- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #36.421
bol limonu hep kullanıyom çok severim ekşiyi önceden limonu portakal gibi soyar yirdim
avakado tadı nası balım ben hiç yemedimde
sevindim cnm düzene oturmuş demek kisızı tamamen geçti ..
kızlar şaka maka isyan etsemde sızıya çok şükür reglim normal oldu.
kist olayı hayatıma girdğinden beri şaşmıştı bünyem
kistten kurtuldum ama geçen ay oldum olmadım arası bişi oldu..
arada isyan etsemde düzenli regl olmak ne kadar bulunmaz bi nimetmiş
yok kuzu ebegümeci katur kutur sapları var ama belki bişeye kulanılıyodur teee 8 saatlik yoldan geldi ya ziyan olmasınnRadikanın sapını mı ? :44: yok canım sadece tepesini kesiceksin radikanın oda tam kopmayacak birbirinden ayrılmayacak şekilde kesceksin canım :87: bide varsa sarı yaprağı filan onu koparttınmı tamamdır
ivitt öyleee bana da naf öğretmiştiBen cevaplayayım mıcevaplayayım
tatsız tuzsuz bişey tek başına bişeye benzemiyo ama salatanın içinde limonla çok lezzetli bişeymutlaka yumuşak olcak yoksa yenmez
afiyet sıhhat olsun şekerimBir bardak portakal,limon suyu götürdüm şimdi
görüşürüz nihancım :80:ben çıkıyorum kızlar :80:
ben çıkıyorum kızlar :80:
yok kuzu ebegümeci katur kutur sapları var ama belki bişeye kulanılıyodur teee 8 saatlik yoldan geldi ya ziyan olmasınn
ivitt öyleee bana da naf öğretmişti
tek başına berbat bi tadı var
alınca sert olıyo 3-4 gün bekleyince yumuşuyo
içini kaşıkla alıp üzerine bi limon sıkıp karıştırıp karışımı da salataya koy çok güzel oluyo bi salataya yarım avakado kullanabilirsin
afiyet sıhhat olsun şekerim
görüşürüz nihancım :80:
sert valla atıyomGülegüle nihanım yarın görüşürüz:80:
Ebegümecinin sarmasını yapıyolar oliş saplarını ayıklayıp bi kaynayan suya at çıkart oh misyada kavurabilirsinn ama sapları çok sertse at gitsin
Sağol canım
sert valla atıyom
ayyy içini baydım ama bi daa sorucam :78::78:
ebegümeci yapraklarının sarmasını mı yapıyolar ama tazedendir oo di mii
ben dolaba sokup çıkarınca anca salatasını yaparım heralde
ot dolu bi gün geçirdimm
tmm cnm çok sağolYok dadlım sıkılmadımEvet tazesinden yapılıyo canım dolaba koyarsan anca kavurmasını yapabilirsin :97: onun salatasını hiç yemedim ama kavurması güzel oluyo soğanla yağda kavurup üstüne yumurta kırıyolar yada yoğurt döküyolar bizim burda
Aslında annem eskiden dolaba asma yaprağı koyardı haşlayıp ama tamamen çözülmeden saramazdı bide bazıları kötü olurdu yaprakların :97: :97:
tmm cnm çok sağolkavurmasını yaparım o zaman
napiim ot olayını yeni öğreniyorum sayende
oldun tabi cnmYardımcı olabildiysem ne mutlu bana canım
saat 4 gibi bi yeşil elma yedim.
6 gibide soda mı içcem
kızlar çarşıdan anca geldim.bipoğaça bidilimde pasta yedim
buarada olalacm burdasın sanırım bişey sorucm benm kargo nette baktımda ulaşılmış gösteriyo yani perşembe öğleyin postaneye teslim edilmiş.benmkinn komutanıda cuma gitmiş gelmedi demişler.ama bigün önce gönderildi yazıyo nette..orda bitane postane var zaten adres doğru ama benm kargo çıkmamış gelmedi demişler.nasıl iş anlmadım.acaba işlme geçmedi falan olabiliyomu böyle durumlar??
Poğaçayla pastayı nerde yedin kızafiyet olsun
sağol canım teşekkür ederiimmmmmoldun tabi cnm
afiyet olsun mervee
benide acıktırıyo ama cildi güzelleştiriyoAfiyet olsun kuşumben elmayı çok seviyorum ama beni acıktırıyo :44: o yüzden pek yemiyorum
pastanede nafcmarkadaş zorla yedirdi ben diyetteym didim ama dinlemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?