- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #37.461
Özgecim sağlıklı ,huzurlu,mutlu geçirin yeni evinizde inşllah
Günaydınnnnn :122:
Güle güle otur inşallah özge.
Günaydınnnnn :122:
Güle güle otur inşallah özge.
Günaydın cnm
Kızlar ben biraz işe döneyim :97: benim ceyar yurtdışına gitcek bugün yoğun olurum o yüzden haberiniz olsun
kolay gelsin canımGünaydın cnm
Kızlar ben biraz işe döneyim :97: benim ceyar yurtdışına gitcek bugün yoğun olurum o yüzden haberiniz olsun
Günaydın cnm
Günaydın cnm
kolayy gelsinnnn :76:
kolay gelsin canım
kolayy gelsinnnn
nafcım kolay gelsin
benim direktörde almanyada bende mail attım taşıncam diye 3 gün yıllık izin aldım
çarşamba perşembe cuma yokum haberiniz olsun
bende işleri toparlayayım bugün
özgeeeeeeeeayyy hayırlı olsun kuzuummm çok mutlu oldum çok sevindim yaaaa.darısı evi olmayan herkesin başına
face de ki resimleri ben beğenmedim ya hiç güzel çıkmamışım :)))
kızz zayıflamış gördüm seni.biraz daha incelmişsin ve çok şıksın heee
şimdii kızlar nerden başlasam bilmiyorum.ben komşuda tartılıyodum.annem dün baskül almış.60 kilo çıkan kadın 69-70 çıkmış.beni aradı yanlıştır o dedim.geri götürmüş.aldıgı yerde kilosunu bilen 3-4 kişi tartılmış herkes demişki bu doğru.neyse ordaki müşterilerden kilosunu bilenler tartılmış yine.onlarda doğru demişler.çok üzüldüm.meğer bizim komşunun baskül tam 10 kilo eksik tartıyomuşbizim eski bozulan baskülde eksik tartıyomuş.bu sabah kalkınca wc sonra cıbıl tartıldım 82 çıktım aşağıda komşuda tartıldım 72 :44: yani bizim yeni aldığımız doğru.
ilk başta çok üzüldüm ama naf beni rahatlattı.demekki başlangıçta 110 kiloymuşum.anaammm110 oldugumu bilseydim ben bunalıma girerdim asla diyete başlayamazdım ve yedikçe yerdim sitresten.bi yönden iyi oldu.verdiğim kilo doğru.28 kilo verdim.ama tartı yanlışmış işte
neyse kızlar çok uzattım.sizlerden izin istiyorum naf benim başlangıçımı hedefimi şimdiki kilomu listeden düzeltsin aynen dewam ediyim mi :26: yoksa olmazderseniz beni listeden çıkartsın 1-2 hafta sonra yeniden başliyomuş gibi başliyim.siz karar verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?