- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 160
- 423
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #35.261
[
burdayımmm kankammmm kaç satiirrrr senin çeyizz topiğineee geldimmm yazdım sanaa
slm culya
buğün muzluuu yaşoastaa yaptımmm afiyetle yedilm ayy dayanamadımmm
afiyet olsun cnmbuğün muzluuu yaşoastaa yaptımmm afiyetle yedilm ayy dayanamadımmm
geçen hafta başında fena hasta oldum cnm eve hapsoldumm.. yılbaşı pek tatlı geçmedi amaolsun.. uzun sürem nette geçiyo cnm iş ilanlarını da tarıyorum sürekli.. nete girince topiği de açıyorum.. bi de çok alışveriş yaptım bu araolişimm anlattttt neler yapıyosunnn bakalımmmmm günlerin nasıl geçiyorr yeni yılda evdemiydiznz
sen hezamn gelebiirsinn balımmmm adamm şiştiii valah, kıştan buyanaa benimm böreklerden pastlardaaan bizi bi akididşi gördüü büğün yenge sen aynısındaaa bizzmkiii gitmiş waaalahiii dediii öldümmohhh nihayet buldım seni kankaaaa çeyiz topiğinde de gördüm yazmışsın
kızım sana misafir olmak lazım yaşpastalar börekler kocan yaşıo vallaa
yok kızz dayamnadmırumm artık bide kış mevsimii daha çokk yeniliyorrr demii,,hafta sonı-udaa bii pohaçaa yapcam mayalıııaynen aynen bende valla anındada yedim
[
burdayımmm kankammmm kaç satiirrrr senin çeyizz topiğineee geldimmm yazdım sanaa
slm culya
güle güle abatu
kazen bişi demedi mi nick olayınaa
sen hezamn gelebiirsinn balımmmm adamm şiştiii valah, kıştan buyanaa benimm böreklerden pastlardaaan bizi bi akididşi gördüü büğün yenge sen aynısındaaa bizzmkiii gitmiş waaalahiii dediii öldümm
yok kızz dayamnadmırumm artık bide kış mevsimii daha çokk yeniliyorrr demii,,hafta sonı-udaa bii pohaçaa yapcam mayalııı
çokkgeeçmiş olsunn olişimm benmimmm olsunn saglık olsundaaaaafiyet olsun cnm
saolll oliişim,,,
geçen hafta başında fena hasta oldum cnm eve hapsoldumm.. yılbaşı pek tatlı geçmedi amaolsun.. uzun sürem nette geçiyo cnm iş ilanlarını da tarıyorum sürekli.. nete girince topiği de açıyorum.. bi de çok alışveriş yaptım bu arasende ne var ne yok
yaparımm balımmmmuzlu yaşpasta yapcan ama bana daadamı şişirdin sen yemion demii
şimdi ankarada msn cnm.. bu aralar hayatın çok renkli ve hareketli.. tam senlik :81:[
çokkgeeçmiş olsunn olişimm benmimmm olsunn saglık olsundaaaabulamadınmı pekiii kariyer netee bal-kııyodunn ne oldu sonuçlarrrr evett olişim sen bayaa alışverişe verdin kendiniii yılbaşından öncede baya yapmısştınn amaan cnmm azdırmaa bu alışveriş işinii bdne aynı işe gigdip geliyorum yerleştik izmire gitikk ,,öylee evdeyizz ,,,film izlicem az sona özleidm seniide
kesinlikle ya..poğaa benmde aklımdaydı yapcaktm bugün zor tuttum kendimi fazla kaçırırm diepastayı hazır keklemi yapıosun
]
pogaçayı yapıncaa resimmmi atarımm cnmmm yapacam sende yaprsann tasrifini yazzz
pastayı 2 yumura 1 ,5 su bardgı şeekr yogurtt kkeki yapıyoum içindeee ayrıı krem a hazırlıyorumm öyleee ..içinee muz dilimleriii
şimdi ankarada msn cnm.. bu aralar hayatın çok renkli ve hareketli.. tam senlik :81:
nee kargosuuuu olişşşşşşşşşşş:26:kevser kargon ne alemde
benimki hopaya bugün vardı ve teslim edildi (bi haftadaaa)
öyle valla
olişim pazar günüü geldikkk evdeyiz artıkktam benlik duramıyorum demi yerimdee kırk ayaak gibiiyimmm
kevser kargon ne alemde
benimki hopaya bugün vardı ve teslim edildi (bi haftadaaa)
kardeşime hediye yollamıştım cnm ama izne çıkmış arkadaşı teslim almış paketii :44:nee kargosuuuu olişşşşşşşşşşş:26:
araya tatil girdiğindendir bi de epey yavaş gidiyoomeliscm koyunca resmi bakayım bençbasit bi poğaça tarifi lazım bana
kargom henüz ulaşmamışya.3gün içinde dediler.baktm netten bugün sabah daha torbaya eklendi dio ancamı gidecek yani
araya tatil girdiğindendir bi de epey yavaş gidiyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?