- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #35.101
özgecim anlatmıştımya hani :26: benimkiyle ilgili mesele
istemiyordun o mu
görmek bile istemiyorum.her hareketi batar mı bi insanın bi insanabatıyo herşeyi her hareketi her lafı nası konuşcam bilmiyorum.aynı iş yerindeyiz.çıkana kadar nası idare ederim onuda bilmiyorum.doğum günüm geldi çattı.hed,ye alcakmış arkadaşıma sölemiş.istemiyorum vicdan azabı çekmek :26: napıcamm
kuzum nafa da abatuya da aynı şey oldu.. noktalı çıktığından hata veriyo.. sayfayı açıp kopyala yapıştır yaparsan noktalı çıkmaz.. neyse..yok oliş olmuyor kaç kez denedim
kuzum nafa da abatuya da aynı şey oldu.. noktalı çıktığından hata veriyo.. sayfayı açıp kopyala yapıştır yaparsan noktalı çıkmaz.. neyse..
amanin abatucum ortasını bul çok az yedin bugünn
özgecim son gelen ÖMye göre yap cnm
kuzum nafa da abatuya da aynı şey oldu.. noktalı çıktığından hata veriyo.. sayfayı açıp kopyala yapıştır yaparsan noktalı çıkmaz.. neyse..
Çorba
2 dilim ekmek
marul salata
eccüg kızartılmış yogurtlu havuc (ana yemeği yiyemedim)
ben geldim bekleyin hemen çizelgemi denicemmmmm
avt cnm baymıştım nedense şimdi tekrar özledimm
afiyet olsun cnm ilaçlarını aldırsana hemencecik yemekten sonra içersinn
sık kullanılanlara eklenmesi gereken sayfaya nasıl ulaşıyorsun oliş ben çizelgemi güncelleyeceğim zaman sil baştan herşeyi yeniden yapıyorm
selam kızlar
öğle yemeğim yarım tost yağsız kendim yapmıştım sabah eve gidemedim öğlende de
Bende içcem o çaydan :76:öğle yemeğim mercimek çorbası ve 1 dilim kepek ekmeği
5i 1 yerde çayı içtim şimdi
selam kızlar sabahtan beri okuyup okuyup çıkmak zorunda kaldım.zırt pırt benim mal geldii yanımahaftaya kötü başladım.moralim bozuk :26: mutlu değilim.naaaffffffffffffffffffffffff anladın sen :26: napcam hiç bilmiyorum
yılbaşı akşamı ne yedim içtim bilmiyorum kalabalıktı.ama çok yedim.yatıyada misafirler vardı falan cumartesi öğlene kadar yattık.akşama kadar evde oturduk.cumartesi akşam amcamlara gittik.oturduk falan halamın kızını aldık geldik bizde kaldı.dün gezdik tozduk.akşam başka biyere gittik yine.öyle geçti işte.bu sabah çok zor geldim işe.ayaklarım hergün biraz daha geri çekiyo beni.napcam bilmiyorum:26:
görmek bile istemiyorum.her hareketi batar mı bi insanın bi insanabatıyo herşeyi her hareketi her lafı nası konuşcam bilmiyorum.aynı iş yerindeyiz.çıkana kadar nası idare ederim onuda bilmiyorum.doğum günüm geldi çattı.hed,ye alcakmış arkadaşıma sölemiş.istemiyorum vicdan azabı çekmek :26: napıcamm
tekrardan merhaba kızlar
ilahi naf bütün mü yicektim kızAna yemekte ne vardı
Olmamış sanki kuzu :97:
İlaçlarım alındı ama eşim müşteri ziyaretinde mecbur akşama kaldılar :97: tanrımm öksürürken ölücem sanırım :2: :2:
Nihan kız yarım tostla doydun mu
Bende içcem o çaydan :76:
Anladım anladım kuzu da ne yapmak lazım bilemedim
İstemiyom ben seni de :82: çok mu acımasız olur
Selam julia
Olişş mervenin lapa gibi olcak senin çizelge
İç barim :86:etli patitis vardı
ama begenmedim güzel yapamamışlar :2:
su içem ben bol bol
ilahi naf bütün mü yicektim kız
doydum tabi yanımada portakal aldım birazdan da onları yirim tamam
sen nasıl hissediyon kendini
slm nafcım az sora yemek yemeğe çıkcam bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?