Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Kızlar sadece lahmacun fotosuna bakabildim sonrası bende iptal napıyonuz bakem aygünüm gülegüle güzel gacım

Karnım çok acıktı ofisin karşısında lahmacuncu var
annem sabah poğçayla elmalı kurabiye yapıyoduu off off
beni kötü yollara sürüklüyonn
söle canım
senide kirli emellerime alet edeyim
kızlar hatırlarsanız demin selam vermiştim,alan olmamıştı,şimdide hoşçakalın diyorum,işlerim var biraz...güzellik maskesi yapacağım kendime..
ay canım kusura bakma aleyküm selam :78:
güle güle canım güzellik maskesi he
Acıktımm ne lahmacunu yaaa :2: :2:

Tavuk söyledim ben gelir birazdan lüpleticem
lahmacun söleseydin balım
Kızlar sadece lahmacun fotosuna bakabildim sonrası bende iptal napıyonuz bakem aygünüm gülegüle güzel gacım

niye iptal kız anlamadım

nasıl oldun ciciş
Demin yine öksürme krizine girdim böyle olmucak balım benim yatıp dinlenmem şart :2:
söle canım
senide kirli emellerime alet edeyim

ay canım kusura bakma aleyküm selam :78:
güle güle canım güzellik maskesi he

lahmacun söleseydin balım

niye iptal kız anlamadım

Ekmek tarzı şeyleri yutarken boğazım ağrıyo canım ondan söylemedim bahar da pide söyleyelim demişti onuda geri çevirdim en güzeli yımışacık tavık

Kız karnım acıktı ondan iptal oldum

Lahmacun hoş
Hayat boş
Öyle ise lahmacuncuya koş

koptum ya
:hastaolsabilehalakomikolannafsmili: :kafiyelinafsmili:

nafım arayıp anlatacaktım sana o konuyu
boğazın kötüdür konuşamazsın diye aramadım
söyle ceyara erken çık bari yaaa

koptum ya
:hastaolsabilehalakomikolannafsmili: :kafiyelinafsmili:

:hastalıktavesağlıktaarkadaşlarınıgüldürmeyihattagülmektenkoparmayıbaşarannafsmili:

nafım arayıp anlatacaktım sana o konuyu
boğazın kötüdür konuşamazsın diye aramadım
söyle ceyara erken çık bari yaaa

Anladım kuzu olsun iyileştiğimde konuşuruz
ceyar kendi keyfinde yok piyasada:97: daha talimatları imzalıcakta bankaya gitcekte gelcekte maaşları vercekte :95:

Bide 2 saat erken çıkarım yarım günümü keser bu ceyar benim o yüzden gitmicem canım :79:

:hastalıktavesağlıktaarkadaşlarınıgüldürmeyihattagülmektenkoparmayıbaşarannafsmili:

Bide 2 saat erken çıkarım yarım günümü keser bu ceyar benim o yüzden gitmicem canım :79:

evet canım keser bide birazdaha dayan eve gidincede uzan şöle bi ohh

merve ne yaptın kız bugün doğum günün ya o istemediğin sevgilin neler yapıyor
napim canım ya o bugün bişeyler çeviriyo ama anlamadım.hala kutlamadı.sanırım hediye almış.pastada alcakmış galiba çaycı ağzından kaçırdı
Evet evet :79: :79:

Ben yemeğe gidiyorum kızlar

afiyet olsun bebikim

kızlar doğum dünü hediyelerim:

çaycıdan:bi oyalı tülbent,lif(kendi elleriyle yapmış)
çaycının kızından resim çerçevesi (çok tatlı çok şirin bişey
bi arkadaşımdan tekbir eşarp,kırmızı gecelik ve yüzük :))
veee müdürümden browni intense çok şaşırdım valla al kız doğum günün kutlu olsun didi

konu evlilikten geldi 10 sene var daha dedim niye dedi ideallerim var benim dedim dediki senin ideallerin yukarda (benim odamın alt katındaydık konuşurken),otur bilgisayara senin idealin orası dedi başka idealin olamaz dedi bu ara pek memnun benden ........................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…