- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #37.381
mrb kızlar dün listeyi göremedm b-biraz önce baktım naf julia sırayı kapmışsınız buhafta
dün rahatsızlandm midemden hastanedeydk.bugün evdeym yatıyrm gelemssem haftaiçi habernz olsun kızlar..dünden beride menm yok zaten bişey yiyemiyorm
evet yedim sonunda
hatta fazla yedim
3 tane ev poağacası
naf'ım ebatları küccük
6 tane sarma
kilo varen arkdaşalrıma tebrik ediyorummm
ve kendimeide lisetde en çok kiloyunalan benmişimmmm
günaydın kızlar
çok yorucu ve uykusuzluk içinde bir haftasonu geçirdim
dişimde çok ağrıyor gözlerim kanlanmış
hergören ne oldu sana diyor
bugün yarın kesin dişçiye gideceğim
günaydın arkadaşlar adım sena bende diyet yapıyorum arada bir sayfanızı ziyaret etmek istiyorum..
sürekli yüz yüze gelerek
konuşmak zorunda kalarak çok zor ya
Allahım tez zamanda hayırlı bi iş nasip eyle bana
cumartesi naf'tan french detayları almıştım.
ama aradım taradım yok flormar nail art serisi yok hiçbiyerde.ancak büyük avm lere gitmem lazım.neyse bende idarelik flormar 319u frenc yaptım üzerinede parlatıcı cila sürdüm.çok güzel olduuu
bende nail art serisini bulamayınca bant yapıştırıp yaptım.tabiki acemice oldugu belli ama yinede yamuk yumuk olmadı sağa sola taşmadı.çok güzel oldu ilk defa yapmama rağmen.bikaç kere daha yapınca elim alışır
alışıyo alışıyo.
ben mavi oje sürdüm üstünede alixe avien 110 numara
pullu dallı
hiç çalışasım yok benim ya kaçıp gidesim var evime
naf nerde sesi solugu cıkmadı daha
tabi ki sabah menüm yok
yiyemiyorum.
midem almıyo.
yediklerimi zorla yiyorum.
sonrada kusmamak için takla atıyorum
evet canım alışrıım benim elim yatkın süs püs işlerine
ayy ebnimde çalışasım yok zor kalktım yataktan yaaa :26:
harbiden naf nerde yaaa işi vardı yoğun olmasa gelirdi mutlaka.
ben aradım tatlişkom int yokmuşöyle didi
ay ben kolay kalktım akşam tavuklar gibi erkenden uyuduk ama çalışasım yok
bide bugün oğlumun doğum günü:26:
kızlar ben lazere gidiyorum görüşürüz öğleden sonra
kızlar bugün yürüyüşümü erkene alıcam
inş çok rüzgar falan yoktur
görüşmek üzere öptüm çokk :92:
oliş resmini çekiyim de yanımda kart okuyucum yok.bugün atamam.yarın atabilirim.
öğlen menüm:
yarım kase çorba
2 dilim ekmek(kepek)
marul salatası.
çıkarmamak için zor tutuyorum kendimi.
resmen agzıma tıktım yoksa yicem yoktu
benim şirkette biri vardıya hani.bu sabah ben bi ara aşşa indim benim bilgisayardan faceye girmiş.açık bırakmış.sonra mesajlarına baktım gönderdiklerine (evet ayıp bişey ama benim hakkımda birine bişey dedimi diye merak ettim içime doğdu sanırım )
neyse baktım bi arkadaşına mesaj atmış.keşke işi öğretmeseydim meslek öğrendi üç kağıtçızaten araplarla konuşup hesıbını kestirip gönderttircem herşey bende biter yazmış o kadar şaşırdımki ondan böle bişey beklemiyodum.ağladım mutfakta.ağlamamın sebebi ben vicdan azabı çekerken ona karşı.o benim hakkımda neler diyo.çok üzüldüm.lsaf soktum ona.ne zaman kestiriyosun hesabımı dedim.ne demek istiyosun dedi.dedimki ne demek istediğimi sen çok iyi biliyosun dedim.herşey senin elindeya dedim.sesini çıkarmadı.hatırlamıyorum dedi gitti.göstercem ona o mesajı...
kızlar ben dişçiye gidiyorum benim için dua edin
aylardan sonra ilk defa bişi üstüme bol geliyo
seviniyim m üzülüyim mi karar veremedim
ya ben sanki kilo aldım gibi hissediyorum
kilo almamışsındır şişkinlik vardır.
mesela ben gazlı içecek kullanim hemen ödem yapıyo vücudum şişiyo
o hafta tartıya yansıyo.
kızlar haklısınız gerçekten...
