Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

benim direktörde almanyada bende mail attım taşıncam diye 3 gün yıllık izin aldım
çarşamba perşembe cuma yokum haberiniz olsun
bende işleri toparlayayım bugün

kolayy gelsinnnn :76:

kolay gelsin canım

kolayy gelsinnnn

nafcım kolay gelsin

Sağolun canlarım bebişlerim yavruşkalarımmmmmmmm :93: :93:

benim direktörde almanyada bende mail attım taşıncam diye 3 gün yıllık izin aldım
çarşamba perşembe cuma yokum haberiniz olsun
bende işleri toparlayayım bugün

Yandan halimem yandannn severim seni candannnnnnn bebiş resimlere baktım faceden

ay hadi kaçtım ben

şimdii kızlar nerden başlasam bilmiyorum.ben komşuda tartılıyodum.annem dün baskül almış.60 kilo çıkan kadın 69-70 çıkmış.beni aradı yanlıştır o dedim.geri götürmüş.aldıgı yerde kilosunu bilen 3-4 kişi tartılmış herkes demişki bu doğru.neyse ordaki müşterilerden kilosunu bilenler tartılmış yine.onlarda doğru demişler.çok üzüldüm.meğer bizim komşunun baskül tam 10 kilo eksik tartıyomuş bizim eski bozulan baskülde eksik tartıyomuş.bu sabah kalkınca wc sonra cıbıl tartıldım 82 çıktım aşağıda komşuda tartıldım 72 :44: yani bizim yeni aldığımız doğru.

ilk başta çok üzüldüm ama naf beni rahatlattı.demekki başlangıçta 110 kiloymuşum.anaammm 110 oldugumu bilseydim ben bunalıma girerdim asla diyete başlayamazdım ve yedikçe yerdim sitresten.bi yönden iyi oldu.verdiğim kilo doğru.28 kilo verdim.ama tartı yanlışmış işte

neyse kızlar çok uzattım.sizlerden izin istiyorum naf benim başlangıçımı hedefimi şimdiki kilomu listeden düzeltsin aynen dewam ediyim mi :26: yoksa olmazderseniz beni listeden çıkartsın 1-2 hafta sonra yeniden başliyomuş gibi başliyim.siz karar verin

ne alaka canım ya listeden çıkmakla ne alakası var bunun
aynen devammm tabi kiiiiii

sağol canım çok teşekkür ederim

eve baskül alınmasıyla birlikte eski merve geri döndü valla

sabah kahvaltıda:
1 domates
1 salatalık
tek şekerli çay
(kepek ekmeği yoktu bende normalinden yemedim)

ara:limonlu ot çayı

kızlarr karşıdaki büfeye gittim pet şişe su ve form bisk aldım tahta gibilerden...

bol su içinnnnnnn

yarış yapalım en çok kim içiyo diye

ben hemencik yarım ettim şişeyiii

form bisküvimi öğleden sonra ara yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…