- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #35.561
naf naf kuzu bişey olmaz ben tuvaletin deliğine düşürüp sifonu çektim bide üstüne bi güzel....Telefonumun üstüne 1 bardak su döktüm
Akşama kardeşime götürcem bakcaklar :2: :2:
telefonun su içmeye mi başladı
benim eski angustan bulaştı iğrenc espri yeteneği
naf naf kuzu bişey olmaz ben tuvaletin deliğine düşürüp sifonu çektim bide üstüne bi güzel....
sonra farkettim çıkardım yıkadım telefonu kurulayıp havluyla pirincin içine koydum 3 gün şidi sapasağlam
kız düzeldi şuan kullanıyorum
Düzeldi yani :44:
Bende akşam pirincin içine koysam mı ki ayy kardeşim bana biyeriylen güler yaaa :2:
arka cepte unutmuşum lup diye ses duydum ama anlamadım düştüğünü düşün yani ben işimi hallettim sifonu çektim ellerimi yıkadım bi süre sonra tlf yok aklıma bi geldi ana dedim gitti telefon aldım hemen wcnin deliğinden
yıkadım int baktım nasıl kurtarılır suya düşen tlf diye pirince koyun yazıyordu bi kavanoza pirinç doldurudum kapağı açık bişekilde pirinçte durdu 3 gün o nemini aldı
3 gün sonra bi açtım çalışıyor hiç bi problem yok hala kullanıyorum
hee pirinçleri attım sonra
Telefonumun üstüne 1 bardak su döktüm
nihayet gelebüldüm
ama gidiciyim sölim
naf naf kuzu bişey olmaz ben tuvaletin deliğine düşürüp sifonu çektim bide üstüne bi güzel....
sonra farkettim çıkardım yıkadım telefonu kurulayıp havluyla pirincin içine koydum 3 gün şidi sapasağlam
arka cepte unutmuşum lup diye ses duydum ama anlamadım düştüğünü düşün yani ben işimi hallettim sifonu çektim ellerimi yıkadım bi süre sonra tlf yok aklıma bi geldi ana dedim gitti telefon aldım hemen wcnin deliğinden
yıkadım int baktım nasıl kurtarılır suya düşen tlf diye pirince koyun yazıyordu bi kavanoza pirinç doldurudum kapağı açık bişekilde pirinçte durdu 3 gün o nemini aldı
rica ederim canımAnaaa bende yapıcam o zaman kesinnnsağol canım benimmm
amaninnnnnnnnnn
aaaa cöööö demeye mi geldin
eski miiiiiiiiiiiiiii
pirinç miiiii
peki şimdi kokuyormu telefonun
bırakcam bu mesleği
zengin koca bulup onun kahrını cekcem
delirdim sanırsam
bendeeeeeeee seniiiiiiiiiii sefgülümmmmmmmmmmmm
İnşallah bozulmaz :26:Telefonumun üstüne 1 bardak su döktüm
bende tuvalete düşündür.sonra geri aldım yıkadım sonra dedilerki 3 gün sonra bozulur dediler.bende gittim o akşam telefoncuya.başka bi telefonla takas yaptımadamların elinde patlamıştır telefon
delüü
ya sen az önce niye eski didin ayrıldıızmı yoksa:44:
Evett kızlarrr haftaya pazartesiden itibaren uygulamaya geçecek kurallarımızdan şuan netleşenlerini paylaşıyorum duruma göre ek yapılabilir
2011 TOPİK KURALLARI
1. Herkes gün içinde tüm menülerini paylaşacak. (İster diyet yapsın, ister korumada olsun, isterse şok diyet yapsın, hiçbişey yemediyse bile hiçbişey yemedim yazacak ! )
(- Bu kuraldaki tek istisna evinden bağlanamayan arkadaşlarımız bir sonraki gün tam
listesini yayınlayabilir. Budur. )
2. Yapılan sporlar menülerin altında mutlaka belirtilecek Spor yapılmadıysa spor yapmadım yazılacak !( Örnek nihan arkadaşımız )
3. Cuma günü sabah aç karnına tartılarak saat 08:00 – 15:00 arası kilo bildirimi yapılacak. 15:00 ‘ den sonra gelen bildirimler listeye eklenmeyecek !
