- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #37.481
şimdii kızlar nerden başlasam bilmiyorum.ben komşuda tartılıyodum.annem dün baskül almış.60 kilo çıkan kadın 69-70 çıkmış.beni aradı yanlıştır o dedim.geri götürmüş.aldıgı yerde kilosunu bilen 3-4 kişi tartılmış herkes demişki bu doğru.neyse ordaki müşterilerden kilosunu bilenler tartılmış yine.onlarda doğru demişler.çok üzüldüm.meğer bizim komşunun baskül tam 10 kilo eksik tartıyomuşbizim eski bozulan baskülde eksik tartıyomuş.bu sabah kalkınca wc sonra cıbıl tartıldım 82 çıktım aşağıda komşuda tartıldım 72 :44: yani bizim yeni aldığımız doğru.
ilk başta çok üzüldüm ama naf beni rahatlattı.demekki başlangıçta 110 kiloymuşum.anaammm110 oldugumu bilseydim ben bunalıma girerdim asla diyete başlayamazdım ve yedikçe yerdim sitresten.bi yönden iyi oldu.verdiğim kilo doğru.28 kilo verdim.ama tartı yanlışmış işte
neyse kızlar çok uzattım.sizlerden izin istiyorum naf benim başlangıçımı hedefimi şimdiki kilomu listeden düzeltsin aynen dewam ediyim mi :26: yoksa olmazderseniz beni listeden çıkartsın 1-2 hafta sonra yeniden başliyomuş gibi başliyim.siz karar verin
kızlarr karşıdaki büfeye gittim pet şişe su ve form bisk aldım tahta gibilerden...
bol su içinnnnnnn
yarış yapalım en çok kim içiyo diye
ben hemencik yarım ettim şişeyiii
form bisküvimi öğleden sonra ara yapcam
sağol canım teşekkür ederimniye listeden cıkıyomuşsun ki ?
yanlışlık senin suçun mu
nafcım gerekli düzeltmeyi yapar olur biter.
offf ben hiç su içemiyorum :97:
sağol canım teşekkür ederimne bilim sizin fikrinizi almak istedim.haksızlık düşüncesi oluşsun istemem
bak ben bi şişe bitirdim ikinciyi doldurdum içmeye başladım bile.koy masana.zorla kendini.
kız 2 litre içemem bile.sadece pet şişenin birini bitirdim birine başladım.bu bitince 1 litre içmiş olcammerve aşırı suda içme :)
vücudun suyu tutabilir.
günde 2-2,5 litre yeter
ben 3 litre içtim mi bavul gibi oluyom
gittim doldurkum kendime şimdi 1 şişe su
senden çok içicem geçicemm senii
beennnn ikinciyi bitirdiimmmmmmm
kızzz yengeeeççç sen naptın bacumm
selam kızlar öğlen bişey yemedim
canım abur cubur istiyo motivemi kaybediyorum ben
YA gıcık oldum çarşamba perşembe cuma izin alırsam cumrtesi yi de sayıyorlarmış izinden 4 gün düşüyorlarmış
perşembe cuma alırsam cumartesi yi düşmüyorlarmış
ne saçma ya cumartesileri gitmiyor sun zaten işeYA gıcık oldum çarşamba perşembe cuma izin alırsam cumrtesi yi de sayıyorlarmış izinden 4 gün düşüyorlarmış
bilmiyorum ki canımhoşgeldinn
şu mavi yeşilin ürünleriyle bastırsam aburcubur isteğiniii
hadiya mahvetti desene ama görünümü çok mu kötü canım
ücret vermeseydin yada hakkettiği parayı vermeseydin canım
nihanımm evt yaa mahvetiii röflelesi kapandı cilasının yüzünden kumral oldu şaç arsında ışıltı gibi kaldıı böyle bebe şaçı olduuupara sadece röfle için vermişltimm
tünaydınnn herkeseee
akar o kumral meliscim istediğin renk olur sıkma canını senn
10ğün oldu biraz aktııı olişim ama hala koyuu moralim bozuk steresten alnımda sivilce dilimde yara çıktııı
kevser sen ben gibi hamurdan vazgeçmesene kilo veremesinnkızlar mrb ben geldm ama çıkıcam birazdank.bakmayın kızlr dinlenmedeym hala..besin zehirlenmesi olmuş bildirim günü iycene fenalaşınca hastaneye gittm anca toparlıom kendimihala gözüm yiyecek bişey görmüo valla
sabah
hafif klasik bikahvaltı yaptm
yarım simit,çok az peynir,1br çay
ara-1br portakal suyu
öğle
1kase mercimek çorbası,ot çayı
biraz öncede mandalin yedim
bizim delülün tırnakalrıı ğüzel omuşş
ev aldıkkkkk :)))))
[ ğüle ğüle oturun özge
ne saçma ya cumartesileri gitmiyor sun zaten işe
illa yokuşa sürcekler
bilmiyorum ki canım
canım sürekli çikolata kek gibi şeyler istiyo az önce browni intense yedim:78::78:
of kendimi şişkin hissediyorum
aferin kııızzzzzzz ben üçüncüyü doldurdum1 lt suyu bitirdim mervişşş
Sabah kavaltım
2 haşlanmış yumurta yedim
peynir, domates, şekersiz çay
Öğlen
Şu hazır dönerler var sadece ısıtıyosun 1 tabak ondan yedim
1 kaşık yoğurt
1 bardak light cola
YA gıcık oldum çarşamba perşembe cuma izin alırsam cumrtesi yi de sayıyorlarmış izinden 4 gün düşüyorlarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?