- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #35.761
kızlar doğum dünü hediyelerim:
çaycıdan:bi oyalı tülbent,lif(kendi elleriyle yapmış)
çaycının kızından resim çerçevesi (çok tatlı çok şirin bişey
bi arkadaşımdan tekbir eşarp,kırmızı gecelik ve yüzük :))
veee müdürümdenbrowni intense çok şaşırdım valla al kız doğum günün kutlu olsun didi
konu evlilikten geldi 10 sene var daha dedim niye dedi ideallerim var benim dedimdediki senin ideallerin yukarda (benim odamın alt katındaydık konuşurken),otur bilgisayara senin idealin orası dedi başka idealin olamaz dedi bu ara pek memnun benden ........................
veee müdürümdenbrowni intense çok şaşırdım valla al kız doğum günün kutlu olsun didi
konu evlilikten geldi 10 sene var daha dedim niye dedi ideallerim var benim dedimdediki senin ideallerin yukarda (benim odamın alt katındaydık konuşurken),otur bilgisayara senin idealin orası dedi başka idealin olamaz dedi bu ara pek memnun benden ........................
Sağol balımafiyet olsun canım
Sağol canımafiyet olsun
Sağol kuzucumnapim canım ya o bugün bişeyler çeviriyo ama anlamadım.hala kutlamadı.sanırım hediye almış.pastada alcakmış galiba çaycı ağzından kaçırdı
afiyet olsun bebikim
afiyet olsunÖğle menüm
tek tavuk şiş menü
ufak lavaş
ayran
afiyet olsuncanım Allah kimseyi aç bırakmasın
afiyet olsuncanım Allah kimseyi aç bırakmasın
slm kızlar nasılsınız?
hap gibi şeylerle zayıflayacağıma şişman kalmayı tercih ederimarkadaslar aktarda satılan mexıca bıberı var bu hap bol su ıle gunde bır kez ıcılıyo ıcen arkadaslarım var ıstah kesıyo ve kılo verdırıyor gordum bende baslıcam bı arstırın ıstersenız
arkadaslar aktarda satılan mexıca bıberı var bu hap bol su ıle gunde bır kez ıcılıyo ıcen arkadaslarım var ıstah kesıyo ve kılo verdırıyor gordum bende baslıcam bı arstırın ıstersenız
slm kızlar nasılsınız?
yasıyorum yasıyorumooo asya yaşıyormusun sennnn
Selam cnm :80: bende bizi unuttun sanmıştım seni başka topiklerde görüpte buraya gelmeyince :97:
özge süre dolmadımı kız senin kk ya gitmiyomu yine yoksa
arkadaslar aktarda satılan mexıca bıberı var bu hap bol su ıle gunde bır kez ıcılıyo ıcen arkadaslarım var ıstah kesıyo ve kılo verdırıyor gordum bende baslıcam bı arstırın ıstersenız
yasıyorum yasıyorum
ay bi avon işine giriştim beni epey oyaladı pekte beceremedim ya neyse ay sizi unuturmuyum hiç
bu arada kızlar sizden destek bekliyorum sigarayı bırakmaya karar verdim dün akşam yemeğinden beri de içmiyorum yeni bi konu açtım bana destek olursanız sevinirim
http://www.kadinlarkulubu.com/zarar...411597-yeter-artik-kurtulmak-istiyorum.htmlde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?