Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bol limonu hep kullanıyom çok severim ekşiyi önceden limonu portakal gibi soyar yirdim
avakado tadı nası balım ben hiç yemedimde

Ben cevaplayayım mı cevaplayayım

tatsız tuzsuz bişey tek başına bişeye benzemiyo ama salatanın içinde limonla çok lezzetli bişey mutlaka yumuşak olcak yoksa yenmez

sevindim cnm düzene oturmuş demek ki

Radikanın sapını mı ? :44: yok canım sadece tepesini kesiceksin radikanın oda tam kopmayacak birbirinden ayrılmayacak şekilde kesceksin canım :87: bide varsa sarı yaprağı filan onu koparttınmı tamamdır
yok kuzu ebegümeci katur kutur sapları var ama belki bişeye kulanılıyodur teee 8 saatlik yoldan geldi ya ziyan olmasınn

Ben cevaplayayım mı cevaplayayım

tatsız tuzsuz bişey tek başına bişeye benzemiyo ama salatanın içinde limonla çok lezzetli bişey mutlaka yumuşak olcak yoksa yenmez
ivitt öyleee bana da naf öğretmişti
tek başına berbat bi tadı var
alınca sert olıyo 3-4 gün bekleyince yumuşuyo
içini kaşıkla alıp üzerine bi limon sıkıp karıştırıp karışımı da salataya koy çok güzel oluyo bi salataya yarım avakado kullanabilirsin

Son düzenleme:
ben çıkıyorum kızlar :80:

Gülegüle nihanım yarın görüşürüz :80:

Ebegümecinin sarmasını yapıyolar oliş saplarını ayıklayıp bi kaynayan suya at çıkart oh mis yada kavurabilirsinn ama sapları çok sertse at gitsin

afiyet sıhhat olsun şekerim

görüşürüz nihancım :80:

Sağol canım

sert valla atıyom
ayyy içini baydım ama bi daa sorucam :78::78:
ebegümeci yapraklarının sarmasını mı yapıyolar ama tazedendir oo di mii
ben dolaba sokup çıkarınca anca salatasını yaparım heralde
ot dolu bi gün geçirdimm

Yok dadlım sıkılmadım Evet tazesinden yapılıyo canım dolaba koyarsan anca kavurmasını yapabilirsin :97: onun salatasını hiç yemedim ama kavurması güzel oluyo soğanla yağda kavurup üstüne yumurta kırıyolar yada yoğurt döküyolar bizim burda

Aslında annem eskiden dolaba asma yaprağı koyardı haşlayıp ama tamamen çözülmeden saramazdı bide bazıları kötü olurdu yaprakların :97: :97:

tmm cnm çok sağol kavurmasını yaparım o zaman
napiim ot olayını yeni öğreniyorum sayende

kızlar çarşıdan anca geldim.bipoğaça bidilimde pasta yedim
buarada olalacm burdasın sanırım bişey sorucm benm kargo nette baktımda ulaşılmış gösteriyo yani perşembe öğleyin postaneye teslim edilmiş.benmkinn komutanıda cuma gitmiş gelmedi demişler.ama bigün önce gönderildi yazıyo nette..orda bitane postane var zaten adres doğru ama benm kargo çıkmamış gelmedi demişler.nasıl iş anlmadım.acaba işlme geçmedi falan olabiliyomu böyle durumlar??

Poğaçayla pastayı nerde yedin kız afiyet olsun

sabah sutlu k flex
öglen sutlu k flex
2 saat sonra1 kase cekırdek yedım
aksam salata 1.5 tabak kabak yemegı
yesıl cay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…