- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #40.661
tmm canım kolay gele:80:Kızlar burası karışık benim çıkmam lazım gelmezsem kendinize dikkat edin iyi tatiller
anammm kupa almışım çok sevindirik oldum oleyyyyyyy
nihan cım tebrik ederim senide
sağolun arkadaşlar
çok mutlu oldum
iyi akşamlar iyi tatiller yarında burdayım ben görüşmek üzere:80:
emeğine sağlık nafcımm---------BAŞLANGIÇ KİLO---ŞİMDİKİ KİLO---HEDEF KİLO
NaF-------------73-------------66.2-----------63------100 gr aldı
oyelken---------79.7-----------72,1-----------65------100 gr verdi
melisdeniz------66 -------------60.5----------59------Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmıyor
merve52-------110-------------81------------65------Kilosunu korumuş
love_my--------66--------------60------------55------Kilosunu korumuş
olala------------55.7------------52,7----------51.2----100 gr aldı
aygün2008-----76--------------71-------------65-----Kilosunu korumuş
nihan86--------59.7------------55,5-----------52-----200 gr verdi
bukett----------72-------------69--------------60-----Kendi isteği ile geri dönmek üzere ayrıldı
minikdepresif---61-------------58,9-----------54-----Kilosunu korumuş
neşeli45--------85.9-----------78,7-----------68------Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmıyor
yengec123-----58-------------57-------------55------Kilosunu korumuş
julia------------62.7-----------59,5-----------55------İZİNLİ (Seyahat nedeni ile)
asya27---------61.5-----------61.5-----------48------Aramıza yeni katıldı
ONUR KONUĞUMUZ
tinkerbell2
Evet arkadaşlar 11.02.2011 CUMA günü saat 16:00 itibari ile kilo bildirimi yapan arkadaşlarımızın sonuçlarını değerlendirirsek eğer ;
Günün Birincisi : nihan86 ( 200 gr ile )
Günün İkincisi: oyelken( 100 gr ile )
Kilosunu koruyan arkadaşlar eminim haftaya kupalar sizlere gelecek
Kilo alan arkadaşlar eminim haftaya en azından eski kilolarınıza geri dönmüş olacaksınız
Veee aramıza yeni katılan arkadaşlarımız hoşgeldiniz sefalar getirdiniz
Beraber nice kupalaranice sevgi,saygı dolu paylaşımlara
NOT : Arkadaşlar 1 hafta mazeretsiz kilo bildirimi yapmayan arkadaşlar listeden çıkartılacaktır... Bilgilerinize sunarım.
Bu hafta listeden çıkartılan arkadaşımız bukett' dir.
Kendisi ile ilgili hiçbir şahsi problemimizin olmadığını ve düzenli kilo bildirimi yapabileceği bir dönemde kendisini yeniden aramızda görmek istediğimizi belirtirim.
görüşürüz fıstıkKızlar burası karışık benim çıkmam lazım gelmezsem kendinize dikkat edin iyi tatiller
tebrikler özgeeeanammm kupa almışım çok sevindirik oldum oleyyyyyyy
nihan cım tebrik ederim senide
sağolun arkadaşlar
çok mutlu oldum
tmm canım kolay gele:80:
tebrikler nihancım iyi akşamlariyi akşamlar iyi tatiller yarında burdayım ben görüşmek üzere:80:
özgeeeeeeeeeeeeYaşlı bir kadın kedi maması almak için markete gider. Üç kutu alıp kasaya götürü...r. Kasadaki kız ;" Üzgünüm bayan ama bunları alabilmeniz için kediniz olduğunu kanıtlamanız gerekir. Bir çok yaşlı insan bunları kendileri yemek için aldıklarından kediniz olduğuna inanmadan size bunları satma yetkimiz yok." der. Bunun üzerine yaşlı bayan eve gidip kedisini alır ve markete getirir. Market bunun üzerine kadına kedi mamasını satar.
Ertesi gün yine yaşlı kadın üç kutu köpek maması almaya kalkar. Kasiyer yine kadından köpeği olduğuna dair bir kanıt ister. Çünkü yaşlı insanlar bazen de köpek maması yemektedirler. Bunun üzerine kadın yine evine döner köpeğini alıp markete gelir ve mamaları alır.
