- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #32.881
avien de mi atağa geçmiş hiç görmemiştimKızlar dün gittim ya çarşıya :97: mağazalar hafiften yılbaşına hazırlanmış :94:
Rekor kırdım kendime toplu iğne bile almadım :97: eşime çok şık bir bot aldık baya uygundu fiyatı :82:
(Sipariş ettik onuda perşembe gelicekmiş çeşmeden ) Kocişe benden yılbaşı hediyesi olcek
Kankaya gözlük aldık :97: sipariş ettik daha doğrusu bugün gelicek :97:
Bu akşam kankayla yine gidicem artık nasip neler alırım bilemem
Alix avien'in yeni nail deco serisi var ona bakıcam inşallah geldiyse kaparım 4 ojeyi
çok şükür canımcnm demek ki seninki seni hem çok seviyo hem de iyi anlaşıyosunus
yoksa kolay kolay her erkek hatun filmi izlemez benimki izlemez mesela
ama JL varsa belki izler :84:
film aklımda cnm sağol
içiyom tabi ki :)
dün içmedim gerçi ..
sipariş ettiğim diğer ürünü bekliyom o gelene kadar az içmeye gayret edicem..
bu streste bırakmam zor ama bırakıcam öyle ya da böyle
Kızz saat başı içsen azaltırsın öyle dene bakalım :97:
avien de mi atağa geçmiş hiç görmemiştim
naf iyi olmuş tutmuşsun kendini
şöle yapcam kuzum
saat 10 da paydos o zaman iççem
öğlen yemeği
ve 4 te paydos o zaman
evde de hiç içmicem
annemle ablamı zehirlemiyim belki yemekten sonra bi tane
yani günde 5-6 tane içmiş olurum
ürün gelincede tamamen bırakırım.
bu sefer yürekten istiyorum çünkü
Geçmiş geçmiş olişimminşallah bulup alırım :81: bide şu tırnaklarım düzene girseydi :97: geçen gün stresten baş parmağımın tırnağını komple yidim :83: olişş flormar 4 in 1 sürcem birazdan büyük sözü dinliyorum bak
günaydın canım aşk olsun ya lafı olmaz çok begendim.çantayı bugün taktım.ojeninde beyazı deilde diğerini sürdüm çok teşekkürler canımGünaydın canlarım
ben dökülüyorum bugün
köh köh öksürüyom halsizim ..
cuma gününü iple cekiyom kac kilo oldum acep
mervecim beğendin mi hediyelerini ?
biraz aceleye geldi kusura bakma:26:
naaf hallet bebekimmmgünaydın naf ve merve
profile koyun ya ben burdan göremiyommmm
Günaydın bacularrrr
Akşam döner+ayran yidim
Sabah
yarım simit
domates,biber kavurması
çay
kızlar işim var yıl sonu raporu hazırlıcakmışım öff hadi görüşürüz:80:
Dinlendiriyorum cnm bu sıralar :97:naf biraz dinlendirsene tırnaklarını her gün oje değiştiriyosan tırnakların kimyasallardan daha fazla zarar görebilir??
Deneyelim bakalım :97:bu 4 in 1 in ben bi işe yaradığını düşünmüyorum
Gülegüle cnm kolay gelsinkızlar işim var yıl sonu raporu hazırlıcakmışım öff hadi görüşürüz:80:
Şu işimi toparlayayım sende gelince paylaşırız canım yükleyip :89:benimde işim var ama nerden başlsam bilmiyorum.arada iş yaparım arada topiğe bakarım.naf hediyeleri koysunda işime başlicam
Günaydın neşecim :82:günaydın kokoş bayaanlar. ben bu aralar pek bi saldım kendimi saçım başım almış başını gidiyo valla. sizi okudukça hevesleneyim diyorum cıııık olmuyoo. uykusuzluk yorgunluk hepsi üst üste geliyo işte. bende yıl başı hediyelerini görmeyi merakla bekliyorum...
KK yine çok çok yavaşlamış..
özgecim sen kullandın mı 4in1'i?? olabilir tabi sonuçta herkesin problemi farklı.. mesela benimn tırnaklarım bi dönem kat oluşturuyodu ve bu katlar soyuluyordu.. deli olmuştum... kısacık kesmem gerekti tırnaklarımı bi sürü yol denedim.. sonra çok da inanmadan bu ürünü aldım.. en az 2-3 ay kullandım ojelerimin altına tam hatırlamıyorum.. ve tırnaklarımdaki pullanma geçti.. sonra da bıraktım zaten.. beslenmeden, hormonlardan, bi çok şeyden tırnaklar zarar görebilir sonuçta.. ben hepsine dikkat etmeye çalışıp en son bunu denemiştim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?