Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Günaydın bacularrrr

Akşam döner+ayran yidim
Sabah
yarım simit
domates,biber kavurması
çay

içiyom tabi ki :)
dün içmedim gerçi ..
sipariş ettiğim diğer ürünü bekliyom o gelene kadar az içmeye gayret edicem..
bu streste bırakmam zor ama bırakıcam öyle ya da böyle

avien de mi atağa geçmiş hiç görmemiştim
naf iyi olmuş tutmuşsun kendini

cnm demek ki seninki seni hem çok seviyo hem de iyi anlaşıyosunus
yoksa kolay kolay her erkek hatun filmi izlemez benimki izlemez mesela
ama JL varsa belki izler :84:
film aklımda cnm sağol
çok şükür canım ekşınlı filmleride sever ama romantik komedide izler benle uyar bana

içiyom tabi ki :)
dün içmedim gerçi ..
sipariş ettiğim diğer ürünü bekliyom o gelene kadar az içmeye gayret edicem..
bu streste bırakmam zor ama bırakıcam öyle ya da böyle

Kızz saat başı içsen azaltırsın öyle dene bakalım :97:

Kızz saat başı içsen azaltırsın öyle dene bakalım :97:

şöle yapcam kuzum
saat 10 da paydos o zaman iççem
öğlen yemeği
ve 4 te paydos o zaman
evde de hiç içmicem
annemle ablamı zehirlemiyim belki yemekten sonra bi tane
yani günde 5-6 tane içmiş olurum
ürün gelincede tamamen bırakırım.
bu sefer yürekten istiyorum çünkü

avien de mi atağa geçmiş hiç görmemiştim
naf iyi olmuş tutmuşsun kendini

Geçmiş geçmiş olişimm inşallah bulup alırım :81: bide şu tırnaklarım düzene girseydi :97: geçen gün stresten baş parmağımın tırnağını komple yidim :83: olişş flormar 4 in 1 sürcem birazdan büyük sözü dinliyorum bak

Hadi hayırlısı inşallah :94:

naf biraz dinlendirsene tırnaklarını her gün oje değiştiriyosan tırnakların kimyasallardan daha fazla zarar görebilir??

Günaydın canlarım
ben dökülüyorum bugün
köh köh öksürüyom halsizim ..
cuma gününü iple cekiyom kac kilo oldum acep
mervecim beğendin mi hediyelerini ?
biraz aceleye geldi kusura bakma:26:
günaydın canım aşk olsun ya lafı olmaz çok begendim.çantayı bugün taktım.ojeninde beyazı deilde diğerini sürdüm çok teşekkürler canım
günaydın naf ve merve
profile koyun ya ben burdan göremiyommmm
naaf hallet bebekimmm
Günaydın bacularrrr

Akşam döner+ayran yidim
Sabah
yarım simit
domates,biber kavurması
çay

oohhhhhhhh

günaydın kokoş bayaanlar. ben bu aralar pek bi saldım kendimi saçım başım almış başını gidiyo valla. sizi okudukça hevesleneyim diyorum cıııık olmuyoo. uykusuzluk yorgunluk hepsi üst üste geliyo işte. bende yıl başı hediyelerini görmeyi merakla bekliyorum...

KK yine çok çok yavaşlamış..

özgecim sen kullandın mı 4in1'i?? olabilir tabi sonuçta herkesin problemi farklı.. mesela benimn tırnaklarım bi dönem kat oluşturuyodu ve bu katlar soyuluyordu.. deli olmuştum... kısacık kesmem gerekti tırnaklarımı bi sürü yol denedim.. sonra çok da inanmadan bu ürünü aldım.. en az 2-3 ay kullandım ojelerimin altına tam hatırlamıyorum.. ve tırnaklarımdaki pullanma geçti.. sonra da bıraktım zaten.. beslenmeden, hormonlardan, bi çok şeyden tırnaklar zarar görebilir sonuçta.. ben hepsine dikkat etmeye çalışıp en son bunu denemiştim..

naf biraz dinlendirsene tırnaklarını her gün oje değiştiriyosan tırnakların kimyasallardan daha fazla zarar görebilir??
Dinlendiriyorum cnm bu sıralar :97:
bu 4 in 1 in ben bi işe yaradığını düşünmüyorum
Deneyelim bakalım :97:
kızlar işim var yıl sonu raporu hazırlıcakmışım öff hadi görüşürüz:80:
Gülegüle cnm kolay gelsin
benimde işim var ama nerden başlsam bilmiyorum.arada iş yaparım arada topiğe bakarım.naf hediyeleri koysunda işime başlicam
Şu işimi toparlayayım sende gelince paylaşırız canım yükleyip :89:
Günaydın neşecim :82:

evet kullanıyorum canım ama ben üstüne oje sürmüyorum o zaten parlatıcı gibi duruyor

bende kaç gündür saldım iyice yaa.akşamları eve gidince yemeden duramıyorum.akşam eve gittim sebzeli bulgur pilavı yaptım.kocaman bi tabak yedim.rus salatasıda yedim.cipsde yedim.bu hafta moralim iyi deil ve yemeğe sardım iyice.bugünden itibaren silkeleniyoruummm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…