- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #34.641
yolla yollaaa bol salçalı soslu makarna
aman geç kalma erken gel ama geç kalma erken gel
az kaldı birazdan kurtulcan inş ağrıdanşişlik yok ama ben kaymış gibi hissediyorum
evet az kaldı
inş yeni yılın ilk hamişlik haberini sen verirsin bize:97:slmmm kızlar yarın adet günüm dua edin olmayım(
slmmm kızlar yarın adet günüm dua edin olmayım(
öff ya süper olardıoffff üzerine bi de cossssssssssss die bağıran tereyağını da dökcen yanına da yoğurt demi hemşom yaaaa
sağol tatlımm topikimizin ağacı olsunnçok güzel olişim
alırsın bence rica edersin tencereyle değiştirirler nolcekkBaktım ama kazen daha karar vermemiş sanırsam :97: ayy ne güzel olurr tencere olursa daha da makbule geçer :97: :97:
harikaaa
aç kalırsan sonra yemeklere saldırırsın cnmyemedim hala ölüom açlıktan dükkanda kimseye yokm çıkamıom eğer dışarıdan yersem tost pide fln olcak o yüzden de yemiom
senin ağaç nası oldu naf süsledin di miiYok biz arkadaşla denedik çok farketmiyohem ben sana kıyamam ki
Trip atma nen:83:
Ayy çok güzel
ya acı çekmek kötü bişi dün çok kötüydüm allahım yarınolsun da bitsin bu acı noolur diyodummapranax fort içtim ağrım geçti gibi ama yüzüm hala kaymış gibi
bonzin on numara olmuş cnm
yılbaşı ağacım nasıl kıslarr biraz küçük ama
kurumuş bonzim vardı onu süsledim
amin cnmslmmm kızlar yarın adet günüm dua edin olmayım(
simit yeme kuru kuru kız yokmu lokanta sulu yemek getirmezlermihadi gidek galiba ben yarım simit yicem öğle yemeği offfff
simit yeme kuru kuru kız yokmu lokanta sulu yemek getirmezlermi
Ben çıkıyorum kızlar bidaha da girmem herkese iyi akşamlar şimdidenNaF kaçar
şimdiden afiyet olsun söyleseydin ya şimdiye kadargetitrirler tatlım mercimek çorbası söledim şimdi :90::90:
kolay gelsdin işlerinde :80::80:Ben çıkıyorum kızlar bidaha da girmem herkese iyi akşamlar şimdidenNaF kaçar
ben biraz kaçıyorumm
kpss kitaplarımın bi kısmını daha sattım kargo evimin dibi alana ayıp olmasın diye bugün göndereyim daha bekletmeyeyim dedim
bu arada dev kütüphanem sat sat bitmiyo
özgecim panik yapma hiç canın acımıyo inan bana
görüşürüz kızlar :82:
herkez gitti tek tek:97:benim ortada dişim yokki kanal tedavisi olsun
naf ve oliş görüşürüz kızlar
bende 15 dk sonra gidicem
slm canım iyiyim senden naberselam merve nbr
slm canım benimekledim aygüncüm elimde tek bu foto var geçen sene çekilmişti kilom yaklaşık olarak burdan bi kilo az ama resimde tek yüzüm belli
slm merve
kız niye erken çıkıyon senBen çıkıyorum kızlar bidaha da girmem herkese iyi akşamlar şimdidenNaF kaçar
benim ortada dişim yokki kanal tedavisi olsun
naf ve oliş görüşürüz kızlar
bende 15 dk sonra gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?