- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #38.341
bende heç bakmadım.
belki en olabilirim ukalalıkta felan ama sabit bi nickte kalmıyorum
Yettimm yettimm çenesi düşük hatunlar oku oku bitmedi anacım
Öksürüklü , tıksırıklı sesim mi güzel ayy şımardım nen
Senin sesinde güzel bebişim
:kıskançminiklekonuşanvesesinibeğenennafsmilisi:
:yuhalanannafsmilisi: :83:
afiyet olsun nafçımMenülerim
Cumartesi akşam
1 kase çorba
çok ufak bir parça lazanya
spor: 30 dk yürüyüş
pazar sabah
1 dilim çavdar ekmeği
1 dilim beyaz ekmek
2 kk hellim
roka
2-3 dilim sucuk
2 bardak çay
ara
4 tane jumbo çilek
öğle
1 gevrek
2 tk pekmez,tahin
akşam ( mevlüte gittim )
3 yk nohutlu pilav
2 tane izmir köfte
2 yk yoğurt
çeyrek çay bardağı bademli şerbet
spor yok
bugün sabah
2.5 dilim kızarmış kepek ekmeği
salça ve krem peynir sürdüm
1 ufak salçalı sosis
3 zeytin
3 bardak çay
canım sıkılıyooo
sırtımda ağrı var benim yaaa.bi de öksürüyom.müdür bana ddiki sen zatürre oluyon dedi.öksürüğün çok fena didi
afiyet olsun nafçım
Sizin müdürde bizim bahar gibi felaket tellalı herhalde
Bahara bacağım ağrıyo diyom bel fıtığı olabilir diyo
karnım ağrıyo diyom düzenli karın ağrısı kalp krizine neden olabiliyomuş diyo
Sağol cnm benim sanada afiyet olsun
Sizin müdürde bizim bahar gibi felaket tellalı herhalde
Bahara bacağım ağrıyo diyom bel fıtığı olabilir diyo
karnım ağrıyo diyom düzenli karın ağrısı kalp krizine neden olabiliyomuş diyo
Sağol cnm benim sanada afiyet olsun
pişti şekerim ama lüplemekten resim çekemedimolişimm ne olduu pogaçlarrr piştimii
kevsercim askerde söylemeseydin keşke.. böyle büyük haberleri bence yüzyüze gözgöze vermeli cnm.. annene şaşırdım niye sabredememiş ki daha tecrübeli oysa senden??ben söylemiştm zaten canm ama sadece tedavisi var die biliodu.annemn zoruyla konuyu tekrr açıp budefa tedavisnnde olmadını söyledm..askerdeyken söyledm zamansz oldu pişman olduk annemde aynı şekilde..kolay değil tabiki önce bişey diyemedi sonra çocuksuz evlilk yürümez çiftleri birbirne bağlar çocuk olmadan sevgide kalmaz senn sabrın hiç tükenmiyecekmi dedi ne dedğini hiç bilmio bunları dio ama ayrılmıyoda ben gelene kadar saklasaydn keşke benden çok mutluyduk biz dedi hala alışamadı bide olduğu yere..ordayken söylemekte hata yaptımı anladm.daha azla üzülmesn die düzeltmeye çalıştım yalanla doktora gittimi vede tedavisnn oldunu söyledm..sevindi yine duyunca mutlu oldu üzülmesne dayanamadm..o gelene kadarda mutluluğu oynucam bende malesfki..şuan sadece askerliğnn bitmesni bekliyorum..gelince hepsini düzelticem tekrrcanm çok acıyacak biliyorum ama kendmimi hazırlmam lazım mecburen..askerdeyken onu üzemezdm gelince karar onun yeternce yıprandm artık..istesede istemesede kendine yapar..şuan sadece kendimi şuçluyorm ben keşke bukadar karıştırmasaydm işi
cimcik makarnası ne ki[ olişşim kahveyi içerim fotolarını çekerimm özlden atrımm sana olursa
menüm
sabah omlet 1dilim beyaz ekmek süt
öglen 2yemek kaşıgı yogurt
akşam tarhna çorbası cimcik makarnası..
kevsercim ne oldu kuzuzukkk
günaydın nihancımmselam canım iyiyim sen
kimse olmayınca kapatmıştım dün
iyiyim bende ama karşılaşamadık bi türlü dün
keşke askerdeyken söylemeseymişin ama artık olmuş olan
hayırlısı olsun hakkında kevser
o zaten seviyorsa senden ayrılamazz
tmm çocuk önemli ama şöyle düşün, ya çocuklarınız olupta vefat etse bi anda çocuksuz kaldık diye bırakçakmı off çok ince konular bunlar umarım hayırlısı olur canım üzme kendini
günaydın kızlarrrrrrr
günaydın özgecim zor olmuş ama olsun eve değer hoşgeldin şekerimmhem yetişemedi hemde eşimin işi çıktı şehir dışına çıkmak zorunda kaldı
aksiyonlu olacak bu haftasonu demiştimmgünaydın kızlar nasılsınız.
