- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #33.981
iddialı gördüm seni kuzu :103:Menülerim
Cumartesi akşam
3 kalem pirzola
bol akdeniz salatası
Pazar sabah
2 dilim tam tahıllı kızarmış ekmek
2 kk peynir
1 zeytin
3-4 közlenmiş biber
2-3 çatal sucuklu yumurta
çay
ara
1 bardak taze sıkılmış meyve suyu (portakal,greyfurt,mandalina)
ara
2 bütün ceviz
1 cennet hurması kurusu
yeşil çay
öğle yok kahvaltı öğle saatine denk geldiği için
akşam
4 adet demir döküm tavada pişmiş köfte
1.5 dilim tam tahıllı ekmek
salatalık
1 kk peynir
ara
2 bütün ceviz
1 hurma
2 çilek kurusu
limonlu yeşil çay
Bugün sabah
1 dilim tam tahıllı kızarmış ekmek
1 kk peynir
maydonoz
çay
Şimdi yeşil çay içicem
evt ağır olunca çok uygun oluyo fiyatları
nasıldı haftasonun
iddialı gördüm seni kuzu :103:
oy oy o da verdi mi hediyelerinii güle güle kullan cnmHaftasonum güzeldi canım sonunda kocama kavuştumo da yılbaşı hediyeleri almış bana ayy çok bereketli bir yıldı bu yıl
Eşimle dvd yüklemesi yaptık kendimize 3 tane film izledik elektrikler kesilmeseydi daha çok izlerdik amabirde yağmurluydu hava hiç çıkmak istemedim :97:
Sabah kalktım bisiklet sürmeye gidecektim baktım çok yağmur yağıyo geri yattım
senin nasıldı hafta sonun
amin cnmKendime gelmem lazım olişim yoksa verdiğim kiloları geri alıcam :94: hedefim var nisana kadar ona ulaşmam lazım
Menülerim
Cumartesi akşam
3 kalem pirzola
bol akdeniz salatası
Pazar sabah
2 dilim tam tahıllı kızarmış ekmek
2 kk peynir
1 zeytin
3-4 közlenmiş biber
2-3 çatal sucuklu yumurta
çay
ara
1 bardak taze sıkılmış meyve suyu (portakal,greyfurt,mandalina)
ara
2 bütün ceviz
1 cennet hurması kurusu
yeşil çay
öğle yok kahvaltı öğle saatine denk geldiği için
akşam
4 adet demir döküm tavada pişmiş köfte
1.5 dilim tam tahıllı ekmek
salatalık
1 kk peynir
ara
2 bütün ceviz
1 hurma
2 çilek kurusu
limonlu yeşil çay
Bugün sabah
1 dilim tam tahıllı kızarmış ekmek
1 kk peynir
maydonoz
çay
Şimdi yeşil çay içicem
oy oy o da verdi mi hediyelerinii güle güle kullan cnm
Teşekkürler cnm
ya ben bi film izletemiyorumm:84: oysa komşunun kızından bi dolu film aldım bu haftasonu
kendi kendime izlicem artık napiim
siz hangi filmleri izlediniz cnm??
Benimki çok seviyo film izlemesini çok şanslıyım o açıdan :97: bide çoluk çocuğa karışmadan izleyelim sonra istesekte pek vakit bulamayız
angeline jolie the turist' i izledik güzeldi ama çok ekşınlı değildi
robert pattinson'un bi filmini izledik beni unutmamıydı adı öyle bişeydi sanırım eşim taktığı için filmleri adını pek hatırlamıyorumfilm başlarda sıkıcı ama sonu çok güzeldi :97:
Diğerini hatırlamıyorum
burda da dün yağdı..
kondisyonum çok azalmışşsiyatik ve fıtık etkili oldu diye düşünüyorum.. baldır kaslarım eridi resmen.. bundan sonra daha çok ağırlık vericem spora.. inş havanın açık olduğu günler bol olurr
valla ben de ev işi yaptım, bisiklete bindim.. dün de yarasa kollu bele oturan mor menekşe bi kazak aldımm
Çok özledim bisikletimi :97: kıyamam canım çok zorlama kendinikazağınıda gülegüle kullan
amin cnmben yediğimi çok kısamıyorum diye spora biraz daha ağırlık vericemm :82:
Tuzu kestim olişim sanki biraz indi :97: ama tartılmadım kilomda etkili olmuşmudur bir fikrim yok yani yavruşkamşişliğin indi mi nafcım
Günaydın bebişkom kendi adıma iyiyim sen nasılsıngünaydın kızlar nasılsınız.kahvaltımı yaptım geldim.küçücük bi dilim pizza ve çay.benimde toparlanmam lazım.düzenli menülerimi paylaşsam hergün.
sağol nafçım
afiyet olsun ne güzel beslenmişin
slm merve
kızlar 2700 ilana başvurmuşum sadece 2si geri aradı :26:
Birde işsizlik yok iş arayanlar işi beğenmiyorlar diyolar
afiyet olsun şekerimmm yarasınnn :94:Yeşil çaydan vazgeçtim beşibiryerde içiyorum
Olur yarın unutmazsam tartılırım canım :97:tartılsana kuzu bakalım ne kadar su tutmuş vücudun
Evet hatırlıyorum o gittiğin yeri :97: aman diğerine de iyiki gitmemişsin canımiki yerden birine görüşmeye gitmiştim 3 vesaitle izbe gibiydi
diğer yere gitmedim çünkü patron şirketiydi adamın da boşanmış ve çapkın olduğuna karar vermiştim googledaki araştırmalarım sonucundao yüzden oraya da gitmemiştim.. önceki çalıştığım kurumsal şirkette resmen açıktan açığa taciz etmişlerdi çünkü sözle üstü kapalı imalı laflarla da olsa.. o zaman ah keşke erkek olsaydım demiştim..
başka da arayan soran olmadı zati
afiyet olsun şekerimmm yarasınnn :94:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?