- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 160
- 423
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #34.461
2 sene sonra bidaha sınavüzülme kuşumbiraz daha çalışır daha yüksek alırsın
ben gripten ve halsizlikten hiç ilaç almadan nasıl kurtulduğumu anlatayım yivruummhiç uyumadım ki cnm bi ara tir tir yatıyodum şimdi yatakta oturuyorum uyuyamayınca sıkılıyo insan kuyruumu dik tutuyom
hiç uyumadım ki cnm bi ara tir tir yatıyodum şimdi yatakta oturuyorum uyuyamayınca sıkılıyo insan kuyruumu dik tutuyom
çok tatlısın valla bi arkadaşıma benzetiyorum seni
edicem
adamı kirli emellerine alet etme kız
cadıyım balım :) cadılık var serdeabatu sen şeker ve şirinsin mini minisin niye sert ve cadi olmaya çalışiysin
çok geçmiş olsun balımartık kafamı kaldırabiliyorum en azından ve üşümem geçti
ama totomu kaldıramıyorumm
sanırım yarına az gösterir tartı çünkü çorbayı bile zor içiyorum
hayırlısı olsun bitanem ucunda ölüm yok ya :93:kızlar kpssden 63 almışım ya
az önce evrak imzzalatırken diyom nikah başvuru evraklarını ssk evrakı diye imzalatcam sanaPul koleksiyonu mukızz sonra adam üstüne kalmasın dur etme eyleme gençliğine yazık :83:
Tamam cnm sabahtan olsundacuma sabah aç karnına tartılırsın kilon ve hedef kilonu bildirirsin
Kızz sen uyumadın mı :97:
kızlar ben çıkıcam birazdan
Anamm sende mi asker yolu bekliyosun :duyduklarınainanamayıpdüşüpbayılannafsmili: benim yanımdaki iki arkadaşta asker bekliyo da :94: ondan şeettim :97:çok cnm sıkılıo kızlar ya askerimi çok özledim artık dayanamıorum
Kız nihan iyi güzelde sonra o kabuklu meyveler noluyo büremi oluyo anlamadım ben :97:2 sene sonra bidaha sınavcanım
ben gripten ve halsizlikten hiç ilaç almadan nasıl kurtulduğumu anlatayım yivruumm
muz,elma,portakal,ayva evde başka meyve varsa daha çeşit konulabilir. bunlaın hepsini bol suyla yıkayıp kabuklarıyla beraber kaynattım meyve suyu kıvamına gelene kadar içine bide kabuk tarçın ve karanfilde koydum ılınınca su bardağına balla birlikte 3 öğün içtim 2 günde ayağı kalktım bişeyim kalmadı bitane ilaç bilem içmedim canım tadıda süper. bunu lohusayken hastalanan arkadaşıma vermiştik 2 günde iyileşmişti bende denedim özellikle sabah kalktığım gibi aç karnına ılık ılık içtim canım
Fiziğe mi balım :82:kızlar ben çıkıcam birazdan
edicem
cadıyım balım :) cadılık var serde
çok geçmiş olsun balım
hayırlısı olsun bitanem ucunda ölüm yok ya :93:
az önce evrak imzzalatırken diyom nikah başvuru evraklarını ssk evrakı diye imzalatcam sana
güle güle balım :82:
küçük sıpayıda öp benim içün
haklısın ama sen de çok gençsin cnm2 sene sonra bidaha sınavcanım
ben gripten ve halsizlikten hiç ilaç almadan nasıl kurtulduğumu anlatayım yivruumm
muz,elma,portakal,ayva evde başka meyve varsa daha çeşit konulabilir. bunlaın hepsini bol suyla yıkayıp kabuklarıyla beraber kaynattım meyve suyu kıvamına gelene kadar içine bide kabuk tarçın ve karanfilde koydum ılınınca su bardağına balla birlikte 3 öğün içtim 2 günde ayağı kalktım bişeyim kalmadı bitane ilaç bilem içmedim canım tadıda süper. bunu lohusayken hastalanan arkadaşıma vermiştik 2 günde iyileşmişti bende denedim özellikle sabah kalktığım gibi aç karnına ılık ılık içtim canım
güle güle özgekızlar ben çıkıcam birazdan
Anamm sende mi asker yolu bekliyosun :duyduklarınainanamayıpdüşüpbayılannafsmili: benim yanımdaki iyi arkadaşta asker bekliyo da :94: ondan şeettim :97:
evet cnm yanındakilerin şafağı kaç :97::97:
görüşürüz kızlar çok yazışmayın be takip edemiyom sonraaaaaa
tencerede kaynatıyorsun mercimek geçirir gibi kevgirden geçiriyorsun tabi çok değil suyu gidene kadarAnamm sende mi asker yolu bekliyosun :duyduklarınainanamayıpdüşüpbayılannafsmili: benim yanımdaki iki arkadaşta asker bekliyo da :94: ondan şeettim :97:
Kız nihan iyi güzelde sonra o kabuklu meyveler noluyo büremi oluyo anlamadım ben :97:
Fiziğe mi balım :82:
Ssk evrağı olayını sence yermi :44: bence yimezz
tamam canım geçmiş olsun dene mutlakhaklısın ama sen de çok gençsin cnm
tarif aklımda cnm sağol ama yapacak halim yok şu an sonra denerim
güle güle özge
Birinin 58 diğerinin 129 sanırım :97: senin kaç :44:
benimde bünyem zayıftır kız daha kış bitene kadar kaç kere hasta olurum Allah bilirnihancım senin çürüğün de yok ama
herkesin bünye bir olmuyo ben hastalanırsam çok ağır geçiriyorum ve hep antibiyotik kullanmak zorunda kalıyorum
bi bçk ayda 3 kez antibiyotik aldım maalesef
bünyenin güçlü olması çok iyi bişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?