Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kaşlarımı boyamadım canm..bakım kremi vardı onla yıkadım saçımı..tam rengi bu canm fotodaki gibi..kumralla alakası olmadı

selam kızlar
kahvaltım
2 ince dilim kepek ekmeği
peynir falan filan
ara 2 portakal
öğlen
1 tabak pırasa yemeği
2 dilim kepek
ara çay
vee 45 dakika yürüyüş
bide 20 dakika leslieeeeeeeeeeeeeee..
damara devammmmmmm....

Selam cnm afiyet olsun damara devam derken

Bu arada kevsercim ben önceki saç rengini daha çok beğendim ( zaten beğenmiştim söylemiştim ) kızma bana :78:

Selam cnm afiyet olsun damara devam derken

Bu arada kevsercim ben önceki saç rengini daha çok beğendim ( zaten beğenmiştim söylemiştim ) kızma bana :78:

yok nafcm bende aynı şeyi düşünüyrmherşeyn doğal hali herzamn engüzeli zaten değişiklik olsun dedm denyerek bilgim oldu

lesliee inanılmaz fark attırıyo aygüncm 10 gün devam ettm kiloma çok yardımcı oldu..

aygüncm ben 3mille 5 mil olanını yapıodum..mesela sabahları 3mil yaptım bikaç gün ilk olarak 3milden başladım..sonra 5mile geçtim..ay canm istedi valla bende başlıcam nafff başla kıs sende..
Haftaya başlamayı düşünüyorum aslında ben bu hafta yılbaşı telaşı ile geçer
ay okadar çok su içtim ki 100 numaradan çıkamıyorumm..

Bünye alışkın değil tabi

Selam neşecim cuma günü görelim sonucunu da ona göre bende başlıycam biyerlerden :97:

inşallah işe yarar canımda motive olup devam ederim bende. tartıda çok şükür 7 li rakamları gördüm darısı 6ların başına artık. ben hadi kısayımda yiyeyim yapamıyorum bir türlü. illa katı kural olcak bana. e çok sıkı diyet yapıp hem sütümden hem sağlığımdanda olmak istemediğim için karbonhidrat diyeti tam bana göre. 50 puan yapıyorum günde bana yetiyo.

Anladım cnm hayırlısı bakalım :97:

Selam :80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…