Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kızlar içinizde saç maşası olan varmı en yeni en zararsız saça hangisi kullanan yada bilen olursa bana söylesin bir zahmet Plansız biyere gitmek zorunda kalınca kendim şekil veriyim hemencecik
böyle önü tarakımsı arkası maşamsı bi ürün vardı 2010 sonlarında lanse edilen.. düzleştirici gibi değil, maşa gibi de değil, daha doğal ve hızlı sonuç veren bişiydi.. baya ilgilendim ama deneme fırsatı bulamadım..

bi de ısınan bigudiler var tinkerbell ufak çantada, saça sarıp tuvalette 5 dk tutup şöyle bi karıştırınca expres biçimde saçlar doğal bi hacim ve dalga kazanıyor.. baya kolay taşınabilecek bişi o da işine yarayabilir..

meliscim kuzum melis deniz kim kız hep sorcam unutuom nerden esinlendin iki isimde çok güzel

hem düzleştirici hemde dalga yapandır belki . sağol cnm bende şimdi forumlarda arıycam . Bakıcam bir Aslında şu expres bigudi tam bana göreymiş çabucak araştırırım.

ilanları bitirdim çıkıyorum

muhabbet etmek çok isterdim ama kaç gündür gece 3lerde yatıyorumm :44:
bütün düzenim karıştı.. toparlıcam inş...

çok çok öptümm iyi geceler..
olişimm iygecler uyu tabi dinlenn ama gelmişkende hmene gitmeee cnm
balımmm
kızlar içinizde saç maşası olan varmı en yeni en zararsız saça hangisi kullanan yada bilen olursa bana söylesin bir zahmet Plansız biyere gitmek zorunda kalınca kendim şekil veriyim hemencecik
kuşummmm geldinmi sennnnnphılıpss varr şaç için ama bende düzşleştirici vardııı .

meliscim kuzum melis deniz kim kız hep sorcam unutuom nerden esinlendin iki isimde çok güzel
öyle aklıma geldi balıımmm yazdım işte:)

huuu tırkelbelllll nersdinnn yaatcnmmmmmmmmmm

Buralardayım kuşum saç maşası bakınıyorum kafam karıştı birde bunların ölçüsü varmış 19 luğu 25 liği biri iyi diyor biri berbat kafam karıştı valla ...

ayy topiğimzde çokkkk ilği görüyorr kıskanan çatlasınnnnnn

ne oluyo kızz

Buralardayım kuşum saç maşası bakınıyorum kafam karıştı birde bunların ölçüsü varmış 19 luğu 25 liği biri iyi diyor biri berbat kafam karıştı valla ...

kuşum istersen sen bii avm lerden bak yada phılıpss marksaı olan şaç şekilenidrici ürünleri var onlara baksaaa bide olişin deidklerinee

sarı kuşum bakıcam mutlaka. Geçen akşam çok ihtiyaç duydum kuaför kapandı kapanacaktı gidemedim elimin altında olsun bir tane

bakk hem kendin görüp almış olursun ürrüünüü maşamı almayı düşünüyosun senn

barii ısı yalıtımı olann all onlar şaçı yakmıyor heemmm pamuk helvam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…