Ertesi gün yine yaşlı bayan markete gelir bu sefer elinde bir kutu vardır. Kasiyere gider ve elini içine sokmasını söyler. Kasiyer korkarak; " Hayır, içinde beni ısıracak bir yılan olabilir." Yaşlı kadın;" İnanın, kutunun içinde size zarar verebilecek hiç bişi yok. Lütfen elinizi kutunun içine sokun.
Bunun üzerine kasiyer elini kutuya sokar ve sonra elini koklayarak ; "Bu şey sanki b*k gibi kokuyo. der Yaşlı kadın devam eder;"
Evet ööle. Şimdi lütfen üç rulo tuvalet kağıdı alabilir miyim? :)):))
Yaşlı bir kadın kedi maması almak için markete gider. Üç kutu alıp kasaya götürü...r. Kasadaki kız ;" Üzgünüm bayan ama bunları alabilmeniz için kediniz olduğunu kanıtlamanız gerekir. Bir çok yaşlı insan bunları kendileri yemek için aldıklarından kediniz olduğuna inanmadan size bunları satma yetkimiz yok." der. Bunun üzerine yaşlı bayan eve gidip kedisini alır ve markete getirir. Market bunun üzerine kadına kedi mamasını satar.
Ertesi gün yine yaşlı kadın üç kutu köpek maması almaya kalkar. Kasiyer yine kadından köpeği olduğuna dair bir kanıt ister. Çünkü yaşlı insanlar bazen de köpek maması yemektedirler. Bunun üzerine kadın yine evine döner köpeğini alıp markete gelir ve mamaları alır.
Ertesi gün yine yaşlı bayan markete gelir bu sefer elinde bir kutu vardır. Kasiyere gider ve elini içine sokmasını söyler. Kasiyer korkarak; " Hayır, içinde beni ısıracak bir yılan olabilir." Yaşlı kadın;" İnanın, kutunun içinde size zarar verebilecek hiç bişi yok. Lütfen elinizi kutunun içine sokun.
Bunun üzerine kasiyer elini kutuya sokar ve sonra elini koklayarak ; "Bu şey sanki b*k gibi kokuyo. der Yaşlı kadın devam eder;"
Evet ööle. Şimdi lütfen üç rulo tuvalet kağıdı alabilir miyim? :)):))
güle güle özgekaçtım ben byebye kızlar giremem haftasonu kendinize iyi bakın
baya az yemişsin aygüncüm ama kurabiyeyi es geçmemişsin yineeöğlem yemeiim
1 inceccik dilim ekmek
1 kaşık pilav
1 kepçe çorba
7 siyah zeytin
ara 1 kurabiye çay
nasıl oliş artık bayağı düşürdüm dimi..?
1 saat yürüyüş ve sonra bidaha 20 dakika kadar yürüyüş..
yarım saat önce ösymyi aradım
eğitim bilimlerinde kopya çektiği tespit edilen adaylar kpss b başvurusu yapabiliyor mu yapamıyor mu dedim,
çağrı merkezi çalışanı sizce hangisi mantıklı dedi
hanfendi soruma cevap rica ediyoru lütfen dedim
siz ösym'den şüphe mi ediyorsunuz dedi
konuyu saptırmayın lütfen evet ya da hayır şeklinde net bi cevap verin dedim
yargı yolunuz açık dedi ve telefonu suratıma kapadı
ha bir de dinlemeyi öğrenin dedi
:84:
yorumu size bırakıyorum
güle güle özge
baya az yemişsin aygüncüm ama kurabiyeyi es geçmemişsin yinee
şöyle düşün öğle yemeğin 300 kalori
ara öğünün 200 kalori (33 gr ise kurabiyen) tabi çaya şeker atmadıysann
kızmadın di miiii
cnm bu torpilin ileri safhasıhaa olişcim torpil olayına diyeceğim,burası Türkiye canım torpil hep olmuştur ve olacaktırda,maalessfff canım.
iniallah gönlüne göre olsun herşey canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?