Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

evet oda var ortasını bulmak lazım

ayy canım kaju ve badem çekiyoo
mervee :78:

çıbık bana kajunun ne oldugunu anlatın

Kız soğuktan titremiştir ellerin

Sen birde lacivertin üstünde dene olişim mükemmel duruyor

Merakla bekliyoruz mervecim

Benide öldürcek yakında kk :82:
denerim cnm
küçüksırlar da renk renk oceler vardı

kaju çok güzel bir fıstık çeşidi canım çok zor toplandığı için maliyeti baya bir yüksek ve çok faydalı
google amcama yaz çıkar bebişim
bilmiyodum yalnız aklınızda olsun kavrulmuşların bazılarında yanık yağ tadı oluyo berbat

ama bu kajunun meyveside varmı kızlar
sanmam

fıstıgın yamuk yumuk olanı ve daha lezzetli.ama çok pahalı diğer çerezlerden..

önemli olan anı kalması bence.aramızdaki bağları bu hediye işi daha kuvvetlendircek bence

ben hiç duymadım
migrosta indirim vardı aldım kilosu 25e geliyodu 10ar 10ar yiyince bitmiyo
bence de.. kendim almış kadar seviniyom ben valla :103:

slm cnm nbr

tünaydın cnm
çokta erken kalkmayın yaa evde olmanın keyfini çıkar bence
7de kalkıyorum artık 8de kahvaltıyı bitirmiş oluyom
evin güzel yanı sımsıcak olmasıı

Son düzenleme:
afiyet olsun özge geçti mi başağrısı ve üşüme

öğle yemeğim:
bi kepçe tereyağlı pilav (hani garnitür koydukları kadar)
bi bçk kepçe nohut
bol marul salatası

sokak kapısından havaya bakıcam bi

hmm hava soğuk hafif yağmur atıştırmış ama şimdi yok en önemlisi de rüzgar yok.. ben yürüyüşe çıkayım :103: görüşmek üzere kızlar

Son düzenleme:
Küçük sırlarda beğendiğim ojeler vardı bu hafta ayhhh olişş dikkat et üşütme canım :97:

ben saat 4 gibi muhasebeye gidicem kızlar.o saatten sonra şirkete gelmem eve giderim direk sanırım.ayyhhh benimki demin fabrikaya gitti.her gün giderken öperdi beni normal tokalaşır gibi ama bugüüünnnn eşşek ya neye uğradımı şaşırdım git çabuk dedim kovdum onu

naptı kızzzzzzzz söyle çabukkkkkkk

Bugün noldu kızzz nasıl öptü söyle bakem

Naf küçük sırlarda son değil bir öncekinde su sürmüştü bahsettiğim nefti ojeden. Şu ana kadar bende channelden başka hiç bir markada görmedim yeşil . Oda çok pahalı hayatta almam tabii ojeye okadar para verilirmi kızz yakında kahve gibi onunda flormarı yada pasteli çıkar ben beklemedeyim
Claires in fiyatları nasıl bu arada onda da güzel değişik renkler var

Çok erken kalkıyorsun bu aralar bayağı erken yatıyorsun demek ki olala Benimde düzene girmem lazım bir kaç gün zorla erken yatmaya çalışıcam artık tabii uyuyabilirsem

Evet o kadar para verilmez bi ojeye muadili çıkar nasılsa claires'i hiç bilmiyorum canım ojelerine bakıyorum netten ama tanışmak nasip olmadı :97:

Kızlar ben çıkıyorum endokrine kontrolüm var 14:30 a ancak yetişirim dün tahlil sonuçlarımı aldım onu göstercem Rutin kontrolüm dönüştede alışveriş yaparım sebze hiç yok evde Görüşürüz sonra

ooof site benide strese soktu. sabah bir ara denedim bağlanamadım. zati dünde bakımdaydı. anca fırsat bulup girebildim. geçmişi okudum waffledan falan bahsetmişsiniz bende çoooook severim. ama epeydir yemedim. yemesemde iyi olur gerçiii ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…