Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

herkese slm kızlar..nafcm tabisi gelicm bildirime..bugün yine giremedm 2gündr çoc.bak kargo hazırla rezillkti.çarşıda göndericeklerimi tammlıyayım diorum biyandan..çoc.küçükte yürütsem yanımda yoruluo kucakta götürsem ellerim doluo off tam bi işkenceydi anca gelebildim eve kesin yarım kilo vermişimdir

canım yaa sorma hiç denk gelemiyoruz.yazdıgını görüyorum ama zamanım olmuyo.koşturmacayla geçiyo günler işte bebekim sen napıyosun askerin ne alemde sen nasısın

bende yazdıklarını arada okuyorum canm..kpsye girmiştn sanırım sonucun nasıl..bende iim mervm buara benmde koşuşturmacayla geçiyo işte bişeyler yollucam benmkine.şimdilik iiyz şükür olduğu yer zorluyo biraz sürekli arayamıyo pazardan beri aramadı onu merak ediyorum bende..arasa kargomuda yollucam öyle işte canm.onun dışında bende iim şükür.

yok cnm yenmedim
daha önceden gittiğim salak doktor kökü temizleyememiş
röntgen istedi kaç tane kök var görelim diye
nası yane :26: ne kadar olmuştu ki sinirin alınalı
benim sinir de alındı 4 hafta oldu dolgusu konacak

gönderdin mi askerine hediyeleriniii

buarada naf erken çıkmış bugün..hayrola bişeymi oldu yoksa okadar erken bırakmazdı topiği:26:
işi varmış malum yılsonu..

allah yardımcın olsun canım yaa.çok zor bilirim.bende kpssye girmiştim barajı geçmişim.uzak da olsa küçük yerler de olsa şansım var birazcık nerde askerlik yapıyo kızz

bugünkü muhteşemm mikemmel menümm :86:

sabah
2 dilim ekmek
az şekerli sütlü neskafe

öğle
1 biber dolması
bi dilim ekmek

aralarda
bi yerli muz
bi bardak expres tomatez çorbası

şimdi çay demliyommm çok özlemişimm

allah yardımcın olsun canım yaa.çok zor bilirim.bende kpssye girmiştim barajı geçmişim.uzak da olsa küçük yerler de olsa şansım var birazcık nerde askerlik yapıyo kızz

amin şekertom..he ii kız kurtul artık çalıştığın yerden..kırklarelinde canm.
olalacm daha gönderemedimya bugün olmadı çocukla bir.yarın sabah yollucam inş postaneden oranın postanesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…