Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

benimkiini çok pis öpesim var ya
herkesin içinde öpemem.
ben gidip tenhada sıkıştırıp geliyom
molası sonrasında kdv mi ve evraklarımı toparlamam lazım

he bu arada sorcam izmir biletlerini ne zamana alayım diye
bekle beni izmirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok özledim seni

Delüüü

nen bırak olum o sıkıştırsın seni ya

kız sakın çocuğa bişey yapma

ilk başlarda zorlancanız ama zamanla alışır canım merak etme
kayınvalidenle aynı şehirdemiydiniz eşini bırakıpta mı gelcek

yok o antepten geldi. kocasi da gelecek

buketcim işin çok zor valla

sorma. is yeriyle ilgili de sıkıntı var. is yerim deisti

hoşgeldin buket
zor bir durum ama çalışmak zorundaysan kızına bir yabancının bakmasından iyidir diye düşünüyorum
Çocuklar çabuk alışırlar merak etme

hosbulduk canim. insallah alisir..

benim benim

nen bırak olum o sıkıştırsın seni ya
korkuyo benden o sıkıştıramaz beni
kız sakın çocuğa bişey yapma
hastaydı bişi yapmadım fırçamı attım dohtora git diye

yaşasınnnn
teşekkür ederim canım söz annene söylemeyeceğim

anlaştık

izmir için bakarız didi
en sevmediğim cevap bu
biletlerime bakıyım ben ..
o gelmezse onunkini iptal ettiririm

yok o antepten geldi. kocasi da gelecek

sorma. is yeriyle ilgili de sıkıntı var. is yerim deisti

hosbulduk canim. insallah alisir..
hımm anladım canım Allah kolaylık versin

hani öpçektin kız çocuğu fırçalayıp gelmişin senin öpmen böyleyse dövmeni düşenimorum he çocuk haklı korkmakta

bayanların en sevmediği cevap
erkeklerinse en sevdiği ve kullandığı cevap
ay evet öyle gerçekten

Son düzenleme:
Onun iyiliği için :2:
gitsin doktora hasta gördükce ben kötü oluyorum

yannız cok fena benimki he
makkaj yapmıstım hemen mesaj yolladı
cok güzel oldun gene aşkım makyaj fena olmus.

hani kadınlar şikayet ederiz ya değişiklikleri farketmiyo diye
bu benimki herşeyi farkediyo

onlar işlerine geleni farkeder işlerini gelmeyeni farketmezler

Benim kargolar şubeye gitmişşş Lanet olası YURTİÇİ KARGO kabul etmemiş PTT ile gönderdim diye geri yollamışlar çok sinirlerim bozuldu

Yarın başka adres bildiricem sabahtan arayıp oraya teslim edecekler inşallah :97:

ptt ile yolladın die nasıl kabul etmioya anlamadım..
buarada sitede bakım vardı sanırım giremedm..bugün oruçtum kızlar..
akşam menmü fazla kaçırdım
1kasedn az çorba
2lahmacunyanında 1br kola

buarada aklıma gelmişken sorayım bende benimkine kargoyla bişeyler yollucm kızlar ilk defa göndericm oyüzden sorularm var size
1.hırka vs örmüştüm onları bipoşete koyup bantlasam olurmu(kırklarelinde yapıo askerl.
2.postaneden kırklareli postanesine yollucam ben..tl no alıyolarla hani askerde old.için ulaşamıcaklar geri gelmesinden korkuyorum..sadece kırklareli postanesi merkez desem yeterlimi yada ordaki postaneye nasıl gönderilio..

1..

kızlar slm :80:

nafcım sağlık olsun.. yurtiçi kargo ptt'nin gönderisini benim adıma teslim alamaz cnm çünkü ben orda çalışmıyorum, orda bulunan biri değilim yani.. gönderiyi ptt'den ancak ben teslim alabilirim.. yurtiçi kargo şube teslimat olarak teslimatı ancak hizmet veren olarak yurtiçi kargoyu seçersen bana yapar...

açıkcası ben de yurtiçi ile gönderdiğini düşündüğümden (çünkü başka türlü şube teslim olamaz) 3 gündür adamları taciz ediyorum gözlerinden mi kaçtı acaba diye çünkü izmirden 1 günde geliyo onlarla.. en son yolda kaybolduğunu düşünmüştüm hatta

kevsercim sana tavsiyem yurtiçi kargo kullan.. çünkü daha ucuz ve çok daha hızlı.. mesela ptt ile izmir'den gönderi 3 günde gelirken yurtiçi ile sadece 1 günde geliyor.. çıkıp alabilecekse gönderdiğin kişi şube teslim olarak gönderebilirsin.. ya da direk bulunduğu yere gönderebilirsin.. gönderi numarası ile netten kargonun nerede olduğunu, teslim edilip edilmediğini takip edebilirsin.. sms bilgi hizmetinden yararlanabilirsin.. kargo poşetleri kocaman çok şey alıyo.. eğer dosya fiyatını rica edersen ve şube teslim gönderirsen çok da hesaplıya gönderirsin (dosya sayılabilmesi için kutu gönderisi yapmaman lazım cnm).. dosya, s, m ve l boyları var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…