Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

aynen canım hiç bozuntuya vermicem.sanırım tekbirden eşarp almış.kullanmicam hiç.
anaaaaa napçan bozuntuya vermicen sende ozaman[/QUOTE]

adamın seni göndermeye niyeti yok yaniiii
eşarp ı niye kullanmıcan kızzz

merviş güle güle kullan hediyelerini canım

evet özgenin dediği gibi göndermeye niyeti yok
ama bu erkek milleti evlenmeden illa karışacak herşeye he

güle güle kullan hediyelerini canım

afiyet olsun canım
Sağol balım

Sağol canım
napim canım ya o bugün bişeyler çeviriyo ama anlamadım.hala kutlamadı.sanırım hediye almış.pastada alcakmış galiba çaycı ağzından kaçırdı

afiyet olsun bebikim
Sağol kuzucum

Hediyelerini gülegüle kullan canım

arkadaslar aktarda satılan mexıca bıberı var bu hap bol su ıle gunde bır kez ıcılıyo ıcen arkadaslarım var ıstah kesıyo ve kılo verdırıyor gordum bende baslıcam bı arstırın ıstersenız
hap gibi şeylerle zayıflayacağıma şişman kalmayı tercih ederim
okadar insan haplar yüzünden öldükten sonra hele

arkadaslar aktarda satılan mexıca bıberı var bu hap bol su ıle gunde bır kez ıcılıyo ıcen arkadaslarım var ıstah kesıyo ve kılo verdırıyor gordum bende baslıcam bı arstırın ıstersenız

bu ilacı ben kullandım çokta memnun kaldım
fakat haberlerde bu ilaçtan bir kişinin öldüğü söylendi
oyüzden cesaret edemiyorum bir daha

yaa kızım sizde herkesi başka topiclerde görüyorsunuz
ben bu topiğe zor giriyom da takip ediyom
nasıl topic topic geziyorsunuz merak ediyorum heee

ooo asya yaşıyormusun sennnn
yasıyorum yasıyorum
Selam cnm :80: bende bizi unuttun sanmıştım seni başka topiklerde görüpte buraya gelmeyince :97:

ay bi avon işine giriştim beni epey oyaladı pekte beceremedim ya neyse ay sizi unuturmuyum hiç

bu arada kızlar sizden destek bekliyorum sigarayı bırakmaya karar verdim dün akşam yemeğinden beri de içmiyorum yeni bi konu açtım bana destek olursanız sevinirim

http://www.kadinlarkulubu.com/zarar...411597-yeter-artik-kurtulmak-istiyorum.htmlde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…