- 5 Temmuz 2008
- 2.265
- 34
- 683
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #34.681
hangi siteden cnm özelden yazabilirmsn
canım kadınlar kulübünde var leslie ile incel yaz çıkar
kevseriiiiiiiiimmmmmmmmmmm
bende sana yazıodum tam geçmişi bırak buraya gel die
sonundaikimz kalmışız nasılsın bebikim hiç denk gelemiyoruz senle ya
canım yaa sorma hiç denk gelemiyoruz.yazdıgını görüyorum ama zamanım olmuyo.koşturmacayla geçiyo günler işte bebekim sen napıyosun askerin ne alemde sen nasısın
nası yane :26: ne kadar olmuştu ki sinirin alınalıyok cnm yenmedim
daha önceden gittiğim salak doktor kökü temizleyememiş
röntgen istedi kaç tane kök var görelim diye
gönderdin mi askerine hediyeleriniiiherkese slm kızlar..nafcm tabisi gelicm bildirime..bugün yine giremedm 2gündr çoc.bak kargo hazırla rezillkti.çarşıda göndericeklerimi tammlıyayım diorum biyandan..çoc.küçükte yürütsem yanımda yoruluo kucakta götürsem ellerim doluooff tam bi işkenceydi anca gelebildim eve kesin yarım kilo vermişimdir
işi varmış malum yılsonu..buarada naf erken çıkmış bugün..hayrola bişeymi oldu yoksa okadar erken bırakmazdı topiği:26:
bende yazdıklarını arada okuyorum canm..kpsye girmiştn sanırım sonucun nasıl..bende iim mervm buara benmde koşuşturmacayla geçiyo işte bişeyler yollucam benmkine.şimdilik iiyz şükür olduğu yer zorluyo biraz sürekli arayamıyo pazardan beri aramadı onu merak ediyorum bende..arasa kargomuda yollucam öyle işte canm.onun dışında bende iim şükür.
allah yardımcın olsun canım yaa.çok zor bilirim.bende kpssye girmiştim barajı geçmişim.uzak da olsa küçük yerler de olsa şansım var birazcıknerde askerlik yapıyo kızz
bugünkü muhteşemm mikemmel menümm :86:
sabah
2 dilim ekmek
az şekerli sütlü neskafe
öğle
1 biber dolması
bi dilim ekmek
aralarda
bi yerli muz
bi bardak expres tomatez çorbası
şimdi çay demliyommmçok özlemişimm
anlamadım cnm diş dişetinin altında mı yane kökü temizlemekten neyi kasdediyo?olala sen beni hiç anlamadın sinir falan yok orda diş yok boş anladın mı etin içine gömülü
kevser dalga geçme neyyyn hastalık iştahımı kesti yarına açılır :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?