Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bu akşam manikküre gidicektim ama
beyfendiyle görüşücez.

h.sonumu kendime ve güzelleşmeye adıyorum

ninsan gibi trabzona gitmeyi planlıyorum bende

Son düzenleyen: Moderatör:

Benim suda boğulma fobim var canım o yüzden bir türlü öğrenemedim yüzmeyi :18: :18: ama bu sene kırıcam bu korkumu öğrenicem :82:

yengeç ne afilli isim o öyle lutanitsa nereli nişanlının ailesi cnm

naf sen zaten epey az yiyosun kuzum

Yafrum bir bütün gevrek götürdüm sabah

Cibesin salatasıda yemeğide çok güzel oluyo tavsiye ederim bulursan kaçırma olişim

şevketi bostanı alıcam bende denicem mutlaka

bende şimdi nescafe yaptırdım ama sütlü içemiyorum ben süt tozu koydurdum içine şekersiz içicem

Mali müşavir geldi bizim alıntılarımı zor cevapladım çıkıyorum tekrar gelicem öptüm kızlar

naf bu kahvaltı kocişine özel değil miydiii normalde akşamları falan baya bi az yiyosun aslında kanımcaa (benimki kadar çok ye demiyorum tabisi )

evt şevketi bostan değişik köklerini de atma sakın
ben şöyle yaptım kitaba bakıp.. et ve soğanı ve yağı kavuruyosun tuz eklemeden.. sonra biraz sıcak su ekleyip 10 dkya yakın pişiriyosun.. sonra şevketi bostanları ekleyip bi iki çeviriyosun.. bi limonun suyuna bi tk un karışımı yapıp bunu tencereye döküp karıştırıyosun.. tuzunu ekliyosun.. biraz daha sıcak su ekliyosun..kısık ateşte en az yarım saat pişiyo.. tavukla yaptım ama kemikli kuzu etiyle daha da güzel olurmuş..

naf kahve yaza yaza kanına mı girdim yoksa

Mali müşavir geldi bizim alıntılarımı zor cevapladım çıkıyorum tekrar gelicem öptüm kızlar
kolay gelsin cnm

Son düzenleme:
kızlar geldim okudum gidiyorum yineee :)))
zaten yemeğe de incem şimdi görüşürüz
oliş merve selam kızlar
minik hadi bakalım akşam neler olcak :)

canım çok geçkiş olsun,apandisite benziyo,hayırlısı olsun..
bu akşam manikküre gidicektim ama
beyfendiyle görüşücez.

h.sonumu kendime ve güzelleşmeye adıyorum

ninsan gibi trabzona gitmeyi planlıyorum bende

kuzum sen angusunla ayrılmadınmı nasii buluşucann..?

slm garılar
kahvaltım
3 dilim kepek ekmek ile kahvaltı
ara 1 kase pekmezli yoğurt
işlerim daha bitmedi bu yediklerimle biraz halsis düşüyorum enerjim kalmıyo valla.bu ara biraz fazlamı yesem acaba..?

kızlar penceremin önünde bi ağaç vardı yazın çok güzel yeşerip yeşillenen
beton döktüler ağaca su alması için bi parmak yer bırakmadılar pislikler
engel olmaya çalıştım çok sinirlendim car car bağırdım sonunda bi karış yer bırakın bari dedim
bi işe yaramadı

bazen düşünüyorum da bu beyinsiz insanlara her şey mübah :95:

canım çok geçkiş olsun,apandisite benziyo,hayırlısı olsun..

kuzum sen angusunla ayrılmadınmı nasii buluşucann..?

ayrıldık canım ..
en azından benim nazarımda bitti.
ama konuşulması gereken konular var ..
1 saatten bişi kaybetmeyiz diye düşünüyorum.
bide ortak bi yalan bulmamız lazım neden artık samimi değiliz diye
işyerindekilere karşı.
telefonda bitmişti. yüzyüze herşey konuşulmalı iki tarafta içini boşaltmalı diye düşündüm ben kendim şahsen

sabah menüm : hiiçbişi

ara yemek 1 adet muz

öğlen yemeği :
Çorba,1 dilim ekmek.
2 kasık kuru fasulye
salata

iştahım hala kapalı bunları yemek içinde epey zorluyorum kendimi bayılıp kalmıyım diye.
gerçi dün normale döndü sanmıştım ama dönmemiş

bence vücudunu dinle cnm..

evet biraz kendime gelmem lazım.gözümden uyku akıyo valla.
olalacım ben doğayı yeşilliği,ağaçları,kuşları çok seviyorum.Allah tan şanslıymışım eşimle beraber çilek yetiştiryoruz,bağların bahçelerin içerisinde orada çok mutlu oluyorum..ne diyim canım o bir tanecik ağacı sana çok görmüşler..balkonunda saksılarda küçük ağaçlar çiçekler yetiştirebilirsin canım.herşey gönlünce olsun inşallah..:79:

hakkınızda hayırlısı olsun..

sağol cnm.. balkonum yok maalesef.. penceremin önünde çok denedim ama olmadı.. insanlar nası doğaya kin güdüyolar anlamıyorum.. siz şanslıymışsınız cnm.. benim adıma da hava alın

selam kızlar

oliş naf özge minik aygün sağolun kızlar
gittim tahliller yapıldı 3te gidicem sonuçlar ve doktora göstermek için
muayene de bişey demedi doktor direk tahlil verdi bakalım sonuçlarda ne çıkıcak. apandis olsaydı ne kadarda patlardı bilmiyorum ki çünkü dün akşam birden başladı bu ağrılar anlamadım gitti hiç bişeyim yoktu ondan önce
bakalım saat 3 oluversede gitsem

siz napıyorsunuz canlarım

bakalım ne çıkacak canım 3 ten sonra tekrar iş yerine dönmezsin herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…