- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #38.321
kızım artık klasik muhabbetimizi herkes öğrendi akşam olsa da gitsek bi kere de demedikk ay çalışmak ne güzel
kankito günaydın
özgecim günaydınnn
kız bende pazar günü gezmekten yorulmuşum mervecim yaaaa
kevsercimm yazdıklarını okudum canımm...çocuk evliliği yürütmedeki en önemli etken değil.olişin de dediği gibi çocugu olmayıpta birbirine körü körüne bağlı olanlarda var.bu çok normal bişey.yeterki karşındaki seni gerçekten seni sen oldugun için seviyo olsun.
keşke askerdeyken sölemeseydin.ben sırf asker diye bi psikopata aylarca tahammül ettim.
neyse sonradan işi çevirmişsin ama sonunda yine aynı şeyi söliceksin :26: o hayal kırıklığı yaşicak.belki bi süre bunun düşüncesiyle üzülecek ama sonra seni seviyosa toparlar ve sana sahip çıkar.ama bu yüzden seni bırakırsa üzülme derim.hakkında herşeyin hayırlısı...
alemsin bebiş yaaaaaaaaavalla ya deşifre olduk kız muhabbeti değiştirelim
olsada akşam gidek eve olarak değiştiriyorum
culiş heryerim dökülüyo valla yaaa
naflamı konuştunanam bu gacinin herseyi güzel
seside süfer
:nafıkıskanıphasetindencatırcatırcatlayanminiksimilisi:
naflamı konuştun
Allah iyiliğini vermesin delüü
he konuştum
hasetimden catırdıyom su an
sen burdamıydınnn nbr cnm yine casper modundaydın dimekbende senin alıntını arayıp cvp yazıyordum .
sanırım yarın poaça yapıcam dayanamıcamm :18::18:
yalnız ekmek yapma makinasında hamurunu yoğurmayı düşünüyorum tembel, uzun tırnaklı ve eline göre lastik eldiven bulamayan bi hatun olarakbakalım nası olacakkk
bi de haftaya kastamonu pazarına gidicem, hem direk üreticiden taze bi sürü değişik şey bulunuyomuş o pazarda.. ot da alırım hem
tinkerbell belki ben de uğrarım cnm bu akşam
olala burdasın sanırım canm sende mrbşimdilik çıkıyrm evde değim pcm olmadı içn..
sorumu sorup çıkayım size sizce evliliği devam ettirmediki en büyük etken çocukmudur...
yani çocuk olmadan sevgidemi kalmaz..cvplarsanz sevinirm kızlar..derdimi az çok biliyosunz oyüzden burda sordum beni bilenler
ben söylemiştm zaten canm ama sadece tedavisi var die biliodu.annemn zoruyla konuyu tekrr açıp budefa tedavisnnde olmadını söyledm..askerdeyken söyledm zamansz oldu pişman olduk annemde aynı şekilde..kolay değil tabiki önce bişey diyemedi sonra çocuksuz evlilk yürümez çiftleri birbirne bağlar çocuk olmadan sevgide kalmaz senn sabrın hiç tükenmiyecekmi dedi ne dedğini hiç bilmio bunları dio ama ayrılmıyoda ben gelene kadar saklasaydn keşke benden çok mutluyduk biz dedi hala alışamadı bide olduğu yere..ordayken söylemekte hata yaptımı anladm.daha azla üzülmesn die düzeltmeye çalıştım yalanla doktora gittimi vede tedavisnn oldunu söyledm..sevindi yine duyunca mutlu oldu üzülmesne dayanamadm..o gelene kadarda mutluluğu oynucam bende malesfki..şuan sadece askerliğnn bitmesni bekliyorum..gelince hepsini düzelticem tekrrcanm çok acıyacak biliyorum ama kendmimi hazırlmam lazım mecburen..askerdeyken onu üzemezdm gelince karar onun yeternce yıprandm artık..istesede istemesede kendine yapar..şuan sadece kendimi şuçluyorm ben keşke bukadar karıştırmasaydm işi
naf oliş nirdesiniz kızlar
anam bu gacinin herseyi güzel
seside süfer
:nafıkıskanıphasetindencatırcatırcatlayanminiksimilisi:
he konuştum
hasetimden catırdıyom su an
nafım katılıyorum beğeniyorum onaylıyorum herşeyi yapıyorum bu yorumuna (kevsere yaptıgın yoruma)
:kıskanclıktabirinciliğikimseyekaptırmayaraktavanyapanminiksimilisi:
:enkıskancüyesimillisi:
hakikaten bi ara enleri seçiyolardı noldu acaba hiç bakmadım :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?