4. 1 Hafta kilo bildirimine gelmeyen arkadaşımız listeden 1 ay boyunca çıkartılacak !
Haklı sebebini açıkladığında listeye geri alınır veya alınmaz !
Olay tekrarlanırsa tamamen liste dışı kalacak !
5. Regl dönemi sonrası yapılan bildirimlerde ( Yani 2 haftalık bildirimde ) verilen kilo tablo hesaplamasında ikiye bölünecek ve ona göre kupa alanlar hesaplanacak.
(Yani hiç kimse regl dönemi atlatmış dahi olsa 2 haftalık bildirimle kupa almayacak)
İzinli olunan dönem içinde bu kural geçerlidir.
6. Sadece Cuma günleri kilo bildirimine gelme olmayacak. Hafta içide katılım bekliyoruz, istiyoruz !
ciddimisin kız :44:yok ama hazırlık evresindeyim ihbar süresi 2 ay
muhasebecinin ayrılıgıda böle olur
selam canım:80:miyaba :79:
geçmiş olsun cnm varsa iş yerinde fön makinasıyla uzaktan kurut bence bişi olmucak telineTelefonumun üstüne 1 bardak su döktüm
oy merveenaf naf kuzu bişey olmaz ben tuvaletin deliğine düşürüp sifonu çektim bide üstüne bi güzel....
tecrübe konuşmuş bence nihan doğru söylüyodur açıp kurutmak da mantıklı
Düzeldi yani :44:
Bende akşam pirincin içine koysam mı ki ayy kardeşim bana biyeriylen güler yaaa :2:
vay be merveeekız düzeldi şuan kullanıyorum
benimki külüstürrica ederim canım
koku zamanla geçti
kokulu mokulu valla 900 lira para verdiydim kokuyamı bakarım
bence güzelEvett kızlarrr haftaya pazartesiden itibaren uygulamaya geçecek kurallarımızdan şuan netleşenlerini paylaşıyorum duruma göre ek yapılabilir
2011 TOPİK KURALLARI
1. Herkes gün içinde tüm menülerini paylaşacak. (İster diyet yapsın, ister korumada olsun, isterse şok diyet yapsın, hiçbişey yemediyse bile hiçbişey yemedim yazacak ! )
(- Bu kuraldaki tek istisna evinden bağlanamayan arkadaşlarımız bir sonraki gün tam
listesini yayınlayabilir. Budur. )
2. Yapılan sporlar menülerin altında mutlaka belirtilecek Spor yapılmadıysa spor yapmadım yazılacak !( Örnek nihan arkadaşımız )
3. Cuma günü sabah aç karnına tartılarak saat 08:00 – 15:00 arası kilo bildirimi yapılacak. 15:00 ‘ den sonra gelen bildirimler listeye eklenmeyecek !
4. 1 Hafta kilo bildirimine gelmeyen arkadaşımız listeden 1 ay boyunca çıkartılacak !
Haklı sebebini açıkladığında listeye geri alınır veya alınmaz !
Olay tekrarlanırsa tamamen liste dışı kalacak !
5. Regl dönemi sonrası yapılan bildirimlerde ( Yani 2 haftalık bildirimde ) verilen kilo tablo hesaplamasında ikiye bölünecek ve ona göre kupa alanlar hesaplanacak.
(Yani hiç kimse regl dönemi atlatmış dahi olsa 2 haftalık bildirimle kupa almayacak)
İzinli olunan dönem içinde bu kural geçerlidir.
6. Sadece Cuma günleri kilo bildirimine gelme olmayacak. Hafta içide katılım bekliyoruz, istiyoruz !
geçmiş olsun cnm varsa iş yerinde fön makinasıyla uzaktan kurut bence bişi olmucak teline
oy mervee
tecrübe konuşmuş bence nihan doğru söylüyodur açıp kurutmak da mantıklı
vay be merveee
benimki külüstür
bence güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?