- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #40.001
slm culyaaa
bu arada 2 saat de yürüyüş yaptımm :82:
tayt buldummmmhem de girdiğim ilk dükkandaki 2. denememdeee
aradığım nivea allık özel bi seriymiş çoğu yerde kalmamış sırf onu almak için baya bi yürüdümm
37 tlydi gıcık oldum bari kabını afilli yapsalardı
ama senelerdir aradığım renktiben de paraya kıyıp aldımm:78:
gözünü sevdiğim avon yaaaher ürünü 10 numara değil ama ilk elden aldığımdan çok hoş uygun fiyata kaliteli ürünler de bulabiliyorum...
slm culyaaa
bu arada 2 saat de yürüyüş yaptımm :82:
tayt buldummmmhem de girdiğim ilk dükkandaki 2. denememdeee
aradığım nivea allık özel bi seriymiş çoğu yerde kalmamış sırf onu almak için baya bi yürüdümm
37 tlydi gıcık oldum bari kabını afilli yapsalardı
ama senelerdir aradığım renktiben de paraya kıyıp aldımm:78:
gözünü sevdiğim avon yaaaher ürünü 10 numara değil ama ilk elden aldığımdan çok hoş uygun fiyata kaliteli ürünler de bulabiliyorum...
merve kuşum gözüne çarpan bi yakışıklı mı var yoksa heeee
aygün kız almıcan mı bi mutfak tartısı
beleş diyetisyen bulamazsın bakk
cetvel gibi hatunummm
sağol cnmayyy yürüyüş olayı çok iyi olmuş..
ben buara tıkıldım kaldım eve tembel aygün nılcaekk
ayrıca cicilerini güle güle kullan canım..
bende avunun gözaltı morlukları için olan kreminden almayı düşünüyorum.
eşimin yiğeni satış temsilcisi..
daha bakmadım canım yaa..
alırmıyım bilmiyorum bu ara para çıkmaz benden..
sen diyet işini sıkıya almaya başladın cnm ondan ısrarcıyımdaha bakmadım canım yaa..
alırmıyım bilmiyorum bu ara para çıkmaz benden..
bulursun kızz bu enerjiyle bahar da geliyo kilo da veriyosun daa noolsunniş güç işte culyam nolsun...
olişim ya bişey yok kız.sadece artık aşık olmak istiyorum o kadaann mutlu olmak istiyorum.sokaklarda sarılıp gezmek istiyorum.bu kadar yani sevgi pıtırcığı olmak istiyorum
sağol cnm
hava baya güzeldi bugün istanbulda
hangi kremi düşünüyosun kampanyaya girdiğinde al mutlaka indirime girmeden almamaya çalış
ben sırf kendime ucuza ürün alayım ruj numunelerini alabileyim diye üye oldum avona
geçen ay aldığım eyeliner 5-6 tlye gelmişti ki benim gözlerim allerjik hiç problem yaşamadım
benimki de ondan işteaygüncüm bşir ara bim'e gelmişti mutfak tartısı 11 tl mi ne idi ben hemen aldım keşke sende alssaydın
amin cnm.. görüşürüz..kızlar iyi akşamlar çıkıyorum ben.öpüldünüz.yarın görüşürüz.işte son günüm yarın.hakkımda hayırlısı
evet kaçırmışım maaleseff.neyse bakarız canımm..aygüncüm bşir ara bim'e gelmişti mutfak tartısı 11 tl mi ne idi ben hemen aldım keşke sende alssaydın
iyi akşamlar merve..hayırlısı olsun...kızlar iyi akşamlar çıkıyorum ben.öpüldünüz.yarın görüşürüz.işte son günüm yarın.hakkımda hayırlısı
sen diyet işini sıkıya almaya başladın cnm ondan ısrarcıyım
dediğim gibi 15 tl netten bilebakabilirsin
tamm canım sağol ilgin için..evet buara böyle taktım kafaya baklım..
görüşürüz canalrr..
bulursun kızz bu enerjiyle bahar da geliyo kilo da veriyosun daa noolsunn
görüşürüz olişş..benimki de ondan işte
amin cnm.. görüşürüz..
kızlar ben buralardayım ama biraz yokolcamm
görüşürüz sonra
öptümmmm
slm şekerim iyiyim nolsunoglusum uyumusken girip bir selam vereyim dedim ama kimsecikler kalmamis...selam olala nasilsin canim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?