Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Bende et yapıcaktım ama balık canavarımın istediği olsun didim seninde menün güzel bebişko
bizim yılbaşı menümüzde yemek yok hep aparatif şeyler

kurabiye, börrek, poğça, cheesecake, bonbon vs, içki çeşikleri.
bizimkisi yılbaşından çok altın gününe benzemiş yahuuu

Kevsercim alıntı yap yazısının yanındaki zımbırtıya tıklıyosun en son alıntında da alıntı ile cevaplaya tıklıyosun o kadar :97: bu arada iyi dileklerin için sağol canım
gülme be :2:

bizde gelekmi
ben ne yicem akşam dışarda yicez bişiler benim angusla sonrada tv seyreder uyuruk..
zira o yılbaşı kutlamaz günah

Gelinn nolcak aklıma midye soktun kocişime sölimde onuda alsın gelsin :97:

Tamam cnm not ettim :82: manüde güzelmiş he
herkese merhabaaa
kilom ayni. ama yarin sabah garanti kilo almis olarak uyanirim. aksama anneme gidioruz. kim bilir neler yicem :86: sanirim 1-2 kadeh votka ve sarap gotururum
ben de tiramisu ve pacanga yapip goturucem :93:
Merhaba cnm naptı senin bebiş alıştımı babaanneye ? kilonu not ettim :82:
kızlar resmi kurumlarda yarım gün tatilmi bugün kimi tatil diyo deli ediyolar beni y geçen yıllarda hiç tatil olmadıydı ne alaka diyorum
Yok öye bişey kuzu :82:

bi ben kaldım sanırım menümü yazmayan
ama benm menüm yokki :26: sadece akşama teyzemlerde toplanıcaz bütün aile okadar yani

anow yakalandım mervede gelmiş

kız ne bilim hep atlamışım farkında değilim.her cevap panelinin altında sağ köşede + işareti olan yerlere tıklıyosun çoklu alıntı yaparken.en son alıntı yapacagın cevabın altındaki + ya tıkladıktan sonra alıntı ile cevaPlaya tıklıyosun canım bu kadar

bana eyeliner hiç yakışmıyo gözlerim görünmüyo zaten küçücük far bile üste sürmem ben alta kalem gibi hafiften çekerim üst boş kalıyo capon kimin olunca gözler böle oluyo mecbur ama böle olsaydı gözlerim öff ne makyaj yapardım bee

öyle düşünme mervecim.. benim de gözlerim küçük ve hafif çekik.. yıllarca ben de senin gibi düşünüp göz makyajı pek yapmadım.. ama deneyebileceğin ve sana yakışacak alternatifler var.. bana yakışabiliyorsa sana da yakışır..

üstelik doğru makyajla o türkmen ve uzakdoğulu görüntüden kurtulabiliyo insan... inanmıcaksın bikere ayasofyanın ordaki parkta galiba japon bi turist beni kendi vatandaşı sanıp kendi dilinde bişiler anlatmıştı selam verip.. kopmuştuk ama ne üzülmüştüm o zaman

bilmemki canım bakarım artık ama eyeliner sevmiyorum.sadece sim eyelinerım var benim onu bile kullanmıyorum ne bilim yıllardır alışkanlık edinmedim.sadece kalem maskara far şeklinde yaptım göz makyajımı

ben ya kendim yapcam yada bizim burda fırın var müthiş yapıyolar ve çok uygun.onlardan alırım.kızlarrrrr akşama arkadaşım halamın kızı ve bi arkadaş daha,belki komşunun kızıda gelirse 5 kız olcaz.esra (kankam)votka alalım meyve suyuna katar içeriz diyo napim sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…