Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

[
[

benede çıkıyorumm

iygecler kızlarr hepinize oliş bi kahvede bana bakarsın inş:)

kuşum sefiyom senüü

juliam iygeclerrrr
bakarım cnm

hamuru mayaladım.. yarımsaat sonra pişiririm bir bi bçk saate pişmiş olur poaçalar

inş çok güzel olur en son poaça yapalı 2-3 sene olmuştu

yalnız hamur yapışınca azıcık daha un ekledikk bakalım nası olcak

tam yerindeyim dimi seçim süper zayıflama topiği
ama derdimle tığ gibi kalıcam zaten :86:

Seni dinliyorum,sabırla! Susmak için gelmedim, Gitmek için susuyorum.

olala burdasın sanırım canm sende mrb şimdilik çıkıyrm evde değim pcm olmadı içn..
sorumu sorup çıkayım size sizce evliliği devam ettirmediki en büyük etken çocukmudur...
yani çocuk olmadan sevgidemi kalmaz..cvplarsanz sevinirm kızlar..derdimi az çok biliyosunz oyüzden burda sordum beni bilenler

sorununu bilmediğim için bişe diemiyorumama en iyi kararı sen vereceksindir

cnm yaşayan bilir derler ya.. en iyisine tartıp hem kalbinin hem mantığının hem de vicdanının sesini dinleyip sen karar vereceksin..

çocuk önemli cnm.. ama bence evliliği devam ettirmedeki en büyük etken değil.. bu dünyada çocuğu olmayan, çocuk yapmaya çalışıp başaramayan, yine de evliliğini sürdüren birbirinden vazgeçmeyen nice çift var..

şahsi fikrimi sorarsan cnm.. bence söyleme ve bu şansını kullan.. sonunda eninde sonunda ortaya çıksa da şansını denemiş olacaksın.. o insan üzülecek mi üzülecek.. ama bırak napacağına evlendikten sonra karar versin.. ne kadar üzülürse üzülsün o bi erkek.. karar verdiği takdirde rahatlıkla tekrar evlenebilir.. ondan çok bişi çalmış olmazsın..

yok ben böyle yapamam dersen.. o zaman ona gerçeği söyleme cnm.. çünkü küçük bi yerde oturuyorsun.. her ne kadar güvensen de ona, nası hissedip kime ne söyleyeceğini bilemezsin..

bunlar benim şahsi kanaatim.. kesinlikle en doğrusu diyemem.. doğru herkese göre değişir..

Son düzenleme:
bunlar benim şahsi kanaatim.. kesinlikle en doğrusu diyemem.. doğru herkese göre değişir.. [/B][/QUOTE]

Son düzenleme:
Aslında en büyük hata evliliği devam ettirebilmek için cocuk yapmak ..
Çocuk evliliğe değer katar ama sevgisi sonsuz olan insanlar cocukları olmadanda devam ettirebilir ..
Sorun ne bilmiyorum gerçide.
Sahipsiz bi bebe evlat edinebilir insanlar..
Anne-baba olabilirler gene..

olişimm ne olduu pogaçlarrr piştimii
kızlar canm çok sıkkın sonunu göremediğim bi yalanın içindeyim
hayat nekadar zormuş

bunlar benim şahsi kanaatim.. kesinlikle en doğrusu diyemem.. doğru herkese göre değişir.. [/B]
[/QUOTE]
kevsercim ne oldu kuzuzukkk

ben söylemiştm zaten canm ama sadece tedavisi var die biliodu.annemn zoruyla konuyu tekrr açıp budefa tedavisnnde olmadını söyledm..askerdeyken söyledm zamansz oldu pişman olduk annemde aynı şekilde..kolay değil tabiki önce bişey diyemedi sonra çocuksuz evlilk yürümez çiftleri birbirne bağlar çocuk olmadan sevgide kalmaz senn sabrın hiç tükenmiyecekmi dedi ne dedğini hiç bilmio bunları dio ama ayrılmıyoda ben gelene kadar saklasaydn keşke benden çok mutluyduk biz dedi hala alışamadı bide olduğu yere..ordayken söylemekte hata yaptımı anladm.daha azla üzülmesn die düzeltmeye çalıştım yalanla doktora gittimi vede tedavisnn oldunu söyledm..sevindi yine duyunca mutlu oldu üzülmesne dayanamadm..o gelene kadarda mutluluğu oynucam bende malesfki..şuan sadece askerliğnn bitmesni bekliyorum..gelince hepsini düzelticem tekrr canm çok acıyacak biliyorum ama kendmimi hazırlmam lazım mecburen..askerdeyken onu üzemezdm gelince karar onun yeternce yıprandm artık..istesede istemesede kendine yapar..şuan sadece kendimi şuçluyorm ben keşke bukadar karıştırmasaydm işi

[ olişşim kahveyi içerim fotolarını çekerimm özlden atrımm sana olursa

menüm

sabah omlet 1dilim beyaz ekmek süt

öglen 2yemek kaşıgı yogurt

akşam tarhna çorbası cimcik makarnası..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…