- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #32.901
Hihiii :78: Gel kuşum sende :86:Naf izmirde olsam ben de kışı çoook severdimm
Ben bu hafta kesin kilo aldım :18: :18:bende kaç gündür saldım iyice yaa.akşamları eve gidince yemeden duramıyorum.akşam eve gittim sebzeli bulgur pilavı yaptım.kocaman bi tabak yedim.rus salatasıda yedim.cipsde yedim.bu hafta moralim iyi deil ve yemeğe sardım iyice.bugünden itibaren silkeleniyoruummm.
Bende yiyemiyorum bu iyi bişi değil :2:
bilinçli yememek farklı yiyememek farklı ..
düzelir 1-2 güne herhal ..
gunaydin herkese
regl oldugum icin bu hafta bildirim yapamicam
bu aksam kaynanam gelio(((((((((((((
gunaydin herkese
regl oldugum icin bu hafta bildirim yapamicam
bu aksam kaynanam gelio(((((((((((((
iştahıma engel olamıyorum ya noldu bana bilmiyorum ben böle deildim
Kışın bünye kendini sıcak tutmak için daha yağlı daha kalorili şeyler istiyo sanırım tatlım :44:
ben tersim diyince millet kızıyo bana
ben kışın çok rahat kilo veriyom
yazın alıyom
kız yazın insan daha hareketli oluyo ne bilim kışın kilo nası veriyon ki
kız yazın insan daha hareketli oluyo ne bilim kışın kilo nası veriyon ki
Bende çok beğeniyorum :97: Ali' ye de ettiğim lafların haddi hesabı yok :95:toparlarsın merve frenlersin merak etme
kızlar dün öyle bi geçer zaman ki deki metenin oyunculuk performansı süperdi.. değme oyunculara taş çıkartacak kadar iyi oynuyodu rolünü.. özellikle dizinin sonlarında.. bu arada bu diziyi çok beğeniyorum zaten:82:
kaynanamla anlaşıyos artıkk
ona kötü yüzümü gösterdim kuzu gibiyiz artık
evt kışın benim canım yağlar ballar kaymaklar çerezler neler neler çekiyooo :103:
Düşersin cnm sıkma canını :97:sanırım öyleyazın tıkır tıkır verdim kiloları,kış geldi durdum öylee yaa 70 den düşemedim kaç ay oldu
O da enteresanben tersim diyince millet kızıyo bana
ben kışın çok rahat kilo veriyom
yazın alıyom
Hehh aynı benevet yaa özellikle çerez çemez çok istiyo canım.çünkü sürekli sıcak bişeyler içiyorum ve boş geçmiyo boğazımdan.ah bisküvi olsada yesem.ah kek olsada yesem derken bakıyorum diyetten eser kalmamış.vermeyi bırak kilo almadan şu kışı atlşatsam daha ne isterimki.
yazın gün içerisinde az yiyom sıcak deye ..
sonra hava serimleyince tıkınıyom
löp löp kilo oluyo ..
kışında sebze agırlıklı yiyom almıyom ..
geçen kış aldımda ilaclardan o :)
bide benim çerezle cok aram yok en fazla fındık yerim arada
bazen ceviz ..
cipsle yollarımı ayıraları cok oldu ..
cola içmiyom..
cukulata yersemde bitter yiyom ..
kek felan uzak duruyom..
kış aksamları kısa oluyo bende pek bişe yemiyom ..
sadece yemek ve bazen meyve
bizim yollarımız 2006 da ayrıldı ..Şu cipsle bide ben yollarımı ayırabilsem :97: Bu arada afiyet olsun özgemm :98:
kızlar albüme ekledim resimleri.nafcım resimleri küçültmek için uğraştırdım seni baya kusuruma bakma.abatucum teşekkürler canım.hepsini çok beğendim.çok sağol.ayrıca çok yakınmışız kız
kızlar albüme ekledim resimleri.nafcım resimleri küçültmek için uğraştırdım seni baya kusuruma bakma.abatucum teşekkürler canım.hepsini çok beğendim.çok sağol.ayrıca çok yakınmışız kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?