Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Ayyy tmm cnm çok sevindim

Tamam olişim
bu arada
sabah:
2 kepçe buğdaylı yoğurt çorbası
4 çiğ badem
2 günkurusu kayısı
Ohh sıcak sıcak ne güzel gitmiştir

bu hafta tatlı yönünden epey kaçamak yaptım
bugün son kaçamağımı yapıyorum.
kaju,antep fıstıgı ve bitter.
2 hafta kasıp 58 e inmem lazım

Bende evvelki sene yapmıştım aşure güzeldi tadı eşime göre yine tatsızdı ama o çok şekerli seviyo :97: geçen sene nasip olmadı bu sene istiyorum inşallah :97: şu hastalığım düzelsin yapıcam en kısa zamanda :97: apartmana dağıtsam anneme versem şirkete getirsem yeter herhalde

Canım sanırım tuzlu oluyo onların :97:

bu hafta tatlı yönünden epey kaçamak yaptım
bugün son kaçamağımı yapıyorum.
kaju,antep fıstıgı ve bitter.
2 hafta kasıp 58 e inmem lazım

Bende kaçamak yaptım ama bana 700 gr olarak geri döndü senin gibi kilo veremedim yani bebik

ay canım ne güzel ya kar yağıyo
burda acayip fırtına kopuyo nasıl uğultu var anlatamam
Hemde nasıl güzel :) lapa lapa yağıyordu şimdi biraz azaldı millet yürüyüşe çıkmış sabah keyfini çıkarıyorlardı

Burası Tepe diye geçiyor. Yağsa şöyle bembeyaz olsa..

senin her halin güzel izmir hatunu
ben tostoparlak bişi oluyom kilo alınca ..
yürüsem bu hafta çok güzel olcak
hiç hareket yok hayatımda

Ayhhh süper moral oldu bak bu ama gerçekler acıdır ben tatlı olduğuma göre gerçek değilim

bilmem ki cnm hiç yapmadılar
hamaratlığın tutmasın cnm 2 dk rahat dur da dinlen yavv

Benim yaptığım da az şekerliydi Tarifi portakal ağacından almıştım tam bana göreydi kıvamı çok bayıyor bazılarının şekeri ben yiyemiyorum .Birde incir sevmiyorum içinde koymamıştım rengi bembeyaz olmuştu.Yapıcam bende yine herhalde
Evet tuzlu yemek gibi onların öyle hatırlıyorum bende çocukken komşumuz vardı getirmişti bize. oda değişik güzel bişeydi.

bilmem ki cnm hiç yapmadılar
hamaratlığın tutmasın cnm 2 dk rahat dur da dinlen yavv
Ya kurban kesenin aşure de yapması lazım diyolar :97: ben bu sene Allahım kabul etsin ilk kez kendime kurban kestim o yüzden çok hevesliyim canım :78:

Benim eşim sağolsun bal küpü istiyo bende sevmiyorum o kadar tatlı :97: ben annemden almıştım tarifini bu arada bende aşurede kuru incir,kuru üzüm sevmem ama eklemiştim çeşit açısından

Kızlar görüşürüz işlerimi hallediyim ben biraz Buarada çok kilo aldım gibi hissediyordum kendimi bu hafta. ama fena değil sanırım Naf 53.7 çıktım cnm not edersen sevinirim

Sağol canım benim bana da eşimden geçti dikkat et kendine bol bol c vitamini al :98:

Eve girdi mi tmm işte sırayla sende iyi bak cnm kendine
Hoşçakal gelince msj atıcam sana kargo girerimde zaten hemen KK yA merakla beklediğini biliyorum çünkü

Naf geçmiş olsun cnm kaçırmışım ben hastaymışsın Eşimde hasta bu gün yarın bana da geçer zaten :))
benimki de hasta ben de hastabakıcı..

yap o zaman cnm

ya kızlar bu arada ben aygazdan da likidgazdan da hiç memnun değilim.. hem çok çabuk bitiyo tüpleri hem de is yapıyolar.. napiim şaşırdım.. yine şak diye tüpüm bitti..

Tünaydınnn
nafcım 61.8 kilom
deli olcam ya o kadar aç kaldım 100 gr vermişim :84:
vallahi bugün öyle bir sinirlendimki oturup tüm herşeyi yemek geldi içimden yaa
şuna bak bari 300-400 gr gitseydi sadece 100 gramcık pöfffffff

bu arada nafcım benim 4de dişçi randevum var.. 3 bçğa doğru çıkar pttye de uğrarım.. ptt 4de kapanıyo.. gelmemişse pazartesiye kalır.. gelmişse dişçiden dönünce koyabilirim cnm ancak aklında olsun tmm mı

bu arda yarın wagamamada gizli müşteri yemeğim var.. japon yemeği.. ama hiç suşi falan yoktu menüde?? zaten fazla engin kültürüm de yok uzakdoğu yemekleriyle ilgili.. değişik tatlar seviyom ama.. güzel olur umarımm

Son düzenleme:
öğlen:
avakadolu marul salatası (naf iyi oldu bu salatada bol limonlu avakadoolayı çok yakışıyo)
bi kepçe buz gibi sade makarna (tüpüm bitti)

şimdi işlerimi halletmek için çıkıyorum
6dan önce giremezsem hepinize iyi hafta sonları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…