- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #32.741
Yaa aslında öyle ama özgecim İşlerim yarım yumalak kalıyor. Hemencecik hava kararıyor gün çok çabuk bitiyor.Vücutta alışıyor tembelliğe herhalde daha ağır oluyorsun bir üşengeçlik ... Gezmeye gitsem 2 den önce çıkamıyorsun biryere .. Erken kalkan yol alırmış
yaa bu sitenin yavaşlığı bana sıkıntı veriyor artık. Sürekli atıyor dünde bir ara girmeye çalıştım sürekli bakımda diyordu nedir bu yaa
mervee :78:ayy canım kaju ve badem çekiyoo
çıbık bana kajunun ne oldugunu anlatın
denerim cnmKız soğuktan titremiştir ellerin
Sen birde lacivertin üstünde dene olişim mükemmel duruyor
Merakla bekliyoruz mervecim
Benide öldürcek yakında kk :82:
bilmiyodum yalnız aklınızda olsun kavrulmuşların bazılarında yanık yağ tadı oluyo berbatkaju çok güzel bir fıstık çeşidi canım çok zor toplandığı için maliyeti baya bir yüksek ve çok faydalı
google amcama yaz çıkar bebişim
sanmamama bu kajunun meyveside varmı kızlar
migrosta indirim vardı aldım kilosu 25e geliyodu 10ar 10ar yiyince bitmiyofıstıgın yamuk yumuk olanı ve daha lezzetli.ama çok pahalı diğer çerezlerden..
önemli olan anı kalması bence.aramızdaki bağları bu hediye işi daha kuvvetlendircek bence
ben hiç duymadım
slm cnm nbrgünaydın herkeze hoş öğlen ama bana günaydın geç yatıp geç kalkıyorum bu hafta.Tembellik üstümde Geç kalkıncaa günde çabuk bitiyor.Hiç bişey yetişmiyor Eski düzene dönerim umarım.
Kahvaltım bir kase special k yarım muz bu arada
7de kalkıyorum artıktünaydın cnm
çokta erken kalkmayın yaa evde olmanın keyfini çıkar bence
afiyet olsun özge geçti mi başağrısı ve üşüme
öğle yemeğim:
bi kepçe tereyağlı pilav (hani garnitür koydukları kadar)
bi bçk kepçe nohut
bol marul salatası
sokak kapısından havaya bakıcam bi
ben saat 4 gibi muhasebeye gidicem kızlar.o saatten sonra şirkete gelmem eve giderim direk sanırım.ayyhhh benimki demin fabrikaya gitti.her gün giderken öperdi beni normal tokalaşır gibiama bugüüünnnn eşşek ya neye uğradımı şaşırdım git çabuk dedim kovdum onu
ben saat 4 gibi muhasebeye gidicem kızlar.o saatten sonra şirkete gelmem eve giderim direk sanırım.ayyhhh benimki demin fabrikaya gitti.her gün giderken öperdi beni normal tokalaşır gibiama bugüüünnnn eşşek ya neye uğradımı şaşırdım git çabuk dedim kovdum onu
naptı kızzzzzzzz söyle çabukkkkkkk
Bugün noldu kızzznasıl öptü söyle bakem
mervee :78:
denerim cnm
küçüksırlar da renk renk oceler vardı
bilmiyodum yalnız aklınızda olsun kavrulmuşların bazılarında yanık yağ tadı oluyo berbat
sanmam
migrosta indirim vardı aldım kilosu 25e geliyodu 10ar 10ar yiyince bitmiyo
bence de.. kendim almış kadar seviniyom ben valla :103:
slm cnm nbr
slm cnm yürüyüşe çıkmışsın karşılaşamadık sonrada malumm site bakımı
7de kalkıyorum artık8de kahvaltıyı bitirmiş oluyom
evin güzel yanı sımsıcak olmasıı
sülemem :89:
Naf küçük sırlarda son değil bir öncekinde su sürmüştü bahsettiğim nefti ojeden. Şu ana kadar bende channelden başka hiç bir markada görmedim yeşil . Oda çok pahalı hayatta almam tabii ojeye okadar para verilirmi kızzyakında kahve gibi onunda flormarı yada pasteli çıkar ben beklemedeyim
Claires in fiyatları nasıl bu arada onda da güzel değişik renkler var
dudaklarına mı yapıştı
zaten başka ne yapabilir ki
vayyy :89: seninkide başlarda pek utangaçtı açılmış heeveteşşek yaa :87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?