- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #34.301
kevsercik itiraf ediyom ben de doğalını beğendim kuzu zaten tazeciksin daha maşallah sonra gönlüne göre yaparsın cnm.. bu arada ben her zaman doğalı iyidir diye düşünmüyorum ama sana kendi saç rengin gerçekten yakışıyo cnm..yok nafcm bende aynı şeyi düşünüyrmherşeyn doğal hali herzamn engüzeli zaten değişiklik olsun dedm denyerek bilgim oldu
hiç denemedim napcamaygüncm ben 3mille 5 mil olanını yapıodum..mesela sabahları 3mil yaptım bikaç gün ilk olarak 3milden başladım..sonra 5mile geçtim..ay canm istedi valla bende başlıcam nafff başla kıs sende..
neşecim proteine fazla ağırlık verip karbonhidratı çok kısarsan vücudun asidik olur zarar verebilir cnm böbreklerine falaninşallah işe yarar canımda motive olup devam ederim bende. tartıda çok şükür 7 li rakamları gördüm darısı 6ların başına artık. ben hadi kısayımda yiyeyim yapamıyorum bir türlü. illa katı kural olcak bana. e çok sıkı diyet yapıp hem sütümden hem sağlığımdanda olmak istemediğim için karbonhidrat diyeti tam bana göre. 50 puan yapıyorum günde bana yetiyo.
ben geldim sıkışın benim totoşada yer açın:82::82:
ovvvvbenim yok
daha doğrusu eşim iştemi olcak olmıcakmı bilmiyoruz bellii değil
gece için planlarım var ama
Benim biliyosun :81:kızlar yılbaşında planı olan varmı neler yapacaksınız yazsanıza
benim yok
daha doğrusu eşim iştemi olcak olmıcakmı bilmiyoruz bellii değil
gece için planlarım var ama
anammmm nihan niyeti bozdu
sabah ne dediydin hemşo hatırlıyonmupofff kızlar cnm sıkılyor ya 5 olmasına az kaldı eve gitcem az soraaaa[/I]
kızlar demin doktorum programını izlerken aklıma geldi...
ben organlarımı bağışladım.. zaten kullanılabilmeleri için beyin ölümünün hastanede makinaya bağlı biçimde gerçekleşmesi gerekiyor.. yani düşük bi ihtimal.. allah korusun trafik kazasında falan olabilir msela.. ama olursa birden çok insanın derdine deva olabilmek bence çok çok güzel bişi ve en güzel hayır duası..
siz de düşünün derim
evet nafım seni biliyorum
neyse kızlar benim mesai bitti ben kaçar:79::79:
ya zaten onlar istemezse alamıyolar.. kaydolunca bi kart veriyolar onu cüzdanımda taşıyorum ben.. ama aslolan ailenin ne dediği.. hastanede sağlık ocağında 5 dkda kaydediyolar zaten.. çok iyi bişi yapmışsın cnmBen resmi bir girişimde bulunmasamda ilk önce eşime daha sonra aileme vasiyet ettim
ya zaten onlar istemezse alamıyolar.. kaydolunca bi kart veriyolar onu cüzdanımda taşıyorum ben.. ama aslolan ailenin ne dediği.. hastanede sağlık ocağında 5 dkda kaydediyolar zaten.. çok iyi bişi yapmışsın cnm
aygüncüm resmine baktım ama çok flu cnm karanlık da şöyle güzel bi resim çektirip koysana boydan cnm
Sağol cnm bende seni tebrik ediyorum kararından dolayı
neyse kızlar benim mesai bitti ben kaçar:79::79:
kevsercim sana ÖM attım
sakın boyama saçlarını bi kaç ay geçmedenkulaklarını çekerim bakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?