- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #33.221
Ayyy tmm cnm çok sevindimGünaydın herkeze Lapa lapa kar yağıyor burda kalkınca kahvemi alıp biraz seyrettim :97: süperdi durmaz inş.
Nafcım msj şimdi gördüm cnm havada böyle olunca çıkmadım zaten anneme evdeyim sıkma canını bu gün gelir
Tamam olişimvalla bizimkiler bişicik yapmıyo.. keşke yapsalar.. çok severim aşureyi..
boşver cnm aksilik olmuş artık takma kafana ben uğrar sorarım orası kapımın dibi sayılır zaten
maşallah
sana da maşallah abatu kg verme yönünden yane
ya burda iki attırdı kayboldu orda yağıyo demek ne güzel
Ohh sıcak sıcak ne güzel gitmiştirbu arada
sabah:
2 kepçe buğdaylı yoğurt çorbası
4 çiğ badem
2 günkurusu kayısı
Afiyet olsun Benimde dün annem yapmış Bende bir kere denedim fena olmamıştı yine yapmak istiyorum bu sene çok severim çünkü
Durmasın yağsın
Güle güle kullan cnm merveninde kesesine bereket
Onların ki başka sanırım şekerli değil diye biliyorum ben
bu hafta tatlı yönünden epey kaçamak yaptım
bugün son kaçamağımı yapıyorum.
kaju,antep fıstıgı ve bitter.
2 hafta kasıp 58 e inmem lazım
Bende kaçamak yaptım ama bana 700 gr olarak geri döndüsenin gibi kilo veremedim yani bebik
Hemde nasıl güzel :) lapa lapa yağıyordu şimdi biraz azaldı millet yürüyüşe çıkmış sabah keyfini çıkarıyorlardıay canım ne güzel ya kar yağıyo
burda acayip fırtına kopuyo nasıl uğultu var anlatamam
valla bizimkiler bişicik yapmıyo.. keşke yapsalar.. çok severim aşureyi..
boşver cnm aksilik olmuş artık takma kafana ben uğrar sorarım orası kapımın dibi sayılır zaten
maşallah
sana da maşallah abatu kg verme yönünden yane
ya burda iki attırdı kayboldu orda yağıyo demek ne güzel
senin her halin güzel izmir hatunu
ben tostoparlak bişi oluyom kilo alınca ..
yürüsem bu hafta çok güzel olcak
hiç hareket yok hayatımda
Bende evvelki sene yapmıştım aşure güzeldi tadıeşime göre yine tatsızdı ama o çok şekerli seviyo :97: geçen sene nasip olmadı bu sene istiyorum inşallah :97: şu hastalığım düzelsin yapıcam en kısa zamanda :97: apartmana dağıtsam anneme versem şirkete getirsem yeter herhalde
Canım sanırım tuzlu oluyo onların :97:
Bende evvelki sene yapmıştım aşure güzeldi tadıeşime göre yine tatsızdı ama o çok şekerli seviyo :97: geçen sene nasip olmadı bu sene istiyorum inşallah :97: şu hastalığım düzelsin yapıcam en kısa zamanda :97: apartmana dağıtsam anneme versem şirkete getirsem yeter herhalde
Canım sanırım tuzlu oluyo onların :97:
Ya kurban kesenin aşure de yapması lazım diyolar :97: ben bu sene Allahım kabul etsin ilk kez kendime kurban kestim o yüzden çok hevesliyim canım :78:bilmem ki cnm hiç yapmadılar
hamaratlığın tutmasın cnm 2 dk rahat dur da dinlen yavv
Benim yaptığım da az şekerliydi Tarifi portakal ağacından almıştım tam bana göreydi kıvamı çok bayıyor bazılarının şekeriben yiyemiyorum .Birde incir sevmiyorum içinde koymamıştım rengi bembeyaz olmuştu.Yapıcam bende yine herhalde
Evet tuzlu yemek gibi onların öyle hatırlıyorum bende çocukken komşumuz vardı getirmişti bize. oda değişik güzel bişeydi.
Naf geçmiş olsun cnm kaçırmışım ben hastaymışsın Eşimde hasta bu gün yarın bana da geçer zaten :))
Kızlar görüşürüz işlerimi hallediyim ben biraz Buarada çok kilo aldım gibi hissediyordum kendimi bu hafta. ama fena değil sanırım Naf 53.7 çıktım cnm not edersen sevinirim
Ya kurban kesenin aşure de yapması lazım diyolar :97: ben bu sene Allahım kabul etsin ilk kez kendime kurban kestim o yüzden çok hevesliyim canım :78:
Allah kabul etsin Öyle derler evt birde evin bereketi için. Biraz meşakatli işte insan üşeniyor
Benim eşim sağolsun bal küpü istiyo bende sevmiyorum o kadar tatlı :97: ben annemden almıştım tarifinibu arada bende aşurede kuru incir,kuru üzüm sevmem ama eklemiştim çeşit açısından
Sağol canım benimbana da eşimden geçti dikkat et kendine bol bol c vitamini al :98:
benimki de hasta ben de hastabakıcı..Naf geçmiş olsun cnm kaçırmışım ben hastaymışsın Eşimde hasta bu gün yarın bana da geçer zaten :))
yap o zaman cnmYa kurban kesenin aşure de yapması lazım diyolar :97: ben bu sene Allahım kabul etsin ilk kez kendime kurban kestim o yüzden çok hevesliyim canım :78:
Benim eşim sağolsun bal küpü istiyo bende sevmiyorum o kadar tatlı :97: ben annemden almıştım tarifinibu arada bende aşurede kuru incir,kuru üzüm sevmem ama eklemiştim çeşit açısından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?