Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Menülerim

Cumartesi akşam
3 kalem pirzola
bol akdeniz salatası

Pazar sabah
2 dilim tam tahıllı kızarmış ekmek
2 kk peynir
1 zeytin
3-4 közlenmiş biber
2-3 çatal sucuklu yumurta
çay

ara
1 bardak taze sıkılmış meyve suyu (portakal,greyfurt,mandalina)

ara
2 bütün ceviz
1 cennet hurması kurusu
yeşil çay

öğle yok kahvaltı öğle saatine denk geldiği için

akşam

4 adet demir döküm tavada pişmiş köfte
1.5 dilim tam tahıllı ekmek
salatalık
1 kk peynir

ara
2 bütün ceviz
1 hurma
2 çilek kurusu
limonlu yeşil çay

Bugün sabah
1 dilim tam tahıllı kızarmış ekmek
1 kk peynir
maydonoz
çay

Şimdi yeşil çay içicem

iddialı gördüm seni kuzu :103:

evt ağır olunca çok uygun oluyo fiyatları

nasıldı haftasonun

Haftasonum güzeldi canım sonunda kocama kavuştum o da yılbaşı hediyeleri almış bana ayy çok bereketli bir yıldı bu yıl

Eşimle dvd yüklemesi yaptık kendimize 3 tane film izledik elektrikler kesilmeseydi daha çok izlerdik ama birde yağmurluydu hava hiç çıkmak istemedim :97:

Sabah kalktım bisiklet sürmeye gidecektim baktım çok yağmur yağıyo geri yattım

senin nasıldı hafta sonun

Son düzenleme:
oy oy o da verdi mi hediyelerinii güle güle kullan cnm

ya ben bi film izletemiyorumm:84: oysa komşunun kızından bi dolu film aldım bu haftasonu
kendi kendime izlicem artık napiim
siz hangi filmleri izlediniz cnm??

burda da dün yağdı..
kondisyonum çok azalmışş siyatik ve fıtık etkili oldu diye düşünüyorum.. baldır kaslarım eridi resmen.. bundan sonra daha çok ağırlık vericem spora.. inş havanın açık olduğu günler bol olurr

valla ben de ev işi yaptım, bisiklete bindim.. dün de yarasa kollu bele oturan mor menekşe bi kazak aldımm

Kendime gelmem lazım olişim yoksa verdiğim kiloları geri alıcam :94: hedefim var nisana kadar ona ulaşmam lazım
amin cnm ben yediğimi çok kısamıyorum diye spora biraz daha ağırlık vericemm :82:

günaydın kızlar nasılsınız.kahvaltımı yaptım geldim.küçücük bi dilim pizza ve çay.benimde toparlanmam lazım.düzenli menülerimi paylaşsam hergün.

sağol nafçım

afiyet olsun ne güzel beslenmişin

Bu hafta değil ama 2011 ' de bende spora başlıyorum :82:

şişliğin indi mi nafcım
Tuzu kestim olişim sanki biraz indi :97: ama tartılmadım kilomda etkili olmuşmudur bir fikrim yok yani yavruşkam
günaydın kızlar nasılsınız.kahvaltımı yaptım geldim.küçücük bi dilim pizza ve çay.benimde toparlanmam lazım.düzenli menülerimi paylaşsam hergün.
Günaydın bebişkom kendi adıma iyiyim sen nasılsın sabah sabah pizzayı nerden buldun kız
sağol nafçım

afiyet olsun ne güzel beslenmişin

Sağol canım benim

Birde işsizlik yok iş arayanlar işi beğenmiyorlar diyolar

iki yerden birine görüşmeye gitmiştim 3 vesaitle izbe gibiydi

diğer yere gitmedim çünkü patron şirketiydi adamın da boşanmış ve çapkın olduğuna karar vermiştim googledaki araştırmalarım sonucunda o yüzden oraya da gitmemiştim.. önceki çalıştığım kurumsal şirkette resmen açıktan açığa taciz etmişlerdi çünkü sözle üstü kapalı imalı laflarla da olsa.. o zaman ah keşke erkek olsaydım demiştim..

başka da arayan soran olmadı zati

tartılsana kuzu bakalım ne kadar su tutmuş vücudun
Olur yarın unutmazsam tartılırım canım :97:
Evet hatırlıyorum o gittiğin yeri :97: aman diğerine de iyiki gitmemişsin canım çalışan bayan olmak çok zorrr
afiyet olsun şekerimmm yarasınnn :94:

Sağol canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…