Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

üzülme kuşum biraz daha çalışır daha yüksek alırsın
2 sene sonra bidaha sınav canım
hiç uyumadım ki cnm bi ara tir tir yatıyodum şimdi yatakta oturuyorum uyuyamayınca sıkılıyo insan kuyruumu dik tutuyom
ben gripten ve halsizlikten hiç ilaç almadan nasıl kurtulduğumu anlatayım yivruumm

muz,elma,portakal,ayva evde başka meyve varsa daha çeşit konulabilir. bunlaın hepsini bol suyla yıkayıp kabuklarıyla beraber kaynattım meyve suyu kıvamına gelene kadar içine bide kabuk tarçın ve karanfilde koydum ılınınca su bardağına balla birlikte 3 öğün içtim 2 günde ayağı kalktım bişeyim kalmadı bitane ilaç bilem içmedim canım tadıda süper. bunu lohusayken hastalanan arkadaşıma vermiştik 2 günde iyileşmişti bende denedim özellikle sabah kalktığım gibi aç karnına ılık ılık içtim canım

çok tatlısın valla bi arkadaşıma benzetiyorum seni

adamı kirli emellerine alet etme kız
edicem
abatu sen şeker ve şirinsin mini minisin niye sert ve cadi olmaya çalışiysin
cadıyım balım :) cadılık var serde
artık kafamı kaldırabiliyorum en azından ve üşümem geçti

ama totomu kaldıramıyorumm

sanırım yarına az gösterir tartı çünkü çorbayı bile zor içiyorum
çok geçmiş olsun balım
kızlar kpssden 63 almışım ya
hayırlısı olsun bitanem ucunda ölüm yok ya :93:
az önce evrak imzzalatırken diyom nikah başvuru evraklarını ssk evrakı diye imzalatcam sana
kızlar ben çıkıcam birazdan

güle güle balım :82:
küçük sıpayıda öp benim içün

çok cnm sıkılıo kızlar ya askerimi çok özledim artık dayanamıorum
Anamm sende mi asker yolu bekliyosun :duyduklarınainanamayıpdüşüpbayılannafsmili: benim yanımdaki iki arkadaşta asker bekliyo da :94: ondan şeettim :97:

Kız nihan iyi güzelde sonra o kabuklu meyveler noluyo büremi oluyo anlamadım ben :97:

Fiziğe mi balım :82:

Ssk evrağı olayını sence yermi :44: bence yimezz

Son düzenleme:
haklısın ama sen de çok gençsin cnm

tarif aklımda cnm sağol ama yapacak halim yok şu an sonra denerim

güle güle özge

nihancım senin çürüğün de yok ama

herkesin bünye bir olmuyo ben hastalanırsam çok ağır geçiriyorum ve hep antibiyotik kullanmak zorunda kalıyorum

bi bçk ayda 3 kez antibiyotik aldım maalesef

bünyenin güçlü olması çok iyi bişi

tencerede kaynatıyorsun mercimek geçirir gibi kevgirden geçiriyorsun tabi çok değil suyu gidene kadar
kevgirden geçirmek lazım anlatabildim umarım
haklısın ama sen de çok gençsin cnm

tarif aklımda cnm sağol ama yapacak halim yok şu an sonra denerim

güle güle özge
tamam canım geçmiş olsun dene mutlak
banada annem yaptı ben yapmadım
benimde yapçak halim yoktu

benimde bünyem zayıftır kız daha kış bitene kadar kaç kere hasta olurum Allah bilir
ama bu dediğim şey normaldede yapılıp içilirse en azından hasta olmayı önler şimdi iyilestim ama yinede içiyorum benim gripten 2 günde kurtulmam mümkün değildi ilaçla bile bende şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…