Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

gerçekten beğendin mi naf :44:

merve senin fikrin nee

siyah şeylerle kullanmayı planlamıştım..

Gerçekten beğendim canım ben klasik giyinmiyorum ama klasik giyimle çok hoş duracağını düşünüyorum :97:

lazanya hiç yapmadımda yemedimde kız:78:
ay hiç bişeyden haberim yok
çalışmaktan yemek yapmaya zaman ayıramıyorum aslında yanlış yapıyorum
sende çalışıyon ama maşallah iyisin mutfakta yapmaya bende yaparım elimden gelir amatotoşuma zor geliyo

Anammm nasıl yemezsinnn çok mikemmel gerçi sen makarna sevmiyodun kuzu :97: ama bunu seversin diye düşünüyorum ben dur resmini bulursam eklicem

Eee kuzu akşam yemeklerini nasıl hallediyonuz ? sen yapmıyosan :44:

teşekkür ederim

kızlar ilginize teşekkür ederim.bilmiyorum cidden napcam nereye kadar susabilirim sabredebilirim bilmiyorum.şimdilik uzak durarak teselli ediyorum kendimi.

oliiişşşşş bayıldım kız çantaya.bence çok hoş canım.güle güle kullan

yok kız okadarda diil yapıyorum da benimkide vardiyalı o olmadığı zamanlarda annemlerdeyim ondan bizde pek yemek yapılmıyor mesela bu hafta 8.4 çalışıyo akşamları evde yemek yapçam şimdi
ama bazen zor geldiği oluyo

ben çıkıyorum iyi akşamlar kızlar:80: mesai bittiiiii

Gerçekten beğendim canım ben klasik giyinmiyorum ama klasik giyimle çok hoş duracağını düşünüyorum :97:

Sağol cnm

Kumaş pantolon , tayt vs gibi kotla gitmez bana göre yani
ben çizmeyle düşünmüştüm koyu renk kot veya taytla ama kumaş pantolon hiç düşünmedim

Ohh afiyet olsun nihanım

Bende akşama ne yemek yapsam diye düşünüyorum acaba lazanya mı yapsam kıymalı
lazanyayı fırında mı yapıyosun cnm

Merveee :2:

Hııı anladım bende benimki seyahatte oldumu yemek yapmıyorum pek ama annemlerde de olmuyom dışardan sölüyom ondan şiştim zati

Zayıflamak mı istiyosun şekerim gel istersen aramıza katıl

ben çizmeyle düşünmüştüm koyu renk kot veya taytla ama kumaş pantolon hiç düşünmedim

lazanyayı fırında mı yapıyosun cnm

Koyu renk kot hımm :97: olabilir aslında ben direk açık renk kot diye düşündüm

Lazanyayı fırında yapıyorum canım dur eklicem hemen kesilmiş hali yok ama pişmişi var

teşekkür ederim
ben tşk ederim cnm şaşırdım da demin kusura bakma

bence konuş rahatla mervecim.. sağol cnm...

görüşürüz nihancım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…