- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #39.661
hoşgeldi,n canım aman dikkat et kendine.
evet haklıın dümnyevi işlere kendimizi fazla kaptırıyoruz bu dünyanın derdi zaten bitmez biraz maneviyata yönelmemiz gerekiyo tabiki.bizim milletim,z hiç akıllanmıyo bu konuda valla bende dahil :83:
hoşgeldi,n canım aman dikkat et kendine.
evet haklıın dümnyevi işlere kendimizi fazla kaptırıyoruz bu dünyanın derdi zaten bitmez biraz maneviyata yönelmemiz gerekiyo tabiki.bizim milletim,z hiç akıllanmıyo bu konuda valla bende dahil :83:
selam kızlarr
bugün uyuya kalmışım daha yeni kahvaltımı ettimm
defne joy ölmüş evet bende duydum..
dünyanın kanunu bu biri gelir biri gider,ALLAH rahmet eylesin..
kahvaltım
1 dilim yulaf ekmeği
çeyrek gevrek
yarım kk peynir
3 zeytin
1 çay k çoko çay
yürüyüş yok maalesef..
bneiiii özleyin aancım..nihanım olişş,naff özge kevseerrrr
merve..tırkkeelbell minikk juliaaaa görüşürüzz kızlarr
hahah ilahi aygün :)
kız öyle deme o da bayadır yoktu sende yoktun.geldiğinden haberi yoktur belki
yok kız geçen gün çanta almış hayırlı olsun didiydim cevap bile verme gereği duymadı.dedim ya sorun değil benim için dünyada çeşit çeşit insan vardır burası sanal alem gerçek hayatta böyledir..
yok kız geçen gün çanta almış hayırlı olsun didiydim cevap bile verme gereği duymadı.dedim ya sorun değil benim için dünyada çeşit çeşit insan vardır burası sanal alem gerçek hayatta böyledir..
gözünden kaçırmıştır canım yaa öyle düşünme eminimki bidahaki gelişinde selamını verir.art niyet oldugunu sanmıyorum üzülme
özge sana kesinlikle maydonoz suyunu öneriyorum.ben haftasonu içtim.içmeye dewam ediyorum bu haftada.geçen haftada içmiştim düzenli olmasada.kilo verdirmek bi kenarada incelmeye yardımcıymış ya.bende hemen farketti.ben öyle hissettim.bugün elbise giydim.10 gündür giymemiştim.en son içini dolduruyuodum.şimdi gayet dökümlü durdur üstümdehemde altına hem çorap hem tayt giydim kat kat giyindiğim halde yani bu hafta çok pis azimliyim valla
kızlar 14 şubatta kardeşimin doüğum günü.ama kardeşim 7 sinde ünv.gideceği için 6 sında ona sürpriz doğum günü yapmayı düşünüyorum ve kafamdaki menü şimdilik şöyle:
-pasta
-kısır (kardeşim çok seviyo)
-patatesli milföy (bunu da çok seviyo)
-tuzlu kurabiye
-rus salatası (bunu da ben çok seviyorum)
evet fıstıklarım fikirklere açığım.ekleme yapabilirim.çıkartmada yapabilirim matematiğim kuvvetlidir :83:
en fazla 10 kişi olcaz
ben bisiklete binicem
sonra tercihlerimi tamamlıcam
görüşmek üzere kuzularrr
minik bende binsem uçağa bende ne senaryolar kurarım he
ve ben binince kesin düşer o uçako kadar şanssız bedeviyim ben
mervişim menü güzel ama bi çeşit daha tatlı bişey ekleyebilirsin.
olişim inş. canım ya mayısa denerim şansımı:97: artık. hayırlısı
hadiya bende kanallarda vardır kesin bişeyler diyordum o kadarcık verdiler he ilginç ya
akşamki menüm
1 tabak pırasa
1 kase yoğurt
yarımdilim revanii :78:
10 dk Twist Stepper
yarım saat kadar callanetics egzersizi
Sabah
halkekmeğinden aldığım kepekli ekmeğin ucundan kopardım 6-7 cm felandı
içinede 2 üçgen peynir sürdüm ohh miss
yanındada nescafe (süttozuyla ve şekersiz)
Şimdide yeşil çay içiyorum
kıızlar günaydınn nafım 1haftaa olur galibaaaa...iş yerinden girdim şimdii sen iziznli say benii geldigimde bildirim yapcam...
bneiiii özleyin aancım..nihanım olişş,naff özge kevseerrrr
merve..tırkkeelbell minikk juliaaaa görüşürüzz kızlarr
beni bırakmak istemiyolar yaaaaaaa :26: sigortanı yapcam diyo müdürama ben çıkmak istiyorum
Selam kızlar...Nasılsınız bakalım. Bugün daha iyiyim ama halsizlikten bir yere kıpırdayamıyorum. 1.200 kg vermişim. Ağzımın tadı değişti. Yediğimi de anlamıyorum.
Sabah: Tost, çay ve biraz pekmez tahin yedim.
Bu arada sabah öğrendim. Defne Joy Foster vefat etmiş.Hala inanamıyorum. O kadar dünyevi işlere kaptırdık ki bazı değerleri hatırlamak için illa böyle acı haberler mi almak gerekiyor diye düşünüyorum. :26: İnsan biraz daha manevi konularda kendisini yargılamaya başlıyor. Bana böyle geliyor en azından. Bir işi başaramamak bir son değil, nefret de son değil vs vs. Bu son geldiğinde kafamıza taktıklarımız geri kalanlara anlamsız geliyor. Daha doğrusu fark ediyorlar. Mekanın cennet olsun. Burada paylaştım düşüncelerimi, çünkü ben yakın zamana kadar kiloyu kafasına çok takan ve bu yüzden stres olan biriydim. Taaki kararlı bir şekilde başlayana kadar. Ama gerek yok bir kez daha anladım.
nafım elmalı da istiyodu canım aslında ama 2 kurabiye olmuş olcak o zaman.gerek duymadım.çok fazla çeşitede gerek yok.ama bellide olmaz bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?