- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #36.901
çok güzel yer karadenizyokk biz karadenizliyiz (baba trabzon - anne sinop) :93:
çok güzel yer karadeniz
günaydın kızlar nasısınızz
nihancım geçmiş olsun cnm
pek anlamam ama apandisit olsa sabredemezdin heralde cnm hatta allah korusun sabaha kadar çoktan patlardı.. inş önemli bişi çıkmaz cnm.. saat 10.50 belki dönmüşsündür bile.. ne dedi dr anlatırsın cnm
mervecim sen kahvaltı etmemişsin ki kuzucum
özgecim boşver belki yine düzelir inş..
naf kız yüzme mi öğreneceksin? yoksa kendini mi geliştireceksin? dizim sakatlandığında havuza gitmiştim tam bi sene.. kendi kendime yüzmeyi öğrendim (yani zaten su üstünde kalabiliyodum ama yüzemiyodum doru düzgün) :82: bana sıkıcı geliyo ama çok rahatlatıcı cnm..bi de vücuda çok iyi geliyo.. üyelik ücretini taksitsiz tek seferde alıyolar bu sene başvurmadım o yüzden :44:
meliscim ben buralardayım kuzucum özletme kendini tinkerbelle selam söyle cnm
geç yatınca acıkıyorum yine acıkıp bi dilim ekmek, kkdan küçük peynir ve 3 zeytin lüplettim yatmadan öncee :84:
ama en azından kek, kurabiye falan götürmedimm :82:
yengeç ne afilli isim o öyle lutanitsa nereli nişanlının ailesi cnm
naf sen zaten epey az yiyosun kuzum
aa cibesi ben de öğrendim gördüm cunda pazarında ama almamıştım
otlar harika ama ayıklaması bi o kadar zahmetli
semt pazarında olsalar alır haftada 2-3 gün yaparım ne güzel olurdu..
şevketi bostanı tavuklu yaptım cnm.. kökleri de harika oluyo.. çok değişik, hoş, leziz bi yemek oldu mutlaka bi kez denemelisin..
neskafe çok içiyorum tatlım biliyorum ama 3 geçmiyorum ve az kıahve koyup sütlü içmeye özen gösteriyorum.. bitki çaylarıyla hiç aram yok cnm.. haliyle abur cubura sarmaktan iyi oluyor.. arkasından da bol su içiyorum
naf bu kahvaltı kocişine özel değil miydiiiBenim suda boğulma fobim var canım o yüzden bir türlü öğrenemedim yüzmeyi :18: :18: ama bu sene kırıcam bu korkumu öğrenicem :82:
Yafrum bir bütün gevrek götürdüm sabah
Cibesin salatasıda yemeğide çok güzel oluyotavsiye ederim bulursan kaçırma olişim
şevketi bostanı alıcam bende denicem mutlaka
bende şimdi nescafe yaptırdım ama sütlü içemiyorum ben süt tozu koydurdum içine şekersiz içicem
kolay gelsin cnmMali müşavir geldi bizim alıntılarımı zor cevapladım çıkıyorum tekrar gelicem öptüm kızlar
canım çok geçkiş olsun,apandisite benziyo,hayırlısı olsun..günaydınn kızlar
akşam menüm yine yahni yarım tabak(2 kişi olunca yemek 2 gün de bitiyo ancak)
1 dilim ekmek
2 yk pilav
bu sabah 1 bardak şekersiz süt..
kızlar akşam karnımın sağ altında kasığımda öyle bi ağrı vardıki çekme yapıyordu.acile gitçektim ama korktum acile gitmekten ya biliyonuz acillerde geçiştiriveriyorlar yanlış bişey yapılmasından korktum sabrettim sabaha kadar. ben apandisitten şüpheleniyorum bugün 10da doktora gitçem bakalım ne dicek.
apandisitse kesin ameliyat der anca ameliyatmış çözümü
inş önemli bişey değildir benim için dua edin canım arkadaşlarım
bu akşam manikküre gidicektim ama
beyfendiyle görüşücez.
h.sonumu kendime ve güzelleşmeye adıyorum
ninsan gibi trabzona gitmeyi planlıyorum bende
bence vücudunu dinle cnm..slm garılar
kahvaltım
3 dilim kepek ekmek ile kahvaltı
ara 1 kase pekmezli yoğurt
işlerim daha bitmedi bu yediklerimle biraz halsis düşüyorum enerjim kalmıyo valla.bu ara biraz fazlamı yesem acaba..?
canım çok geçkiş olsun,apandisite benziyo,hayırlısı olsun..
kuzum sen angusunla ayrılmadınmı nasii buluşucann..?
bence vücudunu dinle cnm..
ayrıldık canım ..
en azından benim nazarımda bitti.
ama konuşulması gereken konular var ..
1 saatten bişi kaybetmeyiz diye düşünüyorum.
bide ortak bi yalan bulmamız lazım neden artık samimi değiliz diye
işyerindekilere karşı.
telefonda bitmişti. yüzyüze herşey konuşulmalı iki tarafta içini boşaltmalı diye düşündüm ben kendim şahsen
sabah menüm : hiiçbişi
ara yemek 1 adet muz
öğlen yemeği :
Çorba,1 dilim ekmek.
2 kasık kuru fasulye
salata
iştahım hala kapalı bunları yemek içinde epey zorluyorum kendimi bayılıp kalmıyım diye.
gerçi dün normale döndü sanmıştım ama dönmemiş
evet biraz kendime gelmem lazım.gözümden uyku akıyo valla.
olalacım ben doğayı yeşilliği,ağaçları,kuşları çok seviyorum.Allah tan şanslıymışım eşimle beraber çilek yetiştiryoruz,bağların bahçelerin içerisinde orada çok mutlu oluyorum..ne diyim canım o bir tanecik ağacı sana çok görmüşler..balkonunda saksılarda küçük ağaçlar çiçekler yetiştirebilirsin canım.herşey gönlünce olsun inşallah..:79:
selam kızlar
oliş naf özge minik aygün sağolun kızlar
gittim tahliller yapıldı 3te gidicem sonuçlar ve doktora göstermek için
muayene de bişey demedi doktor direk tahlil verdi bakalım sonuçlarda ne çıkıcak. apandis olsaydı ne kadarda patlardı bilmiyorum ki çünkü dün akşam birden başladı bu ağrılar anlamadım gitti hiç bişeyim yoktu ondan önce
bakalım saat 3 oluversede gitsem
siz napıyorsunuz canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?