- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #33.281
ay ne bilim yaa hatta biri allah sana sağlıklı çocuk nasip etsin yazmış.allah allah bu kevserin bekar oldunu bilmiyo galiba diyom bendevalla gülmekten çatlattın beni yerlere yatabilirmiyim
ne aşılaması kı..ben bekarım unuttunmu nen
ayy öyle deil beee :86:aklı bi karış havada işte gençlik
kızlar ben çıkıyorum
3333 sayfamızda size veda ediyorum
kendinize iyi bakın iyi tatiller
ben haftasonu giremiyebilirim
hoşçakalın esen kalın
ayy erken çıkçam ve haftasonu ya şımardım galiba
kızlar benimde hediyelerim geldi
Nafcım paketi alır almaz seni aradığım için kutuyu açmamıştım Bir sürü paket açmaktan yoruldum.:)) Hediyelerin için tekrar teşekkür ederim Çok beğendim özellikle yılbaşı süslerine bayıldım ve çok sevindim . Yeni süslerimi Ağacıma asmak için sabırsızlanıyorum.Bu arada bütün paketlere nazar boncuğu eklemişsin çok zarifsin. Hepsi özenle hazırlanmış ellerine sağlık, kesene bereket cnm
kızlar benimde hediyelerim geldi
Nafcım paketi alır almaz seni aradığım için kutuyu açmamıştım Bir sürü paket açmaktan yoruldum.:)) Hediyelerin için tekrar teşekkür ederim Çok beğendim özellikle yılbaşı süslerine bayıldım ve çok sevindim . Yeni süslerimi Ağacıma asmak için sabırsızlanıyorum.Bu arada bütün paketlere nazar boncuğu eklemişsin çok zarifsin. Hepsi özenle hazırlanmış ellerine sağlık, kesene bereket cnm
ay ne bilim yaa hatta biri allah sana sağlıklı çocuk nasip etsin yazmış.allah allah bu kevserin bekar oldunu bilmiyo galiba diyom bende
ayy öyle deil beee :86:
şımarırsın tabi ben olsam bende şımarırdım
mervecm vede tinkerbelcm resimleri koyun hadi bakalım
Görüşürüz cnmkızlar çok acil çıkıyorum yemek hazırlamm lazım ezana az kaldı öptüm hepicinizi görüşürzzz
sağol cnmgüle güle kullan canım merak ettim bende resimler ne zaman
nafın da kesesine bereket
kızlar ben çıkıyorum
hoşçakalın esen kalın
Tamam tatlım not ettim :82:kızlar meraba sabahtan beri feci yoğunum gelemedim yanınıza.meliscim hediyelerini güle güle kullan hayatım beğendiğine sevindim.nafcım bildirim yapıyorum aynıyım
Dualarımız seninle canım :78:nasılsınız kızlar kimseden çıt çıkmıyo
bu ay hasta olunca aşılama yaptırcam şimdiden sitres bastı beni
dua edin bana
Uzun süreli olduğundan olabilir bencede :97:selamünaleyküm bebiklerrr..
öğlen menüm
1 keğpçe kereviz ymeği. 2 kaşık makarna yoğurt 1 dilim kepk
kızlar neden artık kimse kilo veremiyor bence herkes yerinde sayıklıyor yada çok çok az veriryor,hatta alnlar bilem var,burda takip ettiğim kadarıyla porsiyonlar geyet az,ama neden böle oliyiii...?
Balım yetişemedim sana :97: dikkat et kendinekızlar ben çıkıyorum
hoşçakalın esen kalın
Ayy canım arayınca nasıl sevindim biliyomusun çok ekşınlı oldu bu hediyelerkızlar benimde hediyelerim geldi
Sağol canımgüle güle kullan canım merak ettim bende resimler ne zaman
nafın da kesesine bereket
Ben çekmiştim ama son hali yok bende canım sen eklersen daha iyi olurResimleri çektim ama Bennim blutut aygıtım yok kızlar Naf sanırım resimlenişti hediyeleri göndermeden öyle bişey hatırlıyorum öyleyse rica edicem koysun Yada yarın anneme gidersem onların kinden yaptırırımi alırım
merve koymuştu sanki ben görmüştüm diye hatırlıyorum da ben melis ve özgenin hediye resimleri kaldı galiba
tamam bebikim olsun beklerikKızlar kusura bakmayın mali müşavirimiz benim bilgisayarda çalışıyordu listeyi saatinde yapamadım hemen yapıp yayınlıyorum :81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?