Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

buğün muzluuu yaşoastaa yaptımmm afiyetle yedilm ayy dayanamadımmm
afiyet olsun cnm

olişimm anlattttt neler yapıyosunnn bakalımmmmm günlerin nasıl geçiyorr yeni yılda evdemiydiznz
geçen hafta başında fena hasta oldum cnm eve hapsoldumm.. yılbaşı pek tatlı geçmedi amaolsun.. uzun sürem nette geçiyo cnm iş ilanlarını da tarıyorum sürekli.. nete girince topiği de açıyorum.. bi de çok alışveriş yaptım bu ara sende ne var ne yok

ohhh nihayet buldım seni kankaaaa çeyiz topiğinde de gördüm yazmışsın

kızım sana misafir olmak lazım yaşpastalar börekler kocan yaşıo vallaa
sen hezamn gelebiirsinn balımmmm adamm şiştiii valah, kıştan buyanaa benimm böreklerden pastlardaaan bizi bi akididşi gördüü büğün yenge sen aynısındaaa bizzmkiii gitmiş waaalahiii dediii öldümm

[

burdayımmm kankammmm kaç satiirrrr senin çeyizz topiğineee geldimmm yazdım sanaa

slm culya

güle güle abatu
kazen bişi demedi mi nick olayınaa

buğün muzluuu yaşoastaa yaptımmm afiyetle yedilm ayy dayanamadımmm

sen hezamn gelebiirsinn balımmmm adamm şiştiii valah, kıştan buyanaa benimm böreklerden pastlardaaan bizi bi akididşi gördüü büğün yenge sen aynısındaaa bizzmkiii gitmiş waaalahiii dediii öldümm

muzlu yaşpasta yapcan ama bana da adamı şişirdin sen yemion demii

[
çokkgeeçmiş olsunn olişimm benmimmm olsunn saglık olsundaaaabulamadınmı pekiii kariyer netee bal-kııyodunn ne oldu sonuçlarrrrevett olişim sen bayaa alışverişe verdin kendiniii yılbaşından öncede baya yapmısştınn amaan cnmm azdırmaa bu alışveriş işiniibdne aynı işe gigdip geliyorum yerleştik izmire gitikk ,,öylee evdeyizz ,,,film izlicem az sona özleidm seniide

şimdi ankarada msn cnm.. bu aralar hayatın çok renkli ve hareketli.. tam senlik :81:

olişim pazar günüü geldikkk evdeyiz artıkktam benlik duramıyorum demi yerimdee kırk ayaak gibiiyimmm
öyle valla
çok alışveriş yaptım ama yoktu kışlık hiç bişiim iyi olduu
bi de uzun şık bi mont bakıyorum tek eksiğim o kaldı

bugün küçük sırları bekliyodum yokmuş yeni bölümm

kevser kargon ne alemde

benimki hopaya bugün vardı ve teslim edildi (bi haftadaaa )

meliscm koyunca resmi bakayım bençbasit bi poğaça tarifi lazım bana
kargom henüz ulaşmamışya.3gün içinde dediler.baktm netten bugün sabah daha torbaya eklendi dio ancamı gidecek yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…