- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #33.181
bende bende çok üzgünüm
gunaydin herkeze. nasilsiniz kizlar.?uzundur katilamiyorum. o kadar yogunumki.tam hersey yoluna gidiyor derken yine birsey cikiyor. vardir bundada bir hayir. simdide esimin anneannesi hastanede.dualarinizi bekliyorum.
ben 84.6 kiloyum. artik sondan birinci olurum nafcim:) hepinizi opuyorum. kendinize iyi bakin. aksama bakarim kacinci olmusum diye:)
günaydın nafGünaydın kızlar işe yeni geldim hastayım grip oldum :2: şimdi kahvaltı yapmaya gidiyorum
Olalaaaaaa seni arayabilirmiyim canım ? Bişey sormam lazım
bağırsakların daha boşsa etkisi vardır.. ama vermişsindir bence.. keyfini çıkarçok verdiğimi düşündüm ne bilim canm
yada 500 gr verdiğim için gözlerime inanamadım diyelim
geçmiş olsun naf ara tabi ama önce kahvaltını yap cnmGünaydın kızlar işe yeni geldim hastayım grip oldum :2: şimdi kahvaltı yapmaya gidiyorum
Olalaaaaaa seni arayabilirmiyim canım ? Bişey sormam lazım
[ı]salgın var etrafta kızlar ..
Dün iyileştim diyordum.. Bugün bende fenayım ..
Ayakta atlatamıcam anlaşılan bugün bitsin evime gidim.
Yarın gelmicem işe:84:[/ı]
geçmiş olsun canım
dikkat et kendine
kolay gelsin cnmkızlar benim işlerim var ben kaçtım
abatuş adam KKya bile sızmışbi anlamı yok canım ..
benim herüfün adı ve soyadı karışımı biraz adından biraz soyadından böle bişi çıktı
üyelik alırken hiçbişi gelmedi aklıma napıyım
dinlenmsem geçicek olişim ..
regl bitmesine az kaldı sancı başladı ne ters hatunum ben ya :44:
burda kar başladı daha lapalamıyo olsun yılın ilk kaarı yağıyoooo
kızlar slm :80:
nafcım sağlık olsun..yurtiçi kargo ptt'nin gönderisini benim adıma teslim alamaz cnm çünkü ben orda çalışmıyorum, orda bulunan biri değilim yani.. gönderiyi ptt'den ancak ben teslim alabilirim.. yurtiçi kargo şube teslimat olarak teslimatı ancak hizmet veren olarak yurtiçi kargoyu seçersen bana yapar...
Canımm 2 gündür senin şubeyi taciz ediyorum alacaklardı dün kalkmış geri çevirmişler bende kızla kavga ettim bigüzel :95:
açıkcası ben de yurtiçi ile gönderdiğini düşündüğümden (çünkü başka türlü şube teslim olamaz) 3 gündür adamları taciz ediyorum gözlerinden mi kaçtı acaba diye çünkü izmirden 1 günde geliyo onlarla.. en son yolda kaybolduğunu düşünmüştüm hatta
Yurtiçi benim kargoya 20 TL istedi hatta fazla çıkabilir dedisoyguncular resmen bende PTT ile çalışıyorum diye onunla gönderdim :97: böyle olacağını bilseydimm adıbatasıca yurtiçine verirdim vallahi
kevsercim sana tavsiyem yurtiçi kargo kullan.. çünkü daha ucuz ve çok daha hızlı.. mesela ptt ile izmir'den gönderi 3 günde gelirken yurtiçi ile sadece 1 günde geliyor.. çıkıp alabilecekse gönderdiğin kişi şube teslim olarak gönderebilirsin.. ya da direk bulunduğu yere gönderebilirsin.. gönderi numarası ile netten kargonun nerede olduğunu, teslim edilip edilmediğini takip edebilirsin.. sms bilgi hizmetinden yararlanabilirsin.. kargo poşetleri kocaman çok şey alıyo.. eğer dosya fiyatını rica edersen ve şube teslim gönderirsen çok da hesaplıya gönderirsin (dosya sayılabilmesi için kutu gönderisi yapmaman lazım cnm).. dosya, s, m ve l boyları var..
