- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #38.281
bakarım cnm[
[
benede çıkıyorumm
iygecler kızlarr hepinize oliş bi kahvede bana bakarsın inş:)
kuşum sefiyom senüü
juliam iygeclerrrr
kızlar canm çok sıkkınsonunu göremediğim bi yalanın içindeyim
hayat nekadar zormuş
selam yanlış hatırlamıyosam sende şafak sayıyodun:26:
tam yerindeyim dimi seçim süper zayıflama topiği
ama derdimle tığ gibi kalıcam zaten :86:
Seni dinliyorum,sabırla! Susmak için gelmedim, Gitmek için susuyorum.
aaa evet hatırladım canmsenn azdı şafak benm çok sendemi zayılıyosun
yok ya ben 52 kiloyum daha ne zayıflıcam öle meraktan baktım bu topiğe
he anladım canm julia zeynel yengeç burdayız
olala burdasın sanırım canm sende mrbşimdilik çıkıyrm evde değim pcm olmadı içn..
sorumu sorup çıkayım size sizce evliliği devam ettirmediki en büyük etken çocukmudur...
yani çocuk olmadan sevgidemi kalmaz..cvplarsanz sevinirm kızlar..derdimi az çok biliyosunz oyüzden burda sordum beni bilenler
hayat nekadar zormuş
nooldu kevsercim hayırdır cnmtam yerindeyim dimi seçim süper zayıflama topiği
ama derdimle tığ gibi kalıcam zaten :86:
Seni dinliyorum,sabırla! Susmak için gelmedim, Gitmek için susuyorum.
cnm yaşayan bilir derler ya.. en iyisine tartıp hem kalbinin hem mantığının hem de vicdanının sesini dinleyip sen karar vereceksin..olala burdasın sanırım canm sende mrbşimdilik çıkıyrm evde değim pcm olmadı içn..
sorumu sorup çıkayım size sizce evliliği devam ettirmediki en büyük etken çocukmudur...
yani çocuk olmadan sevgidemi kalmaz..cvplarsanz sevinirm kızlar..derdimi az çok biliyosunz oyüzden burda sordum beni bilenler
olişimm ne olduu pogaçlarrr piştimiibakarım cnm
hamuru mayaladım.. yarımsaat sonra pişiririm bir bi bçk saate pişmiş olur poaçalar
inş çok güzel olur en son poaça yapalı 2-3 sene olmuştu
yalnız hamur yapışınca azıcık daha un ekledikk bakalım nası olcak
hayat nekadar zormuş
[/QUOTE]bunlar benim şahsi kanaatim.. kesinlikle en doğrusu diyemem.. doğru herkese göre değişir.. [/B]
cnm yaşayan bilir derler ya.. en iyisine tartıp hem kalbinin hem mantığının hem de vicdanının sesini dinleyip sen karar vereceksin..
çocuk önemli cnm.. ama bence evliliği devam ettirmedeki en büyük etken değil.. bu dünyada çocuğu olmayan, çocuk yapmaya çalışıp başaramayan, yine de evliliğini sürdüren birbirinden vazgeçmeyen nice çift var..
şahsi fikrimi sorarsan cnm.. bence söyleme ve bu şansını kullan.. sonunda eninde sonunda ortaya çıksa da şansını denemiş olacaksın.. o insan üzülecek mi üzülecek.. ama bırak napacağına evlendikten sonra karar versin.. ne kadar üzülürse üzülsün o bi erkek.. karar verdiği takdirde rahatlıkla tekrar evlenebilir.. ondan çok bişi çalmış olmazsın..
yok ben böyle yapamam dersen.. o zaman ona gerçeği söyleme cnm.. çünkü küçük bi yerde oturuyorsun.. her ne kadar güvensen de ona, nası hissedip kime ne söyleyeceğini bilemezsin..
bunlar benim şahsi kanaatim.. kesinlikle en doğrusu diyemem.. doğru herkese göre değişir..
kevsercim ne oldu kuzuzukkkolişimm ne olduu pogaçlarrr piştimii
kevsercim ne oldu kuzuzukkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?