Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

amin şekertom..he ii kız kurtul artık çalıştığın yerden..kırklarelinde canm.
olalacm daha gönderemedimya bugün olmadı çocukla bir.yarın sabah yollucam inş postaneden oranın postanesine

kuzum artık 1 aydan az kaldı kurtulmama inşallah bitiyo bu çile.çalıştıgımız firmalardan eleman arayanlar var.çıkmama yakın sölicem heryere

aslında çok dengeli besleniyosun olişim..keşke bende öyle yapabilsem.mesela öğünlerime dikkat etsem ara olarak kraker yiyorum illaki fazladan bikalori alıom yani

kuzum artık 1 aydan az kaldı kurtulmama inşallah bitiyo bu çile.çalıştıgımız firmalardan eleman arayanlar var.çıkmama yakın sölicem heryere

ii dayandın söylediklerine göre canmcm..sennki noldu buarada ben kaçar yemek vaktim
karnıbahar yemeği yanında bulgur pilavı bol salata

açılsada yemiyosun sen yav olişim..
senin aklında öyle kalmış cnm
o aylar önceydi..

hadi bakalım hayırlısı

aslında çok dengeli besleniyosun olişim..keşke bende öyle yapabilsem.mesela öğünlerime dikkat etsem ara olarak kraker yiyorum illaki fazladan bikalori alıom yani
evt dikkat ediyorum yoksa direk tüm verdiklerimi geri alırım.. kraker yeme çok kalorili

ii dayandın söylediklerine göre canmcm..sennki noldu buarada ben kaçar yemek vaktim
karnıbahar yemeği yanında bulgur pilavı bol salata
afiyet olsun cnm

slm
akşam menüm
1 kase şehriye çorbası
1 adet tavuk but
2 adet patates
2 kaşık arpa şehriye pilavı
bol salata
evet olalacım tinkerbell hiç görünmüyo..:82:

sabah kepeklı ekmekte cucuklu yesıl cay

öglen patates salatası bıtane kucuk ev pogaca

aksam cay ve dıyet galete

nefis görünüyo 2side ellerine sağlık

günaydın özgecim

günaydın kızlar

dün akşam yemeğim
1 kase sebze çorbası
2 tane k.budu köfte
2 çatal patates kızartması
1 dilim ekmek

iyygecler kızlarrrr menümü yazıyımm

saba 1dilim börek çay
ögeln kahvaltı türüü hafiff şeyler çantama getirdim sabdivinçç,,

akşamda ciger pilav 1 tane eklerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…