- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #34.001
bizim çaycı getirmiş kendisi yapmış çok hafif geldi.ikinci dilimi yemedim amaTuzu kestim olişim sanki biraz indi :97: ama tartılmadım kilomda etkili olmuşmudur bir fikrim yok yani yavruşkam
Günaydın bebişkom kendi adıma iyiyim sen nasılsınsabah sabah pizzayı nerden buldun kız
Sağol canım benim
slm canım hakkında hayırlısı olsun.sabırla bekleslm merve
kızlar 2700 ilana başvurmuşum sadece 2si geri aradı :26:
iyi yapmışsın canım vücuda değişiklik gerekiyo arada sıradaYeşil çaydan vazgeçtim beşibiryerde içiyorum
hoşbulduk canımhoşgeldin merve cim
Kızlar demir döküm tavalar hakkında konuşmuştuk ya sizlerle bu konu ile ilgili bilgilendirme amaçlı bir konu açtım isterseniz bakabilirsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/tavsiyeleriniz/409498-quothecha-lezzete-yolculuk-resimli.html
Afiyet olsun bacımbizim çaycı getirmiş kendisi yapmış çok hafif geldi.ikinci dilimi yemedim ama
slm canım hakkında hayırlısı olsun.sabırla bekle
iyi yapmışsın canım vücuda değişiklik gerekiyo arada sırada
hoşbulduk canım
dur bakiyorum kız hemen :89:
hislerime tercüman olmuşsunKızlar demir döküm tavalar hakkında konuşmuştuk ya sizlerle bu konu ile ilgili bilgilendirme amaçlı bir konu açtım isterseniz bakabilirsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/tavsiyeleriniz/409498-quothecha-lezzete-yolculuk-resimli.html
Canım benimmhislerime tercüman olmuşsun
bence bu hecha sana bi hediyelik tencere yollamalı
bi de otçulum diyosun naf
eşin bu tavadan sonra sana daha bi aşık olmuştur :82:
resimler pek lezizdi mmmm
mervecim sağol cnm
ankete KK linkini de koysaydınnCanım benimminşallah bakalım ankete katıldım belki kazanırsam yollarlar :97: içinde mis kokulu ekmekler yaparım birde kuru fasulye
Ben otçulum ben masumum :78: :78: bu hecha ve eşim beni etçil yaptı :78: :78:
ankete KK linkini de koysaydınn
hadi ordanngenlerinde etçillik var seninn
amaninnn nerde nerde sadece prolara mı herkese miiAnket KK' da zaten canım :81: istersen sende katıl şansını dene belkide sana çıkar :81: :81: ben tencere almayı düşünüyordum kazen beni layık görürse belkim yılbaşı hediyesi olur bana tencerem
amaninnn nerde nerde sadece prolara mı herkese mii
bu arada
ara
2 günkurusu kayısı
5 tuzlu finduk
az şekerli sütlü neskafe
baktım cnm hatta 2-3 güne katılmayı düşünüyorumHerkesee canımm dur linkini paylaşayım :81:
http://www.kadinlarkulubu.com/anket...re-tavalarin-ozellikleridir-odullu-anket.html
hayır canım yemiyorum malesef.sadece kıyma ve köfte olarak alıyorum kırmızı etisen et yemiyo musun merviş
mervecim şöyle bi ilan gördüm
anadolu yakası diyo ama aklıma sen geldinn
Kariyer.net - Delphi Automotive Systems - KUR Kursiyerlii - Muhasebe Blm i ilan detay
sen bilirsin cnm ama kurumsal şirket cvde çok şık durur :82:hayır canım yemiyorum malesef.sadece kıyma ve köfte olarak alıyorum kırmızı eti
sağol canım ama 1 ay burdan kımıldayamam ki yaa iş baksam görüşmeye gitmek için çıkamam.açıköğretim kayıt yenilemem için bile 10 gün önceden söylemeye başlamıştım :2:
günün ojesi supermatte m119 flormar :82:
Eki Görüntüle 119623
Katıl canım katıl şansını dene mutlaka :81: yok kız bakma ben aslında burda da paylaşmıcaktım çünkü hani bak bak topiğine çağırıyo olmasın :97: biliyosun böyle polemiklerden çekiniyorum :97:baktım cnm hatta 2-3 güne katılmayı düşünüyorum
bence sen alacaksın bu hediyeyi
tüm tanıdıklarına söyle de herkes topiğine uğrasın cnm
günün ojesi supermatte m119 flormar :82:
Eki Görüntüle 119623
ne alakası var cnm sen bize tee ne zaman bahsetmiştin bu tavalardan..Katıl canım katıl şansını dene mutlaka :81: yok kız bakma ben aslında burda da paylaşmıcaktım çünkü hani bak bak topiğine çağırıyo olmasın :97: biliyosun böyle polemiklerden çekiniyorum :97:
Çok beğendimmm
neyySabahtan öğlene kadar yaklaşık 1.5 litre su içtim :97: öğleden sonra da içsem 3 litre yapar :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?