkaedaşıma tşk ediyorum şimdiden.

kızlar hediyelerimi yolladım bende
umarım alan arkadaş beğenir
aklımda çok farklı şeyler vardı ama çocuk olduğu için fazla gezip tozma fırsatım olmadı
kusura bakmayın artık

ay keşke valla

yok kız benmi çeldim
anammm senin yağlarının vebalini alamam
kendikileriminkini zor aldım ellerim titredi cipsleri yerken akşam
Kız soğuktan titremiştir ellerin
Sen birde lacivertin üstünde dene olişim mükemmel duruyor
Merakla bekliyoruz mervecim
ara öğünüm 10 çiğ kaju 2 gün kurusu kayısı
çok yavaş bu KK
Benide öldürcek yakında kk :82:

çıbık bana kajunun ne oldugunu anlatın
fıstıgın yamuk yumuk olanı ve daha lezzetli.ama çok pahalı diğer çerezlerden..
aklımda çok farklı şeyler vardı ama çocuk olduğu için fazla gezip tozma fırsatım olmadı
kusura bakmayın artık
önemli olan anı kalması bence.aramızdaki bağları bu hediye işi daha kuvvetlendircek bence
ama bu kajunun meyveside varmı kızlar

ben hiç duymadım

günaydın herkeze hoş öğlen ama bana günaydın geç yatıp geç kalkıyorum bu hafta.Tembellik üstümde Geç kalkıncaa günde çabuk bitiyor.Hiç bişey yetişmiyor Eski düzene dönerim umarım.
Kahvaltım bir kase special k yarım muz bu arada

tünaydın cnm
çokta erken kalkmayın yaa evde olmanın keyfini çıkar bence

site yine problemli belli atıyor alıntı yapmıycam bu yüzden Hediyeler gelmeye başlamış ne güzel. Hepside özenle seçilmiş çok zevkli iyi günlerde kullanılsın,uğur getirsin
Benimkini de dün vericektim eşime ama işe geç kalıyorum diyince eline tutuşturmayı unuttum sabah .Bu gün verdim ama. Kargoya da verilmiş haberi geldi neyse ki.

kusura bakmayın artık
Ben kusura bakılacağını sanmıyorum bebişim anı kalıcak aramızda :78:

Tünaydın cnm :97:

Hadi hayırlısı olsun

tünaydın cnm
çokta erken kalkmayın yaa evde olmanın keyfini çıkar bence

Yaa aslında öyle ama özgecim İşlerim yarım yumalak kalıyor. Hemencecik hava kararıyor gün çok çabuk bitiyor.Vücutta alışıyor tembelliğe herhalde daha ağır oluyorsun bir üşengeçlik ... Gezmeye gitsem 2 den önce çıkamıyorsun biryere .. Erken kalkan yol alırmış

yaa bu sitenin yavaşlığı bana sıkıntı veriyor artık. Sürekli atıyor dünde bir ara girmeye çalıştım sürekli bakımda diyordu nedir bu yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…