- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #37.001
eylüll kız yakın olsak bana yardımcı olurdun
ev aldığım zmaan nasıl döşemem konusunda
Ah canım benim, keşke yakın olsak...Ama ben sana yine yardımcı olurum, sen bana fotolarını gönderirsin...Canım inşaat sektöründe o kadar çok alternatif varki yani sonu yok...Eskiden hoşumuza gitmeyen duvar kağıtları şuan en trend malzeme, sen bana yeterki ne istediğini anlat ve fikirlerin sabit olsun, fikri sabit olmayan acaba şumu olsa bumu olsa diyen müşteriden nefret ediyorum...Sen al canım benimde ben sana her şekilde yardımcı olurum, tabi istersen
tabi ki istemezmiyim hiç
ama ben aşırı kararsızımdır yaa
eylülcüm çıkıyorum cnm ben kendine iyi bak tamam mı çok öptüm seniiii
çok güzel bi ses tonun var nafımyirim
olişimede msj attım
ya kızlar çok sevindirik oldum valla önemli bişey yok dedi üşütmüşün ve gaz sıkışması dedi:78::78:
bağırsağın sağ tarafında toplanınca apandist ağrısı gibi ağrı yaparmış dün akşam okadar sancı gazdanmış yaamma tırstıydım he
eşim işe gidince annemlerde kaldıydım gece
anneme diyodum ben sabaha kadar uyumıcam ya ölürsem diye
hep katı yiyeceklerlede beslenmiyorum ama şu sıralar pek çorba içmedim ya ondan galiba
evet yarım saate gelirim dedi ama saat 4 belki eve döner...
nihancım hikayenin linkini koyarsan bakabiliriz üşengecim ben yavvaramak zor geliyo
iyiyim nafcım
kızlar galiba yürüyüşe çıkıcam
belki uzun yürürüm yetişemem
şimdiden iyi akşamlar hepinize
öperimm
Aynen kendin çal kendin oyna olmuşiyiyim bende sağol.
ben en başında da kullanmamıştım oy şimdide çünkü kimseyi tanımıyorum ki
kızlar ben çıkıyorum ekşınlı bi günden sonra yorulduum baya bi
iyi akşamlar:80:
iyi akşamlar nihancım eve gitte bolbol gaz çıkar :gülmektenkarnınaağrılargirenözgesmili:
Canım hastayım ya, yarın gidicem doktora bakalım neyim var bende öğrenmiş olucam tahlil yapılcak, yazarım ben sana canım ne olduğunu...
Ama insanlarla uğraşmaktan bıktım...İş güç istemiyorum yakında ev hanımlığına terfi edicem yoksa psikolojimi bozuyo bu insanlar..Çok sinirliyim bugün Özgem çok..
selam kızlar nasılsınız napıyosunuz.ben yoğunluğumu atlattım sayılır çok şükür.sizde ne var ne yok...
saat 2 de bizim yemekçi hastalandı gitti.millete yemek ver bulaşık yıka çay servisi ve 2 ihracatbeynim döndüü :26:
Sağol canım benim o senin güzelliğinkötü bişey çıkmamasına çok sevindim
İyi akşamlar iyi yürüyüşler bebik
Aynen kendin çal kendin oyna olmuş
İyi akşamlar cnm yarın görüşürüz
Eylülcüm görüşelim bi ara neyin var senin kuzum ya
Kıyamam sana bennnnnmucks
Ah canım benim, keşke yakın olsak...Ama ben sana yine yardımcı olurum, sen bana fotolarını gönderirsin...Canım inşaat sektöründe o kadar çok alternatif varki yani sonu yok...Eskiden hoşumuza gitmeyen duvar kağıtları şuan en trend malzeme, sen bana yeterki ne istediğini anlat ve fikirlerin sabit olsun, fikri sabit olmayan acaba şumu olsa bumu olsa diyen müşteriden nefret ediyorum...Sen al canım benimde ben sana her şekilde yardımcı olurum, tabi istersen
nihancım yazını okudum cnmyok kız geldim 1 saat için napalım surat asar birileri
http://www.kadinlarkulubu.com/duyuru-maalesef-bebegimi-kaybettim/371176-bebegimin-gelisi.html
buyur canım link
hayırlısı olsun cnm..Çok acıkmıştım.
O gelmeden yiyim bişiler dedim.
Hatta rejimi umursamadan kebap söyledim.
iki çatal aldım midem kaldırmadı. yediklerimden acaip kokular aldım ve bıraktım.
ve ayrılıgımız resmileşti.
bitti.
bitmesi gerekiyordu.
ama ne önceden kendimi hazırlamam ne de geçerli nedenler.
yüreğime bi kor düşmesini engelleyemedi.
gözlerind dünyayı gördüğüm adam, her gördüğümde içimi titreten adam.
baba şefkatini tattığım adam yok artık
oysa ne kadar hazırlamıştım bu ayrılığa kendimi.
sizlerdende özür dilerim başınızı bu konuyla ağrıttıgım için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?