Meliscim gülegüle kullan hediyeleriniartık eşleşene arkdaşalrımız açıklasın kim kime diye:)
bana naf çıkmıştııı aldım hediyemi
bana gönderende merveydii
Günaydın balımgünaydın kızlarrrr
Günaydın cnm :80: tmm not ettim :82:günaydın nihan ve özge
üzülmüşsünüzdür şimdi cuma geldi haftasonu çalışamıyoz diyee
nafcım kilo bildirimimi hemen yapıyorum 52.5 kg :86:
Günaydın nihancım :81: tmm not ettim :82:güle güle kullan hediyelerini canım
merveninde kesesine bereket
günaydın kızlar
akşam yemeğim
1 kase çorba
2,5 dilim ekmek
3yk taze fasülye
biraz yoğurt
sahurda yediklerim
1 yumurta
zeytin
peynirli gözleme (hazır yufkadan)
biraz yoğurt
kilom sabah tartıldım 57,5 çıktı sürekli aç oldğum için mi böyle anlamadım
Bittikten sonra pek olmuyo kuzum :97:kızlaR benim regl im dün bitti katılsam mı sizce bildirime
şişlik falan varmıdır sonuç berbatta
Günaydın hazalcım gelmiş geçmiş olsungunaydin herkeze. nasilsiniz kizlar.?uzundur katilamiyorum. o kadar yogunumki.tam hersey yoluna gidiyor derken yine birsey cikiyor. vardir bundada bir hayir. simdide esimin anneannesi hastanede.dualarinizi bekliyorum.
ben 84.6 kiloyum. artik sondan birinci olurum nafcim:) hepinizi opuyorum. kendinize iyi bakin. aksama bakarim kacinci olmusum diye:)
İstersen haftaya bildir kuzu ama yok diyosan ben notumu aldım :82:regl biter diye ummuştum hala devam ediyio ..
göbemmm deli şiş
ama genede bildiriyim kilomu 60,00 gördük tartımla birlikte..
Sağol tatlışkom :2:günaydın naf
geçmiş olsun kuzum:94::94:
Olişimm bir haftadır sapıttım zaten yemek düzeni diye bişey kalmadı bende :78: zaten kilo da almışımbağırsakların daha boşsa etkisi vardır.. ama vermişsindir bence.. keyfini çıkar
geçmiş olsun naf ara tabi ama önce kahvaltını yap cnm
dün geç gördüm msjını site de çökmüştü sonra görünce sana öm attım
aradığında drdaydım.. kontör de yüklememiştim dönemedim maalesef..
Anladım canım sorun değil Allahtan ordaki görevli arkadaş yardımcı oldu
nafla şimdi konuştuk kızlar.. sesi gripliydi gerçekten
kendine dikkat et cnm sağlam kahvaltı et kısma bugün yemeğini
O spa randevusundan bende istiyom :97:ben işlerimi halledeyim kızlar
topiği açık bırakıyorum ama hep başında olmayabiliyorum
bu arada dişçi randevularım tam gaz devam ediyo
ah bi de spa güzellik randevularım olsaydı
Benim salgınım evde zaten sağolsun çok çabaladı bana bulaşmasın diye ama aynı havayı soluyunca bulaşıyo bi şekilde :2:Salgın var etrafta kızlar ..
Dün iyileştim diyordum.. Bugün bende fenayım ..
Ayakta atlatamıcam anlaşılan bugün bitsin evime gidim.
Yarın gelmicem işe:84:
Hele yorgan kaz tüyündensesağol tatlım ..
buranın ısınmasıda dandik ..
evime gidip yorganın altına girmek ve sadece uyumak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?