Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

evet Naf'ım bizimle kaldı o pisicik, adı tutkal oldu... bi de koca göbüşlü,sevgi pıtırcığı bişey oldu. görsen, sürekli mırmır... gece boynumun oraya girip,patilerini yanaklarıma dayayıp öyle uyuyor, bumerang gibi kapıdan kovsak,bacadan giriyor :) ondan tutkal oldu zaten ismi, yapışık şey :)))
diğeri de Köpük, 3,5 yaşında o. başlarda evde sürekli savaş vardı ama atlattık çok şükür, şimdi birbirlerini yalıyorlar :) gerçi arada hala bi patırtı kütürtü oluyor ama biz "oyun oynamaya başladı bizim kızlar" diye düşünüyoruz Allah sonumuzu hayır etsin :))))

Özge'cim hiç hatırlamıyorum mesajını. eğer cevap vermediysem özür dilerim ama kasıtlı bişe değil inan.

Afiyet olsun kızlar... ben de duş alayım bari... bi de bitki çayı demleyeyi, duştan sonra içerim mis mis :))))

Ayyy ne güzel canım

Benim eşimde birgün köpek almama izin vericek inşallah bende köpek beslicem :97: böyle anılarımı anlatıcam :97:

Afiyet olsun kızlar... ben de duş alayım bari... bi de bitki çayı demleyeyi, duştan sonra içerim mis mis :))))
görüşürüz cnm
benim de 2 pisim var
biri evde
biri paso dışarda takılıyoo

Ayyy ne güzel canım

Benim eşimde birgün köpek almama izin vericek inşallah bende köpek beslicem :97: böyle anılarımı anlatıcam :97:
köpek olayı çok zor ama nafcım üstelik tüm gün yalnız kafayı yer zavallıcıkk
sana ÖM atamadım cnm beklemek sinirime dokandı burdan paylaştım o yüzden

Özgecim sana da ÖM attım çizelgeni

Tamam cnm iyi cıbıcıbılar :78:

Olişşşşş çizelge geçersiz diyo bana

bide avatarın çok seksü

Benimkide öyle diyo

Evet eşimde öyle diyo almıyo bana köpüş :93:

hadi bekliyom cnm

avatar aslında yüz avatarı aradım ama koyu renk saçlı istediğim gibi bişi bulamadım

ben de bunu koydumm

hadi bekliyom cnm

avatar aslında yüz avatarı aradım ama koyu renk saçlı istediğim gibi bişi bulamadım

ben de bunu koydumm

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.

diyo bebik :97:

kızlar ben çıkıyorumm

nafcım aynı abatuya hazırladığım gibi hazırladım seninkini
tarih girmeyi unutmuştum belki tam onu girerken denedin ondan olmadı bimiyorum?
son attığımı yapıştır cnm olur inş olmadı düzeltiriz

öptüm herkesii:103:

Ayyy ne güzel canım

canım Olala çok ama çok haklı, bizim bi de köpüşümüz vardı ama onun sorumluluğu başka cidden. hele bizim gibi tayin zorunluluğu varsa hepten zor
görüşürüz cnm
benim de 2 pisim var
biri evde
biri paso dışarda takılıyoo
kediler özgür yaratıklar :))) Köpük beni hiç sallamaz mesela, kendi isterse gelir sevdirir,gider :) o mu biizm evcilimiz, biz mi onun belli değil :)

Tamam cnm ben yeniden yaptım oldu sanırsam :81: teşekkür ederim uğraştırdım senide görüşürüz gülegüle canım

Bahçeli bir evim olduğunda ve çalışmazsam eğer alıcam :81: ilgilenecek vaktimde olmuş olur

Patiss son söylediğine çok güldüm yalnız kedicik sizi esir almış olmasın

sayfaya yazdıgını kopyalarsa olmuyo ortada noktalar var :)
ben linki yolladım naf'a onu yapıştırırsa olcak.
o linke tıklıcak adres çıbıgındaki yapıştırıcak

sayfaya yazdıgını kopyalarsa olmuyo ortada noktalar var :)
ben linki yolladım naf'a onu yapıştırırsa olcak.
o linke tıklıcak adres çıbıgındaki yapıştırıcak
tmm cnm sağol
evt doğru ÖM atınca noktalı çıkmıyo topikte mesaj atınca noktalı çıkıyo galiba
özgeye ÖM attım problem olmaz umarımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…