- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #36.061
valla cnm ismini bilmiomda kekik suyu ile bi kekik hap mı ne kullanmış kızım kekik yakmış boğazını yaaa :18::18:
hadi ya çok geçmiş olsun ilk kez duyuyprum böyle bişey
anladım canım şaka yapıyorum arkadaşına Allah acil şifalar versinneden dövelim cnm senn için sölüruz akai berry deilde farklı bi hap ve su kullanan bi arkadasım suan lenf kanserine karşı direnio
evet canım sağolozaman sorun yok canım her hafta vereceksin diye bişi yokki,geçen hafta geyet güzel vermişsin canım..
yok kız bu haftada 1,5 kilo verseydim ne ka güzel olurdu ama sağlıksız olurduaygün cüm bravo ne kadar güzel yürümüşsün
nihan ben bu hafta 1,5 kg verdin sandım
aa ne kadar kötü ya:18: Allah korusunneden dövelim cnm senn için sölüruz akai berry deilde farklı bi hap ve su kullanan bi arkadasım suan lenf kanserine karşı direnio
:18::18::18:valla cnm ismini bilmiomda kekik suyu ile bi kekik hap mı ne kullanmış kızım kekik yakmış boğazını yaaa :18::18:
evet canım sağol
aa ne kadar kötü ya:18: Allah korusun
:18::18::18:
tırstım ama o tür hapları zaten hayatta kullanmamtırstın demi tırs bence de
Amin her zaman dua ederken para puldan önce sağlık diye dua ederim sağlık olmayınca herşey olmuş ne faydaAllah hepimizin sağlığını korusun ve ailemizin
en önemli şey sağlık bazen değerini bilemesekte
kızlar ben altınçilek in meyvasını aldım
kuruyemişçi tanıdıktı dün akşam illa al dedi
sabah öğlen akşam 3 er tane ye dedi ekşi bir tadı var
ama kg verdireceğine inanmıyorum nedense çok küçük ya ondan herhalde
aaaa faydası oluo mu acaba özgecim :26: kızlar bimde bi çay var için de mate funda yaprağı yeşil çay fln var bunlar metobolizmayı hızlandırıo ben iş çıkışı alcam sizde deneyin isterseniz
5i1 yerde çayını diyorsun galiba
afiyet olsunkızlar ben halama gidicem yemeğe şimdi çıkıyorum haberiniz olsun
mesajını 51 i biyerde olarak gördüm one laa dedim önce bi
afiyet olsun
Allaahhhh naf duymasın bunları hekızlr slm dün geceden beri netm yok..bugün bildirm yapamıycm die korktum vallha merveden..nasıl ulaşabilrm die düşünüyodum...şuan başka pcden giriyorm evden değil..400gr vermişim 61kilodaydım..çıkmak zorundayım kızlr öptüm hepinizi
kızlar ben halama gidicem yemeğe şimdi çıkıyorum haberiniz olsun
afyet olsunnnkızlar ben halama gidicem yemeğe şimdi çıkıyorum haberiniz olsun
kızlr slm dün geceden beri netm yok..bugün bildirm yapamıycm die korktum vallha merveden..nasıl ulaşabilrm die düşünüyodum...şuan başka pcden giriyorm evden değil..400gr vermişim 61kilodaydım..çıkmak zorundayım kızlr öptüm hepinizi
hemşo be akşam olsada gitsek nen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?