- 5 Temmuz 2008
- 2.265
- 34
- 683
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #38.041
geliyim kızzz hazırla kahvemi
aygüncüm hoşgeldin canım.eğer düzenli bildirim ve paylaşımda buluncaksan aramızda konuşalım karar verelim.ama kurallar var.listeden çıkarılan 1 ay gelemiyo.bi nafla konuşalımda.ama sen tabiki paylaşımında sohbetinde bulun yinede
Dikkat et sıkı giyin cnmne oldu çilek bahçeniz bittimi işler :97:
:98:
hoşbuldum tatlım.
ben zaten düzenli paylaşımda vede bildirimde bulunuyodum hayatım dedğim gibi net yoktu evde oyüzden giremedim..
e yani sonuçta sizler iş yerinden heran her dakika nete girebiliyosun sürekli forumdasınız,ama bzim gibi ev hanımları sizin kadar giremeyebili,yani bir girip bir gün girmeyebilir,yada girip şöyle bi selam verip çıkabilir,sonuçta ev işleri çoluk çocuk iş güç yani..
demek istediğim önemli değil dedim ya canım sağolsun listeden çıkarılmam.
ben öle fikir olsun diye giriyorum nete arkadaşların paylaşımlarını takip ediyorum ve bana faydası oluyo zayıflammda.
arkadaşım yani sebde çok meraklısın listeden milleti çıkarmaya hemencecik canımm..
:132: :103: :78::132:
seni bayadır görmeyince çıkarıldın sandım.benimde bilgim yokki canım.ve ben çıkarmıyorum benim elimde dğeil o iş.herkesin ortak aldıgı kararlar doğrultusunda çıkarılmalar oluyo.yani seninle şahsi bi sorunum yok yanlış anlama.senin normalde düzenli girdiğini,ev hanımlarının gerçekten zamanının olmasdıgını bende biliyorum ve hak veriyorum.yanlış anladın beni
Noliyiii
:78: :123::132::127::103:
İvitt bencede yanlış anlaşılma var :97:
Listeden çıkartan kara vicdanlı benim
Özge msj atmış daha yeni gördüm kör NaFkilosu aynıymış kızlar
Ben yemeğe gidiyorum
kızlar ben geldim 500 gr vermişimpcm gitti sabah
geldim minikimsabah:
İki 2 dilim kepek ekmee
1 kk peynir
ara: muzlu meyveli yogurt
Öğlen menümm:
Çorba bi kepçe
salata marul
2 dilim ekmek
tavuk döner az bişe
bide mantarlı bezelyeli salta az bişe
ölçeklerim süper yalnız:18:
nihannnnnnnnnnnnnnnnnnnn nerdesin nihannnnnnnnnnnnnnnnn dön nihannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
öğleden önce işlerim vardı mervişimcidden nihan nerde bugün
geldim minikim
afiyet olsun balım muzlu yoğurt hazırmı sen mi yaptın
öğleden önce işlerim vardı mervişim
evde yapmayı dene çok güzel oluyo ben yapıyorum muzu ezip içinede antep fıstığı dövüyorum valla bin tatlıya bedel oluyo akşama yapayımhazır bebişim.
minicikler var ya cocuklar için onlardan
afiyet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?