- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #36.941
kullanıcı adıma daha alışamadım
naf kime cevap vermiş diyom
valla akıl kalmadı bende gel git akıl oldum
inş canım:duaedennihansmili:
kardeşimin o numara canım at istesen numaranı çaldırım kaydet beni bende seni
bende alışamadım minik ya hala eski adını söyleyesim geliyo vallakullanıcı adıma daha alışamadım
naf kime cevap vermiş diyom
valla akıl kalmadı bende gel git akıl oldum
ne demek cnmteşekkürler oliş
güle güle özgeekimse yokken bende kaçıyım sürem bitmesin
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Bizde özledik :97: beraber mi zayıflıcaz :93: sen tanımasanda gel canım tanışırsın kaynaşırsın :81: arkadaşlarımızda çok sıcak kanlıdır
kızlar kk da bu enleri seçiyorlar ya oraya benim bebeğim için yazdığım hikayeyide oylamaya koymuşlar
ne demek cnm
güle güle özgee
naber naff:92:
hoşgeldin diyen tüm arkadaşlara teşekkürler... alıntı yaparken gözden kaçırdığım arkadaşlar varsa kusura bakmayın.. dün girememiştim bugün kısmen okudum.. hepimize başarılaaarr umarım en kısa zamanda kurtuluruz fazla kilolardan..gerçi ben pek bir umutsuzum..can sıkıntısından atıştırmak alışkanlık haline geldi.. bundan vazgeçmem lazımmm
çok güzel bi ses tonun var nafımKızlarrr nihanla konuştum apandist değilmişgelince kendi söyler zaten ama ameliyat gerektiren bir durum yokmuş ilaç vermiş doktor
çok güzel bi ses tonun var nafımyirim
olişimede msj attım
ya kızlar çok sevindirik oldum valla önemli bişey yok dedi üşütmüşün ve gaz sıkışması dedi:78::78:
bağırsağın sağ tarafında toplanınca apandist ağrısı gibi ağrı yaparmış dün akşam okadar sancı gazdanmış yaamma tırstıydım he
eşim işe gidince annemlerde kaldıydım gece
anneme diyodum ben sabaha kadar uyumıcam ya ölürsem diye
hep katı yiyeceklerlede beslenmiyorum ama şu sıralar pek çorba içmedim ya ondan galiba
evet yarım saate gelirim dedi ama saat 4 belki eve döner...
nihancım hikayenin linkini koyarsan bakabiliriz üşengecim ben yavvaramak zor geliyo
iyiyim nafcım
kızlar galiba yürüyüşe çıkıcam
belki uzun yürürüm yetişemem
şimdiden iyi akşamlar hepinize
öperimm
evet yarım saate gelirim dedi ama saat 4 belki eve döner...
nihancım hikayenin linkini koyarsan bakabiliriz üşengecim ben yavvaramak zor geliyo
iyiyim nafcım
kızlar galiba yürüyüşe çıkıcam
belki uzun yürürüm yetişemem
şimdiden iyi akşamlar hepinize
öperimm
sağol canımhadi gözün aydın canım
http://www.kadinlarkulubu.com/guzel-...ylamalari.html (''2010 KK Enleri'' Yarışması Aday Listeleri ve Oylamaları:).)nihan bunu değil oy kullanacacağımız linki gönder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?