- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #33.321
Tahmin edebiliyoruz cnm ne kadar yorulduğunu Sıkma canını Bizde seni seviyozselam kizlar nasilsiniz???ben bugun kilo bildirimine gelemedim gerci kilom ayniydi bir degisiklik yok...tam butun islerimi bitirdim bilgisayari actim oglum aglamaya basladi cok acikmis mecburen kapatip onu yedirdim sonrada firsat olmadi zaten...cok uzgunum sizden ayri kaldim bu ara baya...herseye ragmen sizleri seviyorum hep aklimdasiniz...
benim tüp 3 ayda bi bitiyo artık :84: tüp de çağırmadımyarın öğlene kadar tüpsüzüzz
çıbıkların tekniği varmış cnm öğrenince kıvırıyosun.. ben bi kere tatlı ekşi soslu tavuk, tavuklu noodle, kızarmış dondurma ve sushi yemiştim.. arkadaşımla paylaşmıştık menüyü.. güzel yerde yersen gerçekten hoş oluyo.. sonra netten tarif denemiştim uçmuştukçok acaip bi duyguydu.. japon yemeği hiç denemedim sushi hariç.. mutlaka dene cnm farklı tatlar, ama güzel bi yerde dene yoksa çok berbat bi deneyim oluyo
evt avakado çok yakışıyomuş limona ve salataya sen demesen hiç haberim olmayacaktı.. içindekiler de doğal ecza deposu
kargo maceramı biliyosun cnm:44:
Avakadoyu bende hiç sevmemiştim salatata bende deniyim merak ettim . limonlu güzel olabilir
amin cnm...
tinkerbell güle güle kullan cnm.. resimleri merak ediyoss
sağol cnm Koydum albüme yarın bakabilirsiniz
şımarma kıssss
emeğine sağlık cnm.. bu hafta tablo tersine dönmüş valla.. 2-3 ay aradan sonra ilk kez 500 gr vermişim vayy beeee
naf seni 2011 hediye şampiyonu ilan ediyosss
Sıkma canını tatlımselam kizlar nasilsiniz???ben bugun kilo bildirimine gelemedim gerci kilom ayniydi bir degisiklik yok...tam butun islerimi bitirdim bilgisayari actim oglum aglamaya basladi cok acikmis mecburen kapatip onu yedirdim sonrada firsat olmadi zaten...cok uzgunum sizden ayri kaldim bu ara baya...herseye ragmen sizleri seviyorum hep aklimdasiniz...
Bende arkandan geliyom kuşumtabloda rekor kırmışım ben
mehaycım ben seni anlıyabiliyorum hayatım sıkma canını sen
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum
Tamam cnmözge olişim geçmiş olsunn kızlarrrr
tırkelelblimm kuşmm sende güle ğüle kulann hediyerlini nafın kesesine berekettt
ben kilo bildirimi yapmadım veremedim hiç
buğünd menüm oruçluydum
çorba ve tavuk pirzola pataese dii
resimleriii eklicem inş kızlar usg kalbolsu aldım büğün..
Hediye şampiyonu hahahabenim tüp 3 ayda bi bitiyo artık :84: tüp de çağırmadımyarın öğlene kadar tüpsüzüzz
o çıbıkların tekniği varmış cnm öğrenince kıvırıyosun.. ben bi kere tatlı ekşi soslu tavuk, tavuklu noodle, kızarmış dondurma ve sushi yemiştim.. arkadaşımla paylaşmıştık menüyü.. güzel yerde yersen gerçekten hoş oluyo.. sonra netten tarif denemiştim uçmuştukçok acaip bi duyguydu.. japon yemeği hiç denemedim sushi hariç.. mutlaka dene cnm farklı tatlar, ama güzel bi yerde dene yoksa çok berbat bi deneyim oluyo
Evet en kısa sürede denemeliyim
evt avakado çok yakışıyomuş limona ve salataya sen demesen hiç haberim olmayacaktı.. içindekiler de doğal ecza deposu
kargo maceramı biliyosun cnm:44:
Canım benim yaa nedir o kargodan çektiğimiz
amin cnm...
tinkerbell güle güle kullan cnm.. resimleri merak ediyoss
şımarma kıssss
emeğine sağlık cnm.. bu hafta tablo tersine dönmüş valla.. 2-3 ay aradan sonra ilk kez 500 gr vermişim vayy beeee
Sağol cnmevet tebrik ederim
naf seni 2011 hediye şampiyonu ilan ediyosss
Ohhh afiyet olsun cnmmeliscim nasısın cnm
iyi olmuş kablo sonra da kullanılır ne de olsaa
ben bugünnnn
madoda kesme dondurma yedimm (hiç tavsiye etmem çok güzeldi ve kocamaaandı)
sonra yarım saat sonra üstüne bi iskender lüplettimm (3 ay olmuştu yemeyeli)
ve hiç pişman olmadım çok mutluyum
insan sevdiği tatları uzun süre yemediğinde daha da çok keyif alıyor herhalde
ve acaip kombinasyonlar yapabiliyo :86:
bu keyif beni 2-3 ay daha götürür akıllı mantıklı
Meliscim gülegüle kullan canım hediyeleriniiyim olişim ben çıkmışım sen gelmsişn yaa
kablo aldım dışardan şimidede mervecimimn hedişlerinii çekip koydummsaolsunn. ...bende aşure yedimm pide yedimm off kalorilerr çıktı ama aurede pek ğüzeldi
günaydın kızlarr.kahvaltımı yapıp geliyorum.meliscim güle güle kullan hayatım.
kızlarrrrrbi simiti indirdim mideye yaa yanında domates salatalık reçelde yidim ohhh kocaman bi kupada çay içtim.grip olmuşum burnum akmaya başladı boğazlarım acıyo ya
zaten akşam hasta olcamı hissedince portakalla mandalina yedim gecenin bi yarısı.evdede yerim artık nafcım.faceye bak kız 2 tane resim attım yeni.daha bu sabah çektim taze taze
tabloda rekor kırmışım ben
mehaycım ben seni anlıyabiliyorum hayatım sıkma canını sen
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum
Tahmin edebiliyoruz cnm ne kadar yorulduğunu Sıkma canını Bizde seni seviyoz
Bence de
Sıkma canını tatlım
Bende arkandan geliyom kuşum
Tamam cnm
Hediye şampiyonu hahaha
Ohhh afiyet olsun cnm
Meliscim gülegüle kullan canım hediyelerini
Günaydın kuşumafiyet olsun bende atıştırıyorum bişiler
Hoşgeldin cnmmselam kizlar ben geldim...nasilsiniz bakalim...
canlarim benim yeni yilda oglumun uyku duzenini duzene sokabilirsem yine hergun sizlerleyim...motivasyon zirve yapacak yine eski gunlerdeki gibi birbirimizle yarisicaz yine liste kilo verenlerden gecilmiycek insallah...
Selam tatlımselam bebekler
bu aralar herşeyden yiyesim geliyor hiç doymuyorum regldenmi acaba.?:26:
kızlar bişey sorcam
ben bu sene fazla domates konservesi yapamadım,yaptıklarımda bitti.diyceğim bildiğiniz konserve domates rendesi varmı güvenilir._?
Selam tatlımondandır bence :97:
Hazır tat' dı sanırım geçen sene kullanmıştım ben kıpkırmızı domatesleri vardı çok güzeldibence 1 tane al birkaç markadan beğendiğini kullanırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?