- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #37.821
sabah abarttım yine.2 kupa 2şer şekerli nescafe içtim.beyaz ekmekle neredeyse yarım ekmek peynirli sandviç yedim.10.30 da 2 tane şekerli yulaflı bisküvi-yeşil çay,11.30 da iki adet mandalina,12 de bir adet kuru kayısı.bu saate kadar da 1 litre su içtim.
nasıl sizce?
hoşgeldin canım.hepsini geçtimde ekmeği çok yemişsin ya :26:
KIZLAR 1 AYDA KENDI CABAlarımla 5 kılo verdım ya bızım bı tanıdık maurers dıe aktardan bı ılac almıs 1 ayda 7 kılo vermıs onun hakında bı fıkrı olan varmı bende almak ıstyorum
:97::97:
bakiim cnm silmedin inşnaf oliş dün akşamki güne giderkenki halimi ekledim albüme bakın ister
makkajım çok mu olmuş ya resimde çok gibi geldi
ne güzel maşallahakşam biraz erken çıktım güne giderken yolu uzata uzata tempolu yürüdüm dönerkende aynı şekil daha fazla uzattım hatta işlerim olduğundan ondan 2 saat yürümüş oldum nafım normalde de eşimle yürüken de aynı şekilde. annesine gitçeksek arabaya bindirmem yürüttürürüm ikimizde çok severiz yürüyüşü ondan bu az bile yazın bursayı tavaf ederiz resmen
sağol cnm çok cici gözüküyolarGünaydın olişimeşim almış aydından canım çok lezzetli
Böyle bişey
Bakıyorum hemen silme sakın
Maşallah maşallah diyeyimmm darısı benim başıma :78:
naber culyanafcımdan başka kimse beni görmüo
trip yapma neyyynbeni sefmio bunlar naf :84::84:
hiiiiiii hiiiiiiiyengeç lapayı sormuşsun.profilimde tarifi var
naaafffff profilde tarifi var şekerim hahahahahaaaa
3 sene önce braunun epilasyon aletini almıştım yanında da saçmaşası vermişlerdi 300 liraydı ve çok memnunum onlar düşmüştür şimdi fiyatı ama hangi model eve gidip bakmam lazım :44:kızlar bi sorum olacak size
benim emektar tam 15 yıllık epilasyon aletim tekliyo :26:
evden sonra kendimi bakıma almam lazımm
braun'un güzel aletleri var ama uzay mekiği fiyatına :26:
ne aliim ne tavsiye edersiniz bugün bakcam bişiler acill
sildim kuzunihancım profiline baktım ama dünkü resmini göremedim cnm
kızlar bi sorum olacak size
benim emektar tam 15 yıllık epilasyon aletim tekliyo :26:
evden sonra kendimi bakıma almam lazımm
braun'un güzel aletleri var ama uzay mekiği fiyatına :26:
ne aliim ne tavsiye edersiniz bugün bakcam bişiler acill
niye memnun değilsin kız ne yönden:44:braun kullanıyorm ben canm memnum değilm açıkcası:78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?