- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #36.101
evet özgecim sen kullandın mı :26:
selam ben yeni katıldım siteye
kızlar öyle bişey var gercekten bitki cayınıda cok abartmamamk gerekiiyo bi tanıdıgım cok biberiye funda içti mide ve karaciğerde dolu sey cıktı doktor bitki cayları yapmış demişş.
dikkatli kullanalım
ben yemeğe çıkıyorum:80::80:
bende şimdi incem yemeğe kızlar az patron yiyo o çıksın ben incem
niye kız sevmiyon mu safişi sen
onu kurtarmak içiin dövdüm
afiyet olsunkıızlar ben yemeğe çıkıorum görüşürüz
ııııı sevmiyom ama korkuyom söylemeye sonra benide döversin felan:18:
sağol canımevet kullanıyorum cnm ama günde bir kez falan
doğru olabilir
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
tmm canım not ettimmerve cim naf 68 kg muş not et canım
bilmiyorumki hayatım sanırım saat 4 de sondu dimimerve kilo bildirimi kaçta sonra erecek canım
olmuş yaaaaaaaaaaaaaaaa yaşasınnnnnnnnnnn
mesaj çekim mi nafa sorim mi özge yada sen sor
tmm neşecim not aldımbende geldim bende geldim yetiştim nihayet. yıl sonu yaa işlerim o kadar yoğun kiii anlatamam kilomu bildireyim 78,300 mervecim.
yok canım saat için rahatsız etmeyelim
bunu da kendimiz belirleyebiliriz
bihan hatırlar belki
evett kızlarrr haftaya pazartesiden itibaren uygulamaya geçecek kurallarımızdan şuan netleşenlerini paylaşıyorum duruma göre ek yapılabilir
2011 topik kuralları
1. Herkes gün içinde tüm menülerini paylaşacak. (ister diyet yapsın, ister korumada olsun, isterse şok diyet yapsın, hiçbişey yemediyse bile hiçbişey yemedim yazacak ! )
(- bu kuraldaki tek istisna evinden bağlanamayan arkadaşlarımız bir sonraki gün tam
listesini yayınlayabilir. Budur. )
2. Yapılan sporlar menülerin altında mutlaka belirtilecek spor yapılmadıysa spor yapmadım yazılacak !( örnek nihan arkadaşımız )
3. Cuma günü sabah aç karnına tartılarak saat 08:00 – 15:00 arası kilo bildirimi yapılacak. 15:00 ‘ den sonra gelen bildirimler listeye eklenmeyecek !
4. 1 hafta kilo bildirimine gelmeyen arkadaşımız listeden 1 ay boyunca çıkartılacak !
Haklı sebebini açıkladığında listeye geri alınır veya alınmaz !
Olay tekrarlanırsa tamamen liste dışı kalacak !
5. Regl dönemi sonrası yapılan bildirimlerde ( yani 2 haftalık bildirimde ) verilen kilo tablo hesaplamasında ikiye bölünecek ve ona göre kupa alanlar hesaplanacak.
(yani hiç kimse regl dönemi atlatmış dahi olsa 2 haftalık bildirimle kupa almayacak)
izinli olunan dönem içinde bu kural geçerlidir.
6. Sadece cuma günleri kilo bildirimine gelme olmayacak. Hafta içide katılım bekliyoruz, istiyoruz !
herkez geldimi bilkdirme şimdi :44:hatırlatmadır!!!!!!!
herkez geldimi bilkdirme şimdi :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?