Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

hoşbuldum tatlım.
ben zaten düzenli paylaşımda vede bildirimde bulunuyodum hayatım dedğim gibi net yoktu evde oyüzden giremedim..
e yani sonuçta sizler iş yerinden heran her dakika nete girebiliyosun sürekli forumdasınız,ama bzim gibi ev hanımları sizin kadar giremeyebili,yani bir girip bir gün girmeyebilir,yada girip şöyle bi selam verip çıkabilir,sonuçta ev işleri çoluk çocuk iş güç yani..
demek istediğim önemli değil dedim ya canım sağolsun listeden çıkarılmam.
ben öle fikir olsun diye giriyorum nete arkadaşların paylaşımlarını takip ediyorum ve bana faydası oluyo zayıflammda.
arkadaşım yani sebde çok meraklısın listeden milleti çıkarmaya hemencecik canımm..

seni bayadır görmeyince çıkarıldın sandım.benimde bilgim yokki canım.ve ben çıkarmıyorum benim elimde dğeil o iş.herkesin ortak aldıgı kararlar doğrultusunda çıkarılmalar oluyo.yani seninle şahsi bi sorunum yok yanlış anlama.senin normalde düzenli girdiğini,ev hanımlarının gerçekten zamanının olmasdıgını bende biliyorum ve hak veriyorum.yanlış anladın beni

Noliyiii

:132: :103: :78: :132:

:78: :123::132::127::103:

İvitt bencede yanlış anlaşılma var :97:

Listeden çıkartan kara vicdanlı benim

Özge msj atmış daha yeni gördüm kör NaF kilosu aynıymış kızlar

Ben yemeğe gidiyorum

sabah:
İki 2 dilim kepek ekmee
1 kk peynir
ara: muzlu meyveli yogurt
Öğlen menümm:
Çorba bi kepçe
salata marul
2 dilim ekmek
tavuk döner az bişe
bide mantarlı bezelyeli salta az bişe
ölçeklerim süper yalnız :18:

nihannnnnnnnnnnnnnnnnnnn nerdesin nihannnnnnnnnnnnnnnnn dön nihannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

öğle yemeğim
1 tabak çorba(2 kepçe filan)
yarım kase salata
1 yemek kaşığı kadar omlet
yarım bardak ayran
1 dilim ekmek

geldim minikim
afiyet olsun balım muzlu yoğurt hazırmı sen mi yaptın
cidden nihan nerde bugün
öğleden önce işlerim vardı mervişim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…