- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #35.601
:yarınolmasınıbekleyemedendoğumgününüaçıklayansabırsızmervesmili: biliyoruz herhalde
Gülegüle tulumba tatlım
Ama balım o dönemlerde çok özenti vardı çevremizde nick değiştiren biliyosun o yüzden şeetmemiştim ben :82:
nerden biliyon kıızzzz
21 mi olucan mervee:yarındoğumgünüolanmervesmile:
görüşürüz cnmkızlar size doyum olmaz ben çıkıyorum :92: bayadır tütyen sallamıyodum ya özlemişim:92::92::92::92:
smileyler pek hoşşBilirim benmsn + face + kk + profil her türlü yani hafiye gibi kadınım :115::115::126::118:
çakaaallllllllllBilirim benmsn + face + kk + profil her türlü yani hafiye gibi kadınım :115::115::126::118:
21 mi olucan mervee
görüşürüz cnm
smileyler pek hoşş
Evett kızlarrr haftaya pazartesiden itibaren uygulamaya geçecek kurallarımızdan şuan netleşenlerini paylaşıyorum duruma göre ek yapılabilir
2011 TOPİK KURALLARI
1. Herkes gün içinde tüm menülerini paylaşacak. (İster diyet yapsın, ister korumada olsun, isterse şok diyet yapsın, hiçbişey yemediyse bile hiçbişey yemedim yazacak ! )
(- Bu kuraldaki tek istisna evinden bağlanamayan arkadaşlarımız bir sonraki gün tam
listesini yayınlayabilir. Budur. )
2. Yapılan sporlar menülerin altında mutlaka belirtilecek Spor yapılmadıysa spor yapmadım yazılacak !( Örnek nihan arkadaşımız )
3. Cuma günü sabah aç karnına tartılarak saat 08:00 – 15:00 arası kilo bildirimi yapılacak. 15:00 ‘ den sonra gelen bildirimler listeye eklenmeyecek !
4. 1 Hafta kilo bildirimine gelmeyen arkadaşımız listeden 1 ay boyunca çıkartılacak !
Haklı sebebini açıkladığında listeye geri alınır veya alınmaz !
Olay tekrarlanırsa tamamen liste dışı kalacak !
5. Regl dönemi sonrası yapılan bildirimlerde ( Yani 2 haftalık bildirimde ) verilen kilo tablo hesaplamasında ikiye bölünecek ve ona göre kupa alanlar hesaplanacak.
(Yani hiç kimse regl dönemi atlatmış dahi olsa 2 haftalık bildirimle kupa almayacak)
İzinli olunan dönem içinde bu kural geçerlidir.
6. Sadece Cuma günleri kilo bildirimine gelme olmayacak. Hafta içide katılım bekliyoruz, istiyoruz !
Şu regl olayı kafamı karıştırdııı:44:
yengeç sen denizi çok mu seviyosunn
severimmm denizii ama özel bi tutkum yok.
Nerden aklına geldi be
Nick+ resim + çizelgeden bence :97:
Ne gibi canım hemen açıklayayım :79:
ben şöyle anladım reg dönemlerinde menü paylaşımı yapıcaz
ama kilo bildirimi yapmıycaz doğrumu anlamışım aceppp
hiçç dikkat etmemişim
burcum yengeç oyüzden nick
çizelgede Sevglum denizci o sebepttenn
nasılsınızbende zayıflamak istiyorum kızlar dün diyete başladım 59 kiloyum 1,63 boyum var hedefim 50 olmak sabah uyandım önce ılık su içtim iki bardak kızımı felan doyurdum bu arada kızım 1 yaşında ben 21 ismimde naz neyse spora başladım 120 mekik çektim bel ve göbek sıkılaştırma inceltme hareketleri yaptım toplam süre yarım saat çocuktan dolayı yürüyüş yapamıyorum ewde kendim böyle spor yapıyorum ama platese de başlıycam bi deneyim bu gün ki menümde
SABAH k1 dilim kızarmış ekmek ,1 yumurta, 3 dilim kaşar ve beyaz peynir şekersiz çey
ÖĞLE 250 ml ayran 2 grissini
AKŞAMDA daha yemedim ama brokli, makarna tarhana çorbası azar azar yerim hepsinden
kebdimi biraz halsiz hissedeiyorum uykumuda aldım ama sürekli uyumak istiyorum diyetre başladığımdan beri biraz ağırmı kızlar menüm ara öğünde yok
ben şöyle anladım reg dönemlerinde menü paylaşımı yapıcaz
ama kilo bildirimi yapmıycaz doğrumu anlamışım aceppp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?