Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Tahmin edebiliyoruz cnm ne kadar yorulduğunu Sıkma canını Bizde seni seviyoz

Bence de

Sıkma canını tatlım
tabloda rekor kırmışım ben
mehaycım ben seni anlıyabiliyorum hayatım sıkma canını sen
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum
Bende arkandan geliyom kuşum

Tamam cnm
Hediye şampiyonu hahaha
Ohhh afiyet olsun cnm
Meliscim gülegüle kullan canım hediyelerini

günaydın kızlarr.kahvaltımı yapıp geliyorum.meliscim güle güle kullan hayatım.

Günaydın kuşum afiyet olsun bende atıştırıyorum bişiler

kızlarrrrr bi simiti indirdim mideye yaa yanında domates salatalık reçelde yidim ohhh kocaman bi kupada çay içtim.grip olmuşum burnum akmaya başladı boğazlarım acıyo ya

kızlarrrrr bi simiti indirdim mideye yaa yanında domates salatalık reçelde yidim ohhh kocaman bi kupada çay içtim.grip olmuşum burnum akmaya başladı boğazlarım acıyo ya

Afiyet olsun kuzucum bende yidim bu hafta full gevrek yedim zaten ondan kilo aldım ama hastayım iyileşiyim toparlıcam kendimi :2: bol bol c vitamini al mervecimmm

zaten akşam hasta olcamı hissedince portakalla mandalina yedim gecenin bi yarısı.evdede yerim artık nafcım.faceye bak kız 2 tane resim attım yeni.daha bu sabah çektim taze taze

Tahmin edebiliyoruz cnm ne kadar yorulduğunu Sıkma canını Bizde seni seviyoz

Bence de

canlarim benim yeni yilda oglumun uyku duzenini duzene sokabilirsem yine hergun sizlerleyim...motivasyon zirve yapacak yine eski gunlerdeki gibi birbirimizle yarisicaz yine liste kilo verenlerden gecilmiycek insallah...

selam kizlar ben geldim...nasilsiniz bakalim...
Hoşgeldin cnmm
canlarim benim yeni yilda oglumun uyku duzenini duzene sokabilirsem yine hergun sizlerleyim...motivasyon zirve yapacak yine eski gunlerdeki gibi birbirimizle yarisicaz yine liste kilo verenlerden gecilmiycek insallah...

Amin inşallahhhhh :97:

kızlar bişey sorcam
ben bu sene fazla domates konservesi yapamadım,yaptıklarımda bitti.diyceğim bildiğiniz konserve domates rendesi varmı güvenilir._?

selam bebekler
bu aralar herşeyden yiyesim geliyor hiç doymuyorum regldenmi acaba.?:26:
Selam tatlım ondandır bence :97:
kızlar bişey sorcam
ben bu sene fazla domates konservesi yapamadım,yaptıklarımda bitti.diyceğim bildiğiniz konserve domates rendesi varmı güvenilir._?

Hazır tat' dı sanırım geçen sene kullanmıştım ben kıpkırmızı domatesleri vardı çok güzeldi bence 1 tane al birkaç markadan beğendiğini kullanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…