Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Şu regl olayı kafamı karıştırdııı:44:

sayın t......... o............
maaş ..........
agi ......
kesinti (wc de kalma süresi) 15 gün
kalan maaş 15 gün

ben bu aksamlık cıktım kızlar
hazırlamam gereken zalak bi rapor var

nasılsınız bende zayıflamak istiyorum kızlar dün diyete başladım 59 kiloyum 1,63 boyum var hedefim 50 olmak sabah uyandım önce ılık su içtim iki bardak kızımı felan doyurdum bu arada kızım 1 yaşında ben 21 ismimde naz neyse spora başladım 120 mekik çektim bel ve göbek sıkılaştırma inceltme hareketleri yaptım toplam süre yarım saat çocuktan dolayı yürüyüş yapamıyorum ewde kendim böyle spor yapıyorum ama platese de başlıycam bi deneyim bu gün ki menümde
SABAH k1 dilim kızarmış ekmek ,1 yumurta, 3 dilim kaşar ve beyaz peynir şekersiz çey
ÖĞLE 250 ml ayran 2 grissini
AKŞAMDA daha yemedim ama brokli, makarna tarhana çorbası azar azar yerim hepsinden
kebdimi biraz halsiz hissedeiyorum uykumuda aldım ama sürekli uyumak istiyorum diyetre başladığımdan beri biraz ağırmı kızlar menüm ara öğünde yok

hiçç dikkat etmemişim
burcum yengeç oyüzden nick
çizelgede Sevglum denizci o sebepttenn

Hımm anladım

Aramıza hoşgeldin topik kurallarımızı okuyup hemen başlayabilirsin bizimle cnm

ben şöyle anladım reg dönemlerinde menü paylaşımı yapıcaz
ama kilo bildirimi yapmıycaz doğrumu anlamışım aceppp

Aynen öyle canım menü paylaşımı hep olacak + regl haftası bildirim olmuyor ya bir sonraki hafta iki haftalık bildirim yapılmış oluyor haliyle diğer arkadaşlara haksızlık olmaması açısından bildirim tam gösterilecek ama kupa merasiminde verilen toplam kilo ikiye bölünerek alınacak anlatabildim umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…