- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #35.061
yarım litreyi bitirdim oh be ..
geri kaldı 2 litre ..
bende yemeğe gidem bare ..
gelince menümü yazarım ..
ben bu hırsla bu ay sonu 57 olurum yafu
evet Naf'ım bizimle kaldı o pisicik, adı tutkal oldu... bi de koca göbüşlü,sevgi pıtırcığı bişey oldu. görsen, sürekli mırmır... gece boynumun oraya girip,patilerini yanaklarıma dayayıp öyle uyuyor, bumerang gibi kapıdan kovsak,bacadan giriyor :) ondan tutkal oldu zaten ismi, yapışık şey :)))
diğeri de Köpük, 3,5 yaşında o. başlarda evde sürekli savaş vardı ama atlattık çok şükür, şimdi birbirlerini yalıyorlar :) gerçi arada hala bi patırtı kütürtü oluyor ama biz "oyun oynamaya başladı bizim kızlar" diye düşünüyoruzAllah sonumuzu hayır etsin :))))
Özge'cim hiç hatırlamıyorum mesajını. eğer cevap vermediysem özür dilerim ama kasıtlı bişe değil inan.
görüşürüz cnmAfiyet olsun kızlar... ben de duş alayım bari... bi de bitki çayı demleyeyi, duştan sonra içerim mis mis :))))
köpek olayı çok zor ama nafcım üstelik tüm gün yalnız kafayı yer zavallıcıkkAyyy ne güzel canım
Benim eşimde birgün köpek almama izin vericek inşallah bende köpek beslicem :97: böyle anılarımı anlatıcam :97:
Afiyet olsun kızlar... ben de duş alayım bari... bi de bitki çayı demleyeyi, duştan sonra içerim mis mis :))))
görüşürüz cnm
benim de 2 pisim var
biri evde
biri paso dışarda takılıyoo
köpek olayı çok zor ama nafcım üstelik tüm gün yalnız kafayı yer zavallıcıkk
sana ÖM atamadım cnm beklemek sinirime dokandı burdan paylaştım o yüzden
Özgecim sana da ÖM attım çizelgeni
tarih girdim demin sana belki ondan hata verdi bi daa denesene cnmTamam cnm iyi cıbıcıbılar :78:
Olişşşşş çizelge geçersiz diyo bana
bide avatarın çok seksü
hadi bekliyom cnm
avatar aslında yüz avatarı aradım ama koyu renk saçlı istediğim gibi bişi bulamadım
ben de bunu koydumm
canım Olala çok ama çok haklı, bizim bi de köpüşümüz vardı ama onun sorumluluğu başka cidden. hele bizim gibi tayin zorunluluğu varsa hepten zorAyyy ne güzel canım
Benim eşimde birgün köpek almama izin vericek inşallah bende köpek beslicem :97: böyle anılarımı anlatıcam :97:
kediler özgür yaratıklar :))) Köpük beni hiç sallamaz mesela, kendi isterse gelir sevdirir,gider :) o mu biizm evcilimiz, biz mi onun belli değil :)görüşürüz cnm
benim de 2 pisim var
biri evde
biri paso dışarda takılıyoo
kızlar ben çıkıyorumm
nafcım aynı abatuya hazırladığım gibi hazırladım seninkini
tarih girmeyi unutmuştum belki tam onu girerken denedin ondan olmadı bimiyorum?
son attığımı yapıştır cnm olur inş olmadı düzeltiriz
öptüm herkesii:103:
canım Olala çok ama çok haklı, bizim bi de köpüşümüz vardı ama onun sorumluluğu başka cidden. hele bizim gibi tayin zorunluluğu varsa hepten zor
kediler özgür yaratıklar :))) Köpük beni hiç sallamaz mesela, kendi isterse gelir sevdirir,gider :) o mu biizm evcilimiz, biz mi onun belli değil :)
ilginç
bu benim kullandığım ve abatuya attığımla aynı formata sahip ama
tmm cnm sağolsayfaya yazdıgını kopyalarsa olmuyo ortada noktalar var :)
ben linki yolladım naf'a onu yapıştırırsa olcak.
o linke tıklıcak adres çıbıgındaki yapıştırıcak
sayfaya yazdıgını kopyalarsa olmuyo ortada noktalar var :)
ben linki yolladım naf'a onu yapıştırırsa olcak.
o linke tıklıcak adres çıbıgındaki yapıştırıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?