biraz önce yalnız kaldık eee hesabımı ne zaman kestiriyosun dedim.öyle bişey yok dedi.bana bak karşında çocuk yok adam ol dedimsenin lafınla mı hareket ediliyo bu şirkette dedim.sen kimsin kimsin dedim.sen kimsinki benim hesabımı kestiroyusn kendini ne sanıyosun dedim.ya benim burdan kazandıgım paraya gerçekten ihtiyacım olsaydıda sen beni çıkarttırmış olsaydın nolcaktı dedim.kına yakardın dimi dedim.tabi bağırıyorum herkes duymuş duysun banane neyse işte,çok meraklısı değilim buranın.söyle hadi sıkıyosa hesabımı kestir dedim.eğer onlarda senin ağzına bakıp iş yapcaklarsa onlarda gerizekalı dedim.senin adamlığın insanlığın kişiliğin bu kadarcıkmış demekki dedim.bide üzülüyodum üzdüm çocugu diye vicdan yapıyodum ama az bile yapmışım sana sen hakediyosun fazlasıyla dedim.ama kafası önce sesini çıkartmadı kıpkırmızı kesildi
kızlar haklısınız gerçekten...
biraz önce yalnız kaldık eee hesabımı ne zaman kestiriyosun dedim.öyle bişey yok dedi.bana bak karşında çocuk yok adam ol dedimsenin lafınla mı hareket ediliyo bu şirkette dedim.sen kimsin kimsin dedim.sen kimsinki benim hesabımı kestiroyusn kendini ne sanıyosun dedim.ya benim burdan kazandıgım paraya gerçekten ihtiyacım olsaydıda sen beni çıkarttırmış olsaydın nolcaktı dedim.kına yakardın dimi dedim.tabi bağırıyorum herkes duymuş duysun banane neyse işte,çok meraklısı değilim buranın.söyle hadi sıkıyosa hesabımı kestir dedim.eğer onlarda senin ağzına bakıp iş yapcaklarsa onlarda gerizekalı dedim.senin adamlığın insanlığın kişiliğin bu kadarcıkmış demekki dedim.bide üzülüyodum üzdüm çocugu diye vicdan yapıyodum ama az bile yapmışım sana sen hakediyosun fazlasıyla dedim.ama kafası önce sesini çıkartmadı kıpkırmızı kesildi
Fazla kafana takma böyle şe..sizleri..
kurtulmuşun işte..
naf'ım özlemişim gel kucaklıyımöpim
hımm evet anladım naf deseydin keşke biri geldi diye kuzum
yirimAma yüzüme bakıyodu diyemedim
yirimtamam olsun canım benim
banada oliyi bazen tam telle konuşçam kimse gelmez gelmez o an gelir millet
yiievet ya çok oluyo bazen de alıntı yapıyom bi sürü cevaplıcam biri geliyo iş istiyo kalıyo öyle alıntılarım sinir oluyorum
geçmiş olsun canımkızlar mrb ben geldm ama çıkıcam birazdank.bakmayın kızlr dinlenmedeym hala..besin zehirlenmesi olmuş bildirim günü iycene fenalaşınca hastaneye gittm anca toparlıom kendimihala gözüm yiyecek bişey görmüo valla
sabah
hafif klasik bikahvaltı yaptm
yarım simit,çok az peynir,1br çay
ara-1br portakal suyu
öğle
1kase mercimek çorbası,ot çayı
biraz öncede mandalin yedim
kızlar mrb ben geldm ama çıkıcam birazdank.bakmayın kızlr dinlenmedeym hala..besin zehirlenmesi olmuş bildirim günü iycene fenalaşınca hastaneye gittm anca toparlıom kendimihala gözüm yiyecek bişey görmüo valla
sabah
hafif klasik bikahvaltı yaptm
yarım simit,çok az peynir,1br çay
ara-1br portakal suyu
öğle
1kase mercimek çorbası,ot çayı
biraz öncede mandalin yedim
sinir olunmazmı kız
geçmiş olsun canım
görmez tabi yağsız hafif şeyler ye
kendine iyi bak
saolasın nihancm
naf canm kola falan iç dediler ii geliyomuş neyi geliosa artık onu içeceğime ot çayı içeym dedim
buarada kaçtım ben yine gelirm :79::80:mideme arada biağrı girio hala.yediğim tost ve böreklern bedeli işte bune koydular içine bilmiyrm yani.neyse çok öptm şimdilik görüşrzz
NAFIM bak tırnaklarım bu halde
minik kız ocende güzel durmuş ama ocenden çok bilgisayara gitti gözüm
NAFIM bak tırnaklarım bu halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?