haftasonum çok yorgun geçti yaa.her yerim dökülüyo.
cumartesi gübü yine bakırköydeki sosyete pazarına gittik.akşama kadar ordaydım.akşam geldim arkadaşıma gittim.akşamdan hazırlık yaptık.gece 2 de yattık.pazar 9 da kalktık doğum günü yapcaktı.tekrar hazırlık falan fila.15 kişi oldu evdeçok yoruldum.arkadaşıma mutfağa sokmadım.ben yaptım herşeyi.
akşam eve geldim felaket yorgundum.öyle yattım uyudum.hala yorgunum yaa :26:
slm cnm gece düzenim kaydı çok geç kalkıyorummnaf oliş nirdesiniz kızlar
tünaydın minik
geçmiş olsun mervecim
benim belim agrıyo ama hamlıktan zpor yaptım ya aksam
kızlar cumartesi yine pazardaydım neler aldıgımı hemencik yazıyorum
-tay üstüne giymeye tunik (üst gömlek gibi,göğüsden oturtmalı,dizden bi karış yukarda,yeşil gri siyah kareli) --5 tl--
-elbise ( diz hizasında,hem külotlu çorap ve çizmeyle,hem tayt ve babetle giyilebilir.düz kahverengi,yaka kısmında ve etek kısmında petrol mavisi çizgiler var.yakasındada tatlı bi kurdela var
)---10 tl---
-tayt---5 tl---
-2 tane külotlu çorap---tanesi 2,5 tl---
-öce ---1 tl ---
-2 parfüm (açık parfümlerden aldım sürekli kullanıyorum herkes bayılıyo kokusuna) ---tanesi 5 tl---
-2 yüzük bi bileklik ---3 tl---
-3 tane siyah kase (şekerlik olarak kullanılcak,2 si eve biri çeyize ---1,5 tl---)
-2 tane beyaz kupa gibi ama keseyede benzeyen değişik bişeyonlarda şekerlik olarak kullanılcak biri eve biri çeyize ---1 tl---
güle güle kullan cicilerini cnmkızlar cumartesi yine pazardaydım neler aldıgımı hemencik yazıyorum
-tay üstüne giymeye tunik (üst gömlek gibi,göğüsden oturtmalı,dizden bi karış yukarda,yeşil gri siyah kareli) --5 tl--
-elbise ( diz hizasında,hem külotlu çorap ve çizmeyle,hem tayt ve babetle giyilebilir.düz kahverengi,yaka kısmında ve etek kısmında petrol mavisi çizgiler var.yakasındada tatlı bi kurdela var
)---10 tl---
-tayt---5 tl---
-2 tane külotlu çorap---tanesi 2,5 tl---
-öce ---1 tl ---
-2 parfüm (açık parfümlerden aldım sürekli kullanıyorum herkes bayılıyo kokusuna) ---tanesi 5 tl---
-2 yüzük bi bileklik ---3 tl---
-3 tane siyah kase (şekerlik olarak kullanılcak,2 si eve biri çeyize ---1,5 tl---)
-2 tane beyaz kupa gibi ama keseyede benzeyen değişik bişeyonlarda şekerlik olarak kullanılcak biri eve biri çeyize ---1 tl---
git kızz yıkılıyo heryerYaz gelsin bende gidicem pazarlara yaa nedir bu
Gülegüle kullan şekerim
güle güle kullan cicilerini cnm
kpss tercih robotu açılmış cnm
ben birazdan topiği kapatıp oraya konsantre olucam takılırsak haberleşiriz şekerimgit kızz yıkılıyo heryer
sağol canım aa cidden mi dur hemen bakıyorum
nafcım hangi rujları denedin hangileri yakıştı cnm :81:
günaydın olişcim
hoşgeldin..
minik yemeğe kaçar bayanlar ..
sonrasında da kdv ıvır zıvır
gelmeye çalışıcam hatta her dakika burda olabilirim
ama giremiyebilirimde
öptüm
red2000 az mı kırmızı geldi o zaman senin dudaklarım kırmızı gülümmMerhaba olişcimbitane denedim kırmızı ama kodunu hatırlamıyom yanımda değil :97: çok kırmızı durmadı dudaklarımdan bir ton fazla sanırsam :97: hepsini deneyeyim boş bi vaktimde
Bizim burda pek süslenmiyoruz çok dikkat çekiyo :96: o yüzden deneme fırsatım olmadı canım
mervecim ösymnin sistemi baya bi dandikya kızlar bişey sorcam.taban puanlar açıklandı dediler bişey göremedim ben.neye göre tercih yapcaz biz.nası yapcaz.acemiyim bu konudaaaaa :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?