Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Selam kızlar... Nasılsınız bakalım. Bugün daha iyiyim ama halsizlikten bir yere kıpırdayamıyorum. 1.200 kg vermişim. Ağzımın tadı değişti. Yediğimi de anlamıyorum.

Sabah: Tost, çay ve biraz pekmez tahin yedim.

Bu arada sabah öğrendim. Defne Joy Foster vefat etmiş. Hala inanamıyorum. O kadar dünyevi işlere kaptırdık ki bazı değerleri hatırlamak için illa böyle acı haberler mi almak gerekiyor diye düşünüyorum. :26: İnsan biraz daha manevi konularda kendisini yargılamaya başlıyor. Bana böyle geliyor en azından. Bir işi başaramamak bir son değil, nefret de son değil vs vs. Bu son geldiğinde kafamıza taktıklarımız geri kalanlara anlamsız geliyor. Daha doğrusu fark ediyorlar. Mekanın cennet olsun. Burada paylaştım düşüncelerimi, çünkü ben yakın zamana kadar kiloyu kafasına çok takan ve bu yüzden stres olan biriydim. Taaki kararlı bir şekilde başlayana kadar. Ama gerek yok bir kez daha anladım.

hoşgeldi,n canım aman dikkat et kendine.
evet haklıın dümnyevi işlere kendimizi fazla kaptırıyoruz bu dünyanın derdi zaten bitmez biraz maneviyata yönelmemiz gerekiyo tabiki.bizim milletim,z hiç akıllanmıyo bu konuda valla bende dahil :83:

selam kızlarr
bugün uyuya kalmışım daha yeni kahvaltımı ettimm
defne joy ölmüş evet bende duydum..
dünyanın kanunu bu biri gelir biri gider,ALLAH rahmet eylesin..
kahvaltım
1 dilim yulaf ekmeği
çeyrek gevrek
yarım kk peynir
3 zeytin
1 çay k çoko çay
yürüyüş yok maalesef..

Hoşbuldum canım Ben de dahil. Biliyorum kendimi. Gereksiz şeyleri takarım hep. :26:

%100 haklısın mervecim..
bencede maneviyata önem vermemiz lazım,bazen çok fazla kaptırıyoruz kendimizi dünyevi işlere.en basiti bu diyet olayı çok fazla kurcalıyı bizi,birazda ibadete falan versek kendimizi yani herşeyi dozunda yapmamız lazım..

Selam, hoşgeldin.
Dünyanın kanununa kimse karışamaz. Kimsenin elinde değil çünkü. Kalanlara Allah sabır versin.

Ben biraz çalışayım. Görüşürüz. :80:

bneiiii özleyin aancım..nihanım olişş,naff özge kevseerrrr

merve..tırkkeelbell minikk juliaaaa görüşürüzz kızlarr

mesela en basitinden melis arkadaşımız ben nerden baksan 4 aydır burdayım daha hiç melisin ne selamını ne kelamını alamadım maaleseff hep bazı arkadaşları es geçer bazılarını özellikle belirtr burda olduğu gibi..yani Allah ın selamı nı bazıları çok görür bazılarına..

kız öyle deme o da bayadır yoktu sende yoktun.geldiğinden haberi yoktur belki

yok kız geçen gün çanta almış hayırlı olsun didiydim cevap bile verme gereği duymadı.dedim ya sorun değil benim için dünyada çeşit çeşit insan vardır burası sanal alem gerçek hayatta böyledir..

gözünden kaçırmıştır canım yaa öyle düşünme eminimki bidahaki gelişinde selamını verir.art niyet oldugunu sanmıyorum üzülme

Denicem denicem bende denicem

Elmalı kurabiyede olurdu mercimek köftesi

ben bisiklete binicem

sonra tercihlerimi tamamlıcam

görüşmek üzere kuzularrr

Selam olişcim gülegüle olişcim

Rahmetli kemal sunal gibi ölürüz biz kesin :83: :83:

Nescafe mi minik duymasın

kıızlar günaydınn nafım 1haftaa olur galibaaaa...iş yerinden girdim şimdii sen iziznli say benii geldigimde bildirim yapcam...

Tamam hemşo

bneiiii özleyin aancım..nihanım olişş,naff özge kevseerrrr

merve..tırkkeelbell minikk juliaaaa görüşürüzz kızlarr

Özlerizzzzz ki :78:

beni bırakmak istemiyolar yaaaaaaa :26: sigortanı yapcam diyo müdür ama ben çıkmak istiyorum

Avucunu yalasın ooo üstünede güzel bi su içsin

Selam şekerim haklısın canım çok gereksiz şeylere takılıyoruz bazen :96:

Ara
Limonlu yeşil çay

Öğle

200 gr yoğurt
1 dilim kepek ekmeği

nafım elmalı da istiyodu canım aslında ama 2 kurabiye olmuş olcak o zaman.gerek duymadım.çok fazla çeşitede gerek yok.ama bellide olmaz bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…