- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #38.621
nasısınız kızlar
yorgunum ben ilan taramaktan gözlerim yoruldu
birazdan bitirip uyucam sanırımm
ilanları bitirdim çıkıyorum
muhabbet etmek çok isterdim ama kaç gündür gece 3lerde yatıyorumm :44:
bütün düzenim karıştı.. toparlıcam inş...
çok çok öptümmiyi geceler..
böyle önü tarakımsı arkası maşamsı bi ürün vardı 2010 sonlarında lanse edilen.. düzleştirici gibi değil, maşa gibi de değil, daha doğal ve hızlı sonuç veren bişiydi.. baya ilgilendim ama deneme fırsatı bulamadım..kızlar içinizde saç maşası olan varmı en yeni en zararsız saça hangisi kullanan yada bilen olursa bana söylesin bir zahmetPlansız biyere gitmek zorunda kalınca kendim şekil veriyim hemencecik
böyle önü tarakımsı arkası maşamsı bi ürün vardı 2010 sonlarında lanse edilen.. düzleştirici gibi değil, maşa gibi de değil, daha doğal ve hızlı sonuç veren bişiydi.. baya ilgilendim ama deneme fırsatı bulamadım..
bi de ısınan bigudiler var tinkerbell ufak çantada, saça sarıp tuvalette 5 dk tutup şöyle bi karıştırınca expres biçimde saçlar doğal bi hacim ve dalga kazanıyor.. baya kolay taşınabilecek bişi o da işine yarayabilir..
olişimm iygecler uyu tabi dinlenn ama gelmişkende hmene gitmeee cnmilanları bitirdim çıkıyorum
muhabbet etmek çok isterdim ama kaç gündür gece 3lerde yatıyorumm :44:
bütün düzenim karıştı.. toparlıcam inş...
çok çok öptümmiyi geceler..
balımmmmeliscim
kuşummmm geldinmi sennnnnkızlar içinizde saç maşası olan varmı en yeni en zararsız saça hangisi kullanan yada bilen olursa bana söylesin bir zahmetPlansız biyere gitmek zorunda kalınca kendim şekil veriyim hemencecik
öyle aklıma geldi balıımmm yazdım işte:)meliscim kuzum melis deniz kim kız hep sorcam unutuom nerden esinlendin iki isimde çok güzel
öyle aklıma geldi balıımmm yazdım işte:)
yokduu cnmm ama yapcammm inş:)))))))kız sende çocuk fln varmıydı onun isimleri mi acaba dedim ben
[
yokduu cnmm ama yapcammm inş:)))))))
çoçuk sevmeyen iznsanalrı cani bencee:))))))
olişimm iygecler uyu tabi dinlenn ama gelmişkende hmene gitmeee cnm
balımmm
kuşummmm geldinmi sennnnnphılıpss varr şaç için ama bende düzşleştirici vardııı .
huuu tırkelbelllll nersdinnn yaatcnmmmmmmmmmm
olişimm iygecler uyu tabi dinlenn ama gelmişkende hmene gitmeee cnm
balımmm
kuşummmm geldinmi sennnnnphılıpss varr şaç için ama bende düzşleştirici vardııı .
iyi markadır bak onun maşasına bakıcam ama işte en yeni modeli ne acaba onu buluyim saçı kırmayan sedef uçluymuşşşş
ayy topiğimzde çokkkk ilği görüyorr kıskanan çatlasınnnnnn
Buralardayım kuşum saç maşası bakınıyorum kafam karıştı birde bunların ölçüsü varmış 19 luğu 25 liğibiri iyi diyor biri berbat kafam karıştı valla ...
kız karmançorman yazmışın ne yazdın be öleeee klavyeye bakmadan mı yazıon
buğün sen ben bide julia varrrherkez dağıldı iyi mi
kuşum istersen sen bii avm lerden bak yada phılıpss marksaı olan şaç şekilenidrici ürünleri var onlara baksaaa bide olişin deidklerinee
sarı kuşum bakıcam mutlaka. Geçen akşam çok ihtiyaç duydum kuaför kapandı kapanacaktı gidemedim elimin altında olsun bir tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?