- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #34.781
Bende et yapıcaktım ama balık canavarımın istediği olsun didimsönük ve ezik veya başka bi deyişle az ve özyılbaşı menümm
halis tereyağlı pirinç pilavı
köy çimenlerinde otlamış taze dana bonfilesi
organikk badem-ceviz-finduk
organik kestanee
bu kadancıkkk :82:
belki bi ihtimal kırmızı şarap olabiler :89:
bizim yılbaşı menümüzde yemek yok hep aparatif şeyler
kurabiye, börrek, poğça, cheesecake, bonbon vs, içki çeşikleri.
bizimkisi yılbaşından çok altın gününe benzemiş yahuuu
Kevsercim alıntı yap yazısının yanındaki zımbırtıya tıklıyosun en son alıntında da alıntı ile cevaplaya tıklıyosun o kadar :97: bu arada iyi dileklerin için sağol canımnasıl bakılıo canm..
h.bulduk nafm saol ay hala çoklu alıntı yapamıyorum..mervede artık beni görmemzliklten gelio lapaya dönmesin bu iş die
yengecm mrb menn güzelmiş valla canm istedi
buarada kızlarr
herkesin YENİ YILI KUTLU OLSUN..YÜZÜMÜZDEN GÜLÜCÜKLER,YÜREĞİMİZDEN SEVGİLER EKSİK OLMASIN..SEVDİKLERİMİZLE SAĞLIKLI VE MUTLU NİCE YILLARA..(BURADAKİ DOSTLUĞUMUZDA HEP DAİM OLSUN İNŞ
bende yeni yıla bu kırmızılarla giriom
gülme be :2:
bizde gelekmi
ben ne yicem akşam dışarda yicez bişiler benim angusla sonrada tv seyreder uyuruk..
zira o yılbaşı kutlamaz günah
hey Allah ya yani geçen senelerde de hiç olmamıştı bu sene nerden çıkardılar anlamadım sağol kuşumcirtttttt tatil yok kusum
saolasın olalacım baktım..şuan bişey yok varma günü yaklaştıkça işliyomu buraya
Tamam cnm not ettim :82: manüde güzelmiş heselam kızlar nafcım yarım kilo vermişim.
herkes yazmış bende yaziyim yılbaşı menümü
-rus salatası
-patates salatası
-yaş kek
-yaprak sarma
-kurabiye
-karışık çerez,cips,patlamış mısır.
-kola,çay,kahve
alkol yok
Merhaba cnm naptı senin bebiş alıştımı babaanneye ? kilonu not ettim :82:herkese merhabaaa
kilom ayni. ama yarin sabah garanti kilo almis olarak uyanirim. aksama anneme gidioruz. kim bilir neler yicem :86: sanirim 1-2 kadeh votka ve sarap gotururum
ben de tiramisu ve pacanga yapip goturucem :93:
Yok öye bişey kuzu :82:kızlar resmi kurumlarda yarım gün tatilmi bugün kimi tatil diyo deli ediyolar beni y geçen yıllarda hiç tatil olmadıydı ne alaka diyorum
nasıl bakılıo canm..
h.bulduk nafm saol ay hala çoklu alıntı yapamıyorum..mervede artık beni görmemzliklten gelio lapaya dönmesin bu iş die
yengecm mrb menn güzelmiş valla canm istedi
buarada kızlarr
herkesin YENİ YILI KUTLU OLSUN..YÜZÜMÜZDEN GÜLÜCÜKLER,YÜREĞİMİZDEN SEVGİLER EKSİK OLMASIN..SEVDİKLERİMİZLE SAĞLIKLI VE MUTLU NİCE YILLARA..(BURADAKİ DOSTLUĞUMUZDA HEP DAİM OLSUN İNŞ
bende yeni yıla bu kırmızılarla giriom
anow yakalandımmervede gelmiş
merve avonda k1de 10 tl civarına hatta indirim broşüründe daha ucuza maskaralar var haberin olsun cnm
kızlar resmi kurumlarda yarım gün tatilmi bugün kimi tatil diyo deli ediyolar beni y geçen yıllarda hiç tatil olmadıydı ne alaka diyorum
2011 ocak kataloğu..yeni yıl katalogunda mı canım.yeni katalog yani dimi
sitelerine daha çıkmamıştır ben eyeliner almayı planlıyorumtmm canım bakarım şimdi
öyle düşünme mervecim.. benim de gözlerim küçük ve hafif çekik.. yıllarca ben de senin gibi düşünüp göz makyajı pek yapmadım.. ama deneyebileceğin ve sana yakışacak alternatifler var.. bana yakışabiliyorsa sana da yakışır..bana eyeliner hiç yakışmıyogözlerim görünmüyo zaten küçücük far bile üste sürmem ben alta kalem gibi hafiften çekerim üst boş kalıyo capon kimin olunca gözler böle oluyo mecbur ama böle olsaydı gözlerim öff ne makyaj yapardım bee
öyle düşünme mervecim.. benim de gözlerim küçük ve hafif çekik.. yıllarca ben de senin gibi düşünüp göz makyajı pek yapmadım.. ama deneyebileceğin ve sana yakışacak alternatifler var.. bana yakışabiliyorsa sana da yakışır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?