- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #37.361
evet ne kadar doğru bi karar verdiğimi anladım.zaten çıkcam ama zoruma gitti böyle arkamdan iş çevirmesi.sen kim oluyosunda beni çıkarttırıyosun kendini ne zannediyosun.müsait olunca sölicem herşeyi
benim şirkette biri vardıya hani.bu sabah ben bi ara aşşa indim benim bilgisayardan faceye girmiş.açık bırakmış.sonra mesajlarına baktım gönderdiklerine (evet ayıp bişey ama benim hakkımda birine bişey dedimi diye merak ettim içime doğdu sanırım )
neyse baktım bi arkadaşına mesaj atmış.keşke işi öğretmeseydim meslek öğrendi üç kağıtçızaten araplarla konuşup hesıbını kestirip gönderttircem herşey bende biter yazmış o kadar şaşırdımki ondan böle bişey beklemiyodum.ağladım mutfakta.ağlamamın sebebi ben vicdan azabı çekerken ona karşı.o benim hakkımda neler diyo.çok üzüldüm.lsaf soktum ona.ne zaman kestiriyosun hesabımı dedim.ne demek istiyosun dedi.dedimki ne demek istediğimi sen çok iyi biliyosun dedim.herşey senin elindeya dedim.sesini çıkarmadı.hatırlamıyorum dedi gitti.göstercem ona o mesajı...
hımm anladım şimdi özgecim:97:kız öğle paydosunda gittim geldim
hem bizim müdür almanyada o biryerlerdeyken gidiyorum haberi olmuyor
yoksa 2 haftadır diş ağrısından gripten geberdim ama o burdayken gidemedim
tamam canım artık kurtul şu ağrılardan vallakızlar bende işleri toparlayayım büyük ihtimalle dişçiye gitçem 2,5 ta
düşünürüm tabielimden geldiğince yiyorum tatlım ya
benide düşünürmüş nihanım
bunu diyen ayrıldığın kişimi yoksa mervesana tek kelime söyleyeceğim erkek milleti işte
bunu diyen ayrıldığın kişimi yoksa merve
neler neler dicemde bekliyorum az kaldı canımÇıkarken söyle.
ben gitmek istersem giderim basit oyunlarla yerimden edilmem.
de ve git ki
cevap verememek içine otursun
haklısın valla.ne kadar iyi niyetli biri.onu üzdüğüm için vicdana zabı çekiyorum diyodum ama az bile yapmışım.bende tek kelime diyorum.hayvan...sana tek kelime söyleyeceğim erkek milleti işte
bunu diyen ayrıldığın kişimi yoksa merve
bırakılmayı gurur yapmış bellikineler neler dicemde bekliyorum az kaldı canım
haklısın valla.ne kadar iyi niyetli biri.onu üzdüğüm için vicdana zabı çekiyorum diyodum ama az bile yapmışım.bende tek kelime diyorum.hayvan...
evet canım ayrtıldıktan sonra arkadaşlarıyla bunu konuşmuş.benim hesabımı kestircekmiş.herşey onda bitermiş.beyin özürlü kendini bişey sanıyo.
evet o ana kadar yaptığın iyiliklerin hepsi unutulur o anerkek milletine kötü bir cevap ver
dünyada senden kötüsü olmaz
evet o ana kadar yaptığın iyiliklerin hepsi unutulur o an
valla yakız bize bak amma dertliymişiz :)))
:18: canım İnş acımazkızlar ben dişçiye gidiyorum benim için dua edin
evet o ana kadar yaptığın iyiliklerin hepsi unutulur o an
ya ben sanki kilo aldım gibi hissediyorumaylardan sonra ilk defa bişi üstüme bol geliyo
seviniyim m üzülüyim mi karar veremedim
kızlar ben dişçiye gidiyorum benim için dua edin
ya ben sanki kilo aldım gibi hissediyorum
inş öyledir canımkilo almamışsındır şişkinlik vardır.
mesela ben gazlı içecek kullanim hemen ödem yapıyo vücudum şişiyo
o hafta tartıya